Darování krve a ms

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.9.25 08:51

Darovani krve a ms

Zdravim, blbec jsem si neuvedomila ze v dobe kdy mam jit na darovani krve mam dostat Ms, v praci i v nemocnici jsem to uz dvakrat rusila skrz malo lidi u nas tak by me nepustili, nebo ja nemohla a ted uz je mi fakt blbe znovu menit :zed: beru antikoncepci, mam dobrat a 5 dni na to jit na odber..premyslela jsem oddaleni ze pojedu dalsi plato nebo to zamlcet? Mivam dost slabou ms, ale to je asi blbost ze…nemate nekdo zkusenosti s necim podobnym prosim? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16182
13.9.25 09:19
@Anonymní píše: Více

Jednou jsem šla asi druhý den MS. Po pravdě mi to došlo, jak jsem vyplňovala papír, takže už se mnou počítali. Výsledek byl ten, že jsem měla méně železa a po odběru jsem tam delsi dobu seděla, protože trvalo, než se tělo vzpamatovalo a brzy se mi motala hlava. Takže od te doby jsem si to hlídala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
13.9.25 09:21

Tobě bude špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
13.9.25 09:22

Může ti být zle no. Spis ti spadne tlak, muzes tam omdlit :nevim: to si rozhodni, jestli to chceš risknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
13.9.25 09:37

Jak zvládáš odběry? Já mám přes 20 odběrů krve, všechny naprosto v pohodě a jednou jsem taky šla při MS, vůbec mi to tehdy nedošlo. Nebylo mi vůbec nic, MS taky slabá, všechno v pohodě :nevim: Je to individuální. Samozřejmě si to příště hlídej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
13.9.25 09:41

Asi bych jela dalsi plato bez pauzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 10:23

@Kníže Ignor snasim odbery uplne v pohode, jako nic.. prave nevim co delat radsi dalsi plato antikoncepce a nebo to risknout, nechce se mi preobjednavat v praci i tam by si asi uz klepali na celo, ze kazdou chvili zmena, jenze v praci mi to nedovolili ze je nas malo a ted bych mohla ale zase ta MS..dostala jsem i pozvanku ze maji nedostatek..

• Citovat
  • Upravit
466
13.9.25 10:53

Chodím darovat i během menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11636
13.9.25 10:54

Tedy za mne to bylo zakázané - odběr krve při MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
13.9.25 11:33

Naprosto běžně jsem chodila dávat krev, když jsem měla menstruaci, nic mi nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3693
13.9.25 11:41

Uvidíš, jestli projdes přes železo. A rano se pořádně, ale fakt pořádně najez, ať tma neomdlis. A příště se s objednáním terminem vždy koukej i na ten menstruační, ja si to vždy hlídala, pro všechny případy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3693
13.9.25 11:42

Jo a ja při odběru vždy usrkuju coca colu a nikdy mi nebylo slabo, zkus taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 11:50

@suzka1 dekuji za doporuceni. jeste me napadlo koupit nejaky doplnek s zelezem jestli to ma vyznam :think:

• Citovat
  • Upravit
11790
13.9.25 11:53

Já bych jela další platicko bez pauzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
13.9.25 13:18

Ja bych jela dalsi plato, stejne ms pti HA nemas, to je jen krvaceni z poklesu hormonu ktery vlastne vubec nepotrrbujes, cyklus ti stejne nebezi takze je to uplne fuk jestli si vezmes jedno nebo dve za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí