Daruje někdo hračky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
20.2.22 23:17

Daruje někdo hračky

Ahojte nemám to v životě lehké daruje někdo hračky pro dcery 14a3roky a syny 12,7,5,4, a 3mesice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
20.2.22 23:27
@Anna 1987 píše:
Ahojte nemám to v životě lehké daruje někdo hračky pro dcery 14a3roky a syny 12,7,5,4, a 3mesice?

Nemáš to lehké a nasolíš si 7 dětí :roll:

• Citovat
  • Upravit
81
20.2.22 23:35

DRiv sem to měla lehčí tet po rozchodu s tyranem ne jen mě ale i děti to mám těžké pracuji ale platím 21000kc vc inkasa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
20.2.22 23:36

Všechny je milují a snažím se jen ty hračky a ponožky co žere pračky chybí pokud někdo chce soudit raději mlcte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
20.2.22 23:41

Všechno se snažím zvládnou jen dětem chybí ty hračky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11774
21.2.22 00:49

Ráda něco pošlu, s čím už si naše děti nehrajou, aspoň se mi uvolní skříň. Pošli mi do zprávy adresu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
21.2.22 01:03

Já taky můžu něco poslat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
21.2.22 05:02
@Anna 1987 píše:
Všechny je milují a snažím se jen ty hračky a ponožky co žere pračky chybí pokud někdo chce soudit raději mlcte

Přestaň si tady na někoho otvírat pusu. Všem doporučuji přečíst si Tvoji diskuzi Hodně dětí a žena v nouzi. Už dřív se vám snažila pomoct obec, veškeré intervence zbytečné. Neumíte plánovat dlouhodobě a nedokázala jsi přerušit ten navazující řetězec těhotenství, abys mohla do práce a začít svou situaci nějak normálně řešit. Vypadá to, že rodíš děti, ale vůbec Tě nezajímá jejich budoucnost.
Požádat si tu můžeš koho chceš o co chceš, ale jsi ta poslední, která může diskutovat s někým tímto tónem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
21.2.22 06:00

@Pears206 vidíš. Koukám a loni v srpnu měla 4 děti, za půl roku si stihla přibrat další 3 a měla dvě zaměstnání v pokročilém těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
21.2.22 07:29
@Cenarius píše:
@Pears206 vidíš. Koukám a loni v srpnu měla 4 děti, za půl roku si stihla přibrat další 3 a měla dvě zaměstnání v pokročilém těhotenství

Ne, jenom 2. To třetí měla v břichu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
21.2.22 07:34

A hele už zase, už si vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
21.2.22 07:37

Se jí nějak rozrostl počet, to je ale fofr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
21.2.22 08:02
@Cenarius píše:

Je skutečná a ty děti fakt má. Je jich víc. Jejich obec se jim snažila pomoct už dřív, když těch dětí nebylo tolik, aby si stabilizovali finanční situaci. Kdo chce, si tu diskuzi přečte, podstatné je nutné vyhledat, je zároveň plná hejtů.
Paní je zároveň pohádkářka, informace upravuje, jak se jí to hodí. Nechci to tu rozebírat, abych nedostala čočku, jak se všichni chováme neprofesionálně, jako v té minulé diskuzi. Šlo hlavně o pomoc několika nezletilým dětem, kteří jsou k vůli tomu, že mají neschopné rodiče, odkázáni na pomoc charity a různých organizací, platí jim i školní obědy dávají školní potřeby. Je mi jich hrozně líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
21.2.22 08:07
@Pears206 píše:
Je skutečná a ty děti fakt má. Je jich víc. Jejich obec se jim snažila pomoct už dřív, když těch dětí nebylo tolik, aby si stabilizovali finanční situaci. Kdo chce, si tu diskuzi přečte, podstatné je nutné vyhledat, je zároveň plná hejtů.
Paní je zároveň pohádkářka, informace upravuje, jak se jí to hodí. Nechci to tu rozebírat, abych nedostala čočku, jak se všichni chováme neprofesionálně, jako v té minulé diskuzi. Šlo hlavně o pomoc několika nezletilým dětem, kteří jsou k vůli tomu, že mají neschopné rodiče, odkázáni na pomoc charity a různých organizací, platí jim i školní obědy dávají školní potřeby. Je mi jich hrozně líto.

Můžeš napsat kolik jich opravdu má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
21.2.22 08:08

@Pears206 Na diskusi si vzpomínám, chudáci děti :( Ty ses angažovala, snažila se pomoct a ještě si dostala čočku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!