Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj
Je tu někdo, kdo má zkušenosti s více CAR? Zajímalo by mě, jestli je výrazný rozdíl v cenách IVF mezi centry? Aktuálně chodím do Gennetu, ale začíná na mě působit trochu jako fabrika…tak zvažuji jiné, ale je jich spousta.. Díky ![]()
Spíše než po ceně bych šla po kvalitě. Nápis do několika CARu jaké máš testy, výsledky a dosavadní postup s tím, že bys chtěla vědět, jaký by byl postup u nich a proč. Případně jakou mají úspěšnost a na jakých informacích se jejich úspěšnost zakládá. Podle mě, lepší zaplatit o pár tisícovek víc, ale podstoupit třeba jen jeden IVF cyklus, než dat za cyklus méně, ale muset na něj čtyřikrát… jinak si myslím, že každé car je na tom s cenou jinak… někde je levnější to a dražší ono jinde je to naopak…
Ja byla ve 3 centrech takže zkušenost mam, ale právě v gennetu se mi libilo nejvíc a mam od nich maličkou
finančně se to bych řekla zas tak neliší pruměrně to vyjde stejně…
Souhlasím s @Niny. Koukala bych se spíš po kvalitě a ne po tom, abych ušetřila pár tisícovek. Projeď si několik center googlem a emiminem a určitě najdeš spoustu recenzí a zkušeností. Stejně to cenově nakonec vyjde všude stejně.
@Pajka89 Cena mě zajímá spíš ze zvědavosti..samozřejmě je pro mě podstatnější kvalita, proto jsem psala, že Gennet mi připadá, jako fabrika.. Slyšela jsem chválu na Europe IVF. Díky za tip, napíšu do vybraných CAR
@Membina v jakých centrech jsi byla? Kolikáté IVF vyšlo? ![]()
Já prošla Iscarem, Cube a ted jsem v Gennetu. Je pravda, že v Gennetu je to teď nějaké napjaté, odešly dvě doktorky, ceny se zvedly, ale pořád je to snad jediné centrum v Praze, které ti udělá PGS na poj. a hafo dalších vyšetření. Myslím, že všude je něco. Mě přišel víc Iscare jako fabrika, tam mi nedělali ani ta vyšetření a posl. IVF pěkně zmršili… Každopádně levné je to snad jen ve státních a tam to má zase jiné minusy… takže těžko říct… Za mě je pořád Gennet jeden z nejlepších
@nika.veroni byla jsem v podolí a v pronatalu pokaždé vždy iui a nic a nakonec Gennet na první pokus ivf
a kamarádka pracuje prague fertility centre, ale to je hodně předražené jelikož je pro zahraniční klientelu…
@Martrich Právě jsem byla u jedné, která odešla a teď nejsem moc spokojená.. Ale uvidíme, třeba vyjde hned první IVF, ale zatím to vůbec nevypadá, ani není co stimulovat.. @Membina To by bylo super, kdyby to vyšlo na poprvé
Můžu se tedy zeptat, kolik Tě celá ta etapa vyšla? ![]()
@nika.veroni mě to vyšlo na první pokus před šesti lety v Iscaru a od té doby ani ťuk… Ke které jsi chodila, k Jarošové? Prý je dobrý ten Čepelák, jdu k němu ve čt. Já chodím jinak k primářce a ta vypadá hodně unaveně teď…
@Martrich Ano, k Jarošové, teď chodím k Rožníčkové.. Jak dlouho už se teď snažíš? a co jsi už podstoupila? Je to hroznej maraton a už jsem opravdu unavená, snad se někdy zadaří..
@nika.veroni cele ivf něco kolem 18.000 myslím, ale klidně zítra kouknu do papíru a spočítám přesněji
předci jen už to je 2 roky nazpět… A také jsem byla u Jarošové a super fakt spokojená, co jsem si řekla to jsem měla a do ničeho mě netlačila
@Membina To nemusíš, myslela jsem orientačně
No když to někomu nevyjde hned, tak je to pěkná darda, ale výsledek za to samozřejmě stojí
Kamarádka se bohužel musela hodně zadlužit..
@nika.veroni to samozřejmě, ja třeba platila i za iui, stimulovaná jsem byla menopurem :/ takže vím, že se dá vyšplhat na větší částku kort když někomu nevyjde ivf na poprvé, mě kdyby nevyšlo na poprvé tak bych si musela celé kolečko projít znova jelikož nemam nic zamraženo, nebylo co
Držím palce ať ti to vyjde ![]()
Ja jsem byla na IUI s Tamoxifenem a par pokusu doma, ale nic. Ted cekam nekolik mesicu na MS, nic nezabira. Mam pripravenej Menopur na IUI a pak uz IVF.. Tak uvidime, dekuju ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.