Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak státní CAR, ne? Pokud ti samozřejmě nejde o finanční kompenzaci.
@H8N2O4S píše:
Tak státní CAR, ne? Pokud ti samozřejmě nejde o finanční kompenzaci.
no mně jde i o tu kompenzaci právě, ale především o to pomoct neplodné mamince
@Anonymní píše:
Pokud ti jde PŘEDEVŠÍM o pomoc, tak do státního. Pokud o prachy z prodeje, projdi si webové stránky center v okolí, kolik nabízejí. Google pomůže
@Anonymní píše:
Jde ti hlavně o tu kompenzaci
tak si sama najdi, kde dostaneš největší vejvar ne?
@Anonymní píše:
Rozhodla jsem se darovat vajíčka, jednou jsem už darovala, jsou to 2 roky a teď bych zkusila i jinou kliniku, poprvé jsem byla v Praze v Gennetu, poradíte? Anonym, nemusí to vědět všichni.
Copak? V Gennetu platí málo? ![]()
Já neporadim, ale osobně bych si před darováním zjistila něco o stimulaci a našla centrum s nejšetrnější přístupem. Tak abych měla minimalizované komplikace (od špatně provedeného OPU až po OHSS)… ponize jsou dobře, pomoc ušlechtilá, ale rizika nejsou malá a některá centra vyšetření atd. Během stimulace zandebavaji.
@Anonymní píše:
tak ještě tu o Červené karkulce.
Mohu vřele doporučit Prague Fertility Centrum v Praze - úžasní lékaři, sestřičky a přístup
Byla jsem tam a vím že po porodu až malý bude trochu samostatný pujdu znovu ![]()
@Kristyna.Vechtova píše:
Mohu vřele doporučit Prague Fertility Centrum v Praze - úžasní lékaři, sestřičky a přístupByla jsem tam a vím že po porodu až malý bude trochu samostatný pujdu znovu
děkuji za typ, kolikrát jsi tam byla?
@Kristyna.Vechtova píše:
Byla jsem během 2 let celkem 3× naposledy květen 2015
Ta fotografie na profilovce je asi Tvoje vlastní, že.
@Burj Chalifa nevím proč takový dotaz ale ano jsem to já osobně..
@Burj Chalifa píše:
Ta fotografie na profilovce je asi Tvoje vlastní, že. Je vidět, že si vlastního soukromí moc nevážíš. Patrně ani soukromí svých bližních. Dnes je totiž mnoho věcí na internetu dohledatelných. Takže tu máme informaci o jménu, pravděpodobně fotografii, možná už víme, jak vypadá manžel, odkud jsi, kde Ti a kolikrát brali vajíčka…Svatá prostoto, dochází Ti to vůbec?]Hlava nebere,, co všechno na sebe lidi vyžvaní. Ber to jako upozornění, nic víc.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Rozhodla jsem se darovat vajíčka, jednou jsem už darovala, jsou to 2 roky a teď bych zkusila i jinou kliniku, poprvé jsem byla v Praze v Gennetu, poradíte? Anonym, nemusí to vědět všichni.