Daruje někdo hračky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Daruje někdo hračky
Ahojte nemám to v životě lehké daruje někdo hračky pro dcery 14a3roky a syny 12,7,5,4, a 3mesice?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anna 1987 píše:
Ahojte nemám to v životě lehké daruje někdo hračky pro dcery 14a3roky a syny 12,7,5,4, a 3mesice?
Nemáš to lehké a nasolíš si 7 dětí ![]()
- Citovat
- Upravit
DRiv sem to měla lehčí tet po rozchodu s tyranem ne jen mě ale i děti to mám těžké pracuji ale platím 21000kc vc inkasa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všechny je milují a snažím se jen ty hračky a ponožky co žere pračky chybí pokud někdo chce soudit raději mlcte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráda něco pošlu, s čím už si naše děti nehrajou, aspoň se mi uvolní skříň. Pošli mi do zprávy adresu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna 1987 píše:
Všechny je milují a snažím se jen ty hračky a ponožky co žere pračky chybí pokud někdo chce soudit raději mlcte
Přestaň si tady na někoho otvírat pusu. Všem doporučuji přečíst si Tvoji diskuzi Hodně dětí a žena v nouzi. Už dřív se vám snažila pomoct obec, veškeré intervence zbytečné. Neumíte plánovat dlouhodobě a nedokázala jsi přerušit ten navazující řetězec těhotenství, abys mohla do práce a začít svou situaci nějak normálně řešit. Vypadá to, že rodíš děti, ale vůbec Tě nezajímá jejich budoucnost.
Požádat si tu můžeš koho chceš o co chceš, ale jsi ta poslední, která může diskutovat s někým tímto tónem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pears206 vidíš. Koukám a loni v srpnu měla 4 děti, za půl roku si stihla přibrat další 3 a měla dvě zaměstnání v pokročilém těhotenství
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
@Pears206 vidíš. Koukám a loni v srpnu měla 4 děti, za půl roku si stihla přibrat další 3 a měla dvě zaměstnání v pokročilém těhotenství
Ne, jenom 2. To třetí měla v břichu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Je skutečná a ty děti fakt má. Je jich víc. Jejich obec se jim snažila pomoct už dřív, když těch dětí nebylo tolik, aby si stabilizovali finanční situaci. Kdo chce, si tu diskuzi přečte, podstatné je nutné vyhledat, je zároveň plná hejtů.
Paní je zároveň pohádkářka, informace upravuje, jak se jí to hodí. Nechci to tu rozebírat, abych nedostala čočku, jak se všichni chováme neprofesionálně, jako v té minulé diskuzi. Šlo hlavně o pomoc několika nezletilým dětem, kteří jsou k vůli tomu, že mají neschopné rodiče, odkázáni na pomoc charity a různých organizací, platí jim i školní obědy dávají školní potřeby. Je mi jich hrozně líto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pears206 píše:
Je skutečná a ty děti fakt má. Je jich víc. Jejich obec se jim snažila pomoct už dřív, když těch dětí nebylo tolik, aby si stabilizovali finanční situaci. Kdo chce, si tu diskuzi přečte, podstatné je nutné vyhledat, je zároveň plná hejtů.
Paní je zároveň pohádkářka, informace upravuje, jak se jí to hodí. Nechci to tu rozebírat, abych nedostala čočku, jak se všichni chováme neprofesionálně, jako v té minulé diskuzi. Šlo hlavně o pomoc několika nezletilým dětem, kteří jsou k vůli tomu, že mají neschopné rodiče, odkázáni na pomoc charity a různých organizací, platí jim i školní obědy dávají školní potřeby. Je mi jich hrozně líto.
Můžeš napsat kolik jich opravdu má?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pears206 Na diskusi si vzpomínám, chudáci děti
Ty ses angažovala, snažila se pomoct a ještě si dostala čočku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!