Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky chci se zeptat, po porodu jsem darovala pupečníkovou krev, sestřička mi pak donesla letáček na dárek pro malou od Sparkys. A já vůbec nevím jak postupovat , to mám přijet do obchodu a dát jim ten letáček? Nejde to nějak využít přes net? Máte s tím někdo zkušenost? Vzhledem k tomu že máme nejbližší prodejnu 100 km od bydliště tak by mě zajímalo jestli se to vůbec vyplatí. Moc děkuji!
záleží na tom, co je na tom letáčku napsáno. ale ve většině případů to bývá tak, že se letáček odevzdává přímo v obchodě při placení. Možná by stálo za to napsat jim dotaz na jejich webový obchod a uvidíš, jestli budou vstřícní. a je tam nějaký kód nebo něco podobného?
Nene, žádný kod,je to obyčejný letáček, a na něm je napsano že na základě této kartičky si mohu kdykoliv vyzvednout dárek na prodejně sparkys.
Když by sis tam zavolala a dohodla se s nimi, třeba by to šlo vyřídit poštou… Ty pošleš leták, oni dárek nebo tak nějak.
taky jsem darovala pupečníkovou krev, ale žádný poukaz jsem nedostala, ale nevadí, proto jsem to nedělala…ale trošku jsem si procházela stránky banky pupečníkové krve a narazila jsem na toto balíček na květen
Martina