Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jsem normalni plodny chlap a chtel bych nejake zene ktera touzi po diteti darovat spermie.
@Kskaja píše:
Tak navštivte Centrum asistované reprodukce
A tam to pak prodaji za balik to nechci
@Honzah995 píše:
A tam to pak prodaji za balik to nechci
A chceš v rámci záchvatu dobročinnosti nezištně věnovat ampulku s biologickým materiálem třeba lesbickému páru, nebo ti jde prvořadě o ten osobní transfer? ![]()
@sirikit píše:
A chceš v rámci záchvatu dobročinnosti nezištně věnovat ampulku s biologickým materiálem třeba lesbickému páru, nebo ti jde prvořadě o ten osobní transfer?
Na zpusobu nezalezi
@Honzah995 píše:
Na zpusobu nezalezi
Pak jsi šlechetný a držím palce.
A šetři, ať dětičky mají co zdědit.
@sirikit píše:
Pak jsi šlechetný a držím palce.
A šetři, ať dětičky mají co zdědit.
Dekuji
A co nabízíš? Máš genetické vyšetření, že nejsi přenašeč žádné závažné choroby? Máš vyšetření na pohlavní choroby?
@Janli píše:
A co nabízíš? Máš genetické vyšetření, že nejsi přenašeč žádné závažné choroby? Máš vyšetření na pohlavní choroby?
Ano testy mam i genetiku
Ahoj,
to je sice hezké, ale kdo zaručí, že jsi opravdu zdravý a nejsi nositel nějaké nemoci?
Navíc uvědomuješ si, že pak máš nejen práva, ale i povinnosti? Třeba vyživovací?
A bůh ví na koho natrefíš - třeba jsi ty fer, ale bude fer i žena, která tvé sémě příjme? ![]()
@chs.jasmin píše:
@Honzah995Ahoj,
to je sice hezké, ale kdo zaručí, že jsi opravdu zdravý a nejsi nositel nějaké nemoci?Navíc uvědomuješ si, že pak máš nejen práva, ale i povinnosti? Třeba vyživovací?
A bůh ví na koho natrefíš - třeba jsi ty fer, ale bude fer i žena, která tvé sémě příjme?
To mas sice i pravdu, ale jde to i poznat z komunikace. Co ma v umyslu.
@chs.jasmin tak o tomhle riziku a dalších potenciálních problémech nejspíš ví každej, pán nabízí, o tom tenhle inzerát je
Já nepotřebuju, ale kdybych byla zoufalá, potřebovala a neměla, třeba bych zkusila leccos. Takže třeba se někdo najde, komu se bude hodit
![]()
@Honzah995 píše:
Jsem normalni plodny chlap a chtel bych nejake zene ktera touzi po diteti darovat spermie.
Bys možná ještě měl nspsat vzhled, věk a dosažené vzdělávání ![]()
Mému chlapovi uz 2 lesbické páry na FB psaly, že by ho chtěly jako dárce, slušně je poslal někam… Ale tak po této zkušenosti věřím, že někoho najdeš 😁
@Honzah995 píše:
Tohle je naprostá šílenost. Ze zákona budeš otec případného dítěte a nelze se toho zbavit nějakou smlouvou apod. To znamená, že:
Z těchto důvodů (nejen) funguje darování spermií přes ta centra asistované reprodukce.