Darování pupečníkové krve a dáreček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4610
7.5.10 08:29

darování pupečníkové krve

Ahojky chci se zeptat, po porodu jsem darovala pupečníkovou krev, sestřička mi pak donesla letáček na dárek pro malou od Sparkys. A já vůbec nevím jak postupovat , to mám přijet do obchodu a dát jim ten letáček? Nejde to nějak využít přes net? Máte s tím někdo zkušenost? Vzhledem k tomu že máme nejbližší prodejnu 100 km od bydliště tak by mě zajímalo jestli se to vůbec vyplatí. Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21527
7.5.10 09:16

záleží na tom, co je na tom letáčku napsáno. ale ve většině případů to bývá tak, že se letáček odevzdává přímo v obchodě při placení. Možná by stálo za to napsat jim dotaz na jejich webový obchod a uvidíš, jestli budou vstřícní. a je tam nějaký kód nebo něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
7.5.10 11:26

Nene, žádný kod,je to obyčejný letáček, a na něm je napsano že na základě této kartičky si mohu kdykoliv vyzvednout dárek na prodejně sparkys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22002
7.5.10 11:40

Když by sis tam zavolala a dohodla se s nimi, třeba by to šlo vyřídit poštou… Ty pošleš leták, oni dárek nebo tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
7.5.10 11:43

Bohunko to je dobrej nápad zkusím to díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
suchma73
7.5.10 18:24

taky jsem darovala pupečníkovou krev, ale žádný poukaz jsem nedostala, ale nevadí, proto jsem to nedělala…ale trošku jsem si procházela stránky banky pupečníkové krve a narazila jsem na toto balíček na květen
Martina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová