Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj chci se zeptat zda nekdo ma zkusenosti z darovanim… ze darujete a hnd v dalsi menstruaci si zacnete hned pichat injekce na dalsi odber… popripade co se muze stat atd… kamaradka chce prave hned darovat po zakroku znovu cca 3 tydny po zakroku prvnim dekuji
Upřímně si myslím, že na to v žádným IVF centru nepřistoupí. Radši si ty peníze sežeň jinde
Potkala jsem na ivf holku, která takto darovala a teď nemůže otěhotnět, takže všechny peníze, co dostala dává zpátky do ivf…
Kamaradka chce darovat u dvnou odlisnych a ma naplanovane kazdy v jinem mesici
@Sebastiánek nevím, jak přesně to funguje, ale když jsem se o to zajímala, tak by to trvalo minimálně 3 měsíce, než by došlo k samotnému odběru. Jenom, než přijdou výsledky prvních odběrů a výsledky genetiky, tak to nějaký čas zabere. Pokud by jim donesla papír z genetiky odjinud, tak by jim to asi bylo podezřelý nemyslíš?
To vse ma vyresene genetiku atd prave ze ji to tak naplanovaly jeden termin ted ke konci mesice uz si picha a u druhe kliniky je domluvena jak dostane menstruaci ma prijit pro injekce a hned po nich muze opet darovat… ovsem ze obe dve kliniky nevi o sobe ze daruje tam a tam ze
To ji v zadnem caru neudelaji.je to jako pri ivf.taky musi byt mezi nimi rozestup cca tri mesice.
Taky az ji budou v tom druhem caru kontrolovat, tak asi zjisti ze darovala jinde. vajecnikum nejakou dobu trva nez se vrati do puvodniho stavu. nehlede na tom ze je to hazard se zdravim.
Proto se ptam na dusledky co se ji muze stat at ji zastavim vcas
Jezis, kolik je za to penez?
To je blazen, to takto obchazet kvůli par tisícům.
@Klopotkova Vis, ze me to napadlo, ale nechtela jsem to sem napsat
.
Presne, to jsou, pri používání kondomu snad mensi rizika. Vlastně, bezpochyby jsou to mensi rizika, v tomto případě… to je hazard jako prase…
@Tiffany1 nejsem si jista, ale kolem 25-30 tis. Za odber. Mozna Praha nabizi jeste vice. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.