Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Susan23 Cenu PGD nevím, jsem z jejich ceníku kapku jelen, protože tam mají 0,– Jedná se o Eurofertil. Obávám se, že to bude finančně náročné, ale celkovou cenu ještě nevím. Mrkni na jejich ceník: http://www.eurofertil.cz/…cient/cenik/
To vypadá na hrazené pojišťovnou, když k tomu máš doporučení, což já bych dostat po cca 4 potratech a 2 revizích mohla. Ale i tak by to vyšlo o dost dráž než ve FnOl, a to jsem to jen prolítla
Jenže ve Fn ještě nedělají PGD, možná na podzim, ale to se uvidí ![]()
To je pravda, četla jsem, že v Olomouci jsou levnější. Pro mě bohužel celkem daleko ![]()
http://www.gennet.cz/ceny Cení asistované reprodukce 3. strana cena PGD
Podmínky schválení pojišťovnou:
PGS je doporučován především u žen ve věku nad 35 let, po opakovaných potratech nebo neúspěších asistované reprodukce, při výskytu chromozomálních vad u plodu nebo dítěte či po onkologické léčbě v minulosti.
U PGD je doporučení pro pojišťovnu genetická zátěž rodičů
@Ledge to je uhel pohledu, co je daleko.Mame to do Ol 100 km. Jezdime tam skoro dva roky. A jsme zvykli. Dojedu tam i sama vlakem, kdyz je potřeba. Ale cena je jina nez v Ov a i pristup. Ale je to kazdeho rozhodnuti, kam a proc půjde ![]()
@pedigka píše:
@P.petka
Jak jsi dneska dopadla?
ahooj, no dopadla jsem tak, ze mame zadanku na genetiku a imunologii(vysledky maji byt do 2 mesicu), pristi odber vajicek s narkozou, pry to kazda zena zvlada jinak. Ma jiny prah bolesti, budeme cekat 3 mesice na dalsi schvaleni IVF od pojistovny.. Je normalni ze me ta stimulace poblaznila hormony?? Mam silene naple prsa a ted prisla menstruace a pred ni jsem 4 dny spinila( tohle nemivam) ![]()
@P.petka
To, ze ma kazdy jiny prah bolesti je samozrejme pravda, ale car chapu jako nadstandartni zdravotnicke zarizeni, kde si „pacient“ sakra priplaci, takze by to chtelo adekvatni sluzby. Nevedela jsem, ze se punkce dela i bez narkozy. To vim az od tebe a prekvapuje me to.
U vysledku z imuno bych doporucila, aby ti vysledky sdelil imunolog.
Pojistovna zadost obvykle schvali rychleji.
Ivf je ohromna darda pro telo, proto se nedivim, ze byla jina menstruace a ze mas napeti v prsou.
AMH je dobre?
Kdy tam jedes priste?
@Susan23 Ahoj, promiň, že vám sem lezu, ale.. nechceš zkusit Clinic - Machače, než Ostravu?
Taky dojíždím 100 km, Regiojetem jsem tam za hodinku..
ahoj holky, po zkusenosti v iscare, jsme se tam uz nevratili, zmenila jsem po 9 letech praci a zacala myslet na uplne jine veci, po dovci v zari 2017 jsme prirozene otehotneli , ale po chvili v 8 tt se prestalo vyvijet, musela jsem na umele preruseni, po zakroku mi pichli protilatky, mam krev 0- a manzel A+ … po sestinedeli jsme hned prirozene otehotneli a porod se blizi kazdym dnem, tehotenstvi uplne v poradku
, pisu to sem, aby jste holky neprestaly verit ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.