1 IVF zanik emrya

28
4.9.16 23:43

1 IVF zanik emrya

Ahoj holky, mame s manzelem idiopatii, zkousime dite 4 roky, jsme po 3 IUI.. Nyni prvni IVF..stimulace velke davky, i pres to mi dozral jen 1 dominantni folikul/ mudr se moc netvaril/ byla jsem na odber vajicek ale bez narkozy(prirovnal to k odberu krve, tak pro ne ze?) mudr tam nasla jeste 4 male folikuly/ hrozna bolest/ priste jedine s narkozou/ 2 dny jsem nemohla chodit. druhy den mi po tel rekli ze mame 2 zrala vajicka a 1 se podarilo oplodnit, rozplakala jsem se dojetim, jak ze me vse spadlo, ze ta bolest a strach nebyly zbytecne, za dalsi 3 dny jsem mela volat, kdy pujdu na transfer embrya, moc nadsena laborantka nebyla a rekla at zavolam zitra/ psychicky jsem byla pripravena, ale ne na to ze je transfer zruseny a ze nase jedine embryo zaniklo :,(, jsem nestastna, je mi 32 a doufam ze se nam zadari, neco tomu musime objetovat, to nemluvim o mem strachu z jehel atd..
Holky moc nam vsem fandim, verim! :srdce:
Mate podobou zkusenost? Nebo radu? Neco co vam pomohlo? Moc diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6177
4.9.16 23:51

Nemam zkusenost, ale drzim palce at se priste zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.9.16 00:05

@P.petka mrzí mě to. O miminko jsme bojovali 5,5 roku. Zkus se optat na jinou stimulaci nebo co s Tebou chtějí dělat dál atd - držím palce a chápu strach z jehel, taky ho mám. Ať se příště zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
5.9.16 00:06

Zkusenost nemam, otehotnela jsem ve dvaatriceti na prvni dobrou, ale obdivuju Vasi silu vse podstoupit, jak psychicky, tak fyzicky. Drzim palce, at jste brzy uspesni. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
5.9.16 08:12

Idiopatie nevim, co je. Delali vam oboum imunologicke a geneticke vysetreni? Asi jo, vid?
Punkce bez narkozy 8o?
Muzu se zeptat, do jakeho caru jezdite?
Drzim ti palce a preju, aby to klaplo :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
5.9.16 08:34

Chápu Tvou bolest, tolik jsi tomu věřila a embryjko to vzdalo dřív než jste se mohly snažit spolu. Ale věř, že Tě tak ubránilo před ještě větší bolestí. Potrat, narození postiženého miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
5.9.16 08:36

Mam za sebou 7,5 roku snazeni,4 iui a 2 ivf. nikdy jsem se nedostala dale nez za 6 tyden tehu.Mam sice mnoho vajec po stimulaci, ale nejsou tak kvalitni.Nyni mame jednoho mrazaka. Za 20 dni jedu do lazni a pak chceme vlozit embryo. A když by se nechytlo, zkusime hned 3 ivf. Taky jsme dlouho idiopati (neplodni bez pricini),ale letos jsme byli v Plzni a tam mi nasli Apa syndrom ( moje desticky nedovolí, aby se vytvorila placenta) pisu to proto, at vis ze nejsi sama. Nezbyva nez verit a bojovat. Drzim nam palce, obema. Co mate za vysetreni a kde delane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
5.9.16 08:43

Ahoj… já se snažím jen něco kolem tří let. Ale ztratila jsem spoustu času v nesprávném CAR… dnes jedu na svůj první KET… vím že nemám tolik zkušeností, jako jiné, ale doporučila bych ti zvážit, zda to CAR kam jezdiš je optimální. Třeba nápis dotaz prim. Texlovi do diskuze na www.sanatoriumhelios.cz , jeho odpovědi mívají smysl a rozhodbe, to že mu napuses, neznamená že k němu musíš jet. Jen ziskas odborný názor jiného lékaře, něž je tvůj. :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
5.9.16 09:13

@Niny jsi po více potratech, ve starém car to neřešili? To byl ten důvod proč jsi šla jinam? Našli důvod potratů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
5.9.16 09:48

Nevim, co je idiopatie… Nevadi.
IVF mam za sebou 4×, odber jedine s narkozou.
Ale co chci rict - stimulace byla pokazde ruznymi hormony, pokazde jsem reagovala jinak, jinym poctem vajicek.
Zkuste vice konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
5.9.16 10:18

@Susan23 mno řešili, našli problém (genetika), řekli, že se to ale musí zkoušet, třeba ještě párkrát potratim, ale pak to vyjde. A veselé mi s touto informací naplánovali IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.9.16 15:11

@Betynka87
:andel: :kytka: dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.9.16 15:12

@Ginuš
Moc děkuju a držím palce! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.9.16 15:12

@Jogrr
:andel: :kytka: dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.9.16 15:16

@pedigka
Ahojky, idiopatie? Oba zdravi a nevi se proc to nejde..tak mi to bylo vysvetleno, chodime na iscare v praze, punkce se pry pri tomto poctu vajicek dela bez narkozy, kdyz to mudr. prirovnal k odberu krve tak jsem si rekla ze to zvladnu, ale to jsem fakt nevedela do ceho jdu!!byla to hrozna bolest uz pri cisteni.. Ta mudr se mnou jednala jako bych byla pod narkozou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.