Daruje někdo hračky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Pears206 píše:
To je nejtěžší na sociální práci v rámci aktivizačních služeb, změnit myšlení těchto lidí, naučit je dívat se na problém jinýma očima, z jiné perspektivy. Mají pocit, že na to mají pořád právo a že pomoc jim je v pořádku.
to musí být hrozně beznadějná práce, myslím, že většinou se tohle vůbec nepodaří - nebo ano?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hobitka píše:
@stinga Ja jsem neco poslala pro deti do 3r, abych se trochu zastala, pani nabizela uhradu postovneho, coz jsem odmitla. Lezelo mi to dva roky ve sklepe, takze ja jsem nakonec spokojena, ze to treba nekdo uzije, protoze za par let by to asi letelo… Mozna do Klokanku by se to dalo dat, ale nebyly to zadne super znackove hracky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Vsak ja taky posilala balik po letech, uz jsem to ani neumela. Vsechno od nas jde vetsinou z ruky do ruky, hracky hodne davam do pribuzenstva, obleceni rozdavam po kamaradech nebo do Klokanku, tyhle hracky mi tam nejak zustaly, ze byly spis klucici. Chtela jsem je dat do cekarny k Dr., ale odmitli kvuli Covidu. Tak treba jeste poslouzi.
Ja si zas myslim, ze se spousta lidem vali tak ruzne hromada nevyuzitych veci a kdyz se pani nestydi zeptat, tak proc ne, vsak se tolik plytva, kazdy by nejradsi vsechno nove
…
Zmena nastaveni by tady byla mozna na miste, ale penize bych neposilala a tohle mi fakt neublizi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
to musí být hrozně beznadějná práce, myslím, že většinou se tohle vůbec nepodaří - nebo ano?
Prý se to někdy podaří. Těch případů není až tak málo. Doba intenzivní pomoci by neměla překročit půl roku, doba celkové pomoci přibližně 2 roky. Ale každý případ je individuální. To nejsou věci ze zákona, ale co říkaly sociální pracovnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smajlik345 píše:
Protože mohu? To je diskuze, tady mohou lidé diskutovat. Ne jen vyjadřovat souhlasný názor s někým kdo neví co je to ochrana, ale očividně vy to stejně nepochopíte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna 1987 píše:
Dívej se vložím se naposledy myslím že nás takových komu pomáhají tyto neziskovky je víc ano sou moje a mě teda kontaktovala první charita že se dozvěděli že mám tolik dětí jestli mi můžou nějak pomoc že tady od toho sou a že mě nikdo odsuzovat nebude a že mě obdivuji že pracujeme s chlapem se střídáme v práci a na hlídání ještě dva dny před porodem jsem byla v práci a hned dva dny po porodu nemyslím si že dělám něco špatně spíš makám pořád a jak můžu a o děti se starám prostě takhle to je děti se špatně nemají a já sama taky druhým pomáhám i přes charitu dávám věci moje dobrá známá mi řekla jsme lidi musíme si pomáhat a ne jen hledat důvod proč si do člověka kopnout
a mistrem světa v délce věty bez interpunkce se stává…
![]()
P. S. co je to sou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím zda to je paní z Náměšti ale pokud ano tak k té mám zajímavé info…Té bych nedala vůbec nic. Po zkušenostech co s ní má moje rodiná známá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alenkavrisi píše:
Nevím zda to je paní z Náměšti ale pokud ano tak k té mám zajímavé info…Té bych nedala vůbec nic. Po zkušenostech co s ní má moje rodiná známá..
Kdyžtak z Náměště.
- Citovat
- Upravit
Já daruji. Když si zaplatíš zásilkovnu pošlu hračky pro to 3 měsíční
- Citovat
- Upravit
@Jsemprinceznavole píše:
Divím se že této osobě někdo něco dal a pomáhal jí.
Proč zase?
- Citovat
- Upravit
@Klopotkova proč? Jelikož je to osoba která jen využívá lidi a jejich naivitu. Koneckonců nejedna osoba jí nalitla a dala hračky, peníze či potraviny a jiné a pak v inzerci měla jak kupuje tablety, mobilní telefony atd. To moc normální u někoho kdo nemá co jíst není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klopotkova píše:
Proč zase?
Tato osoba je všude profláklá. Kdysi tu o ní psaly i jiné maminky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!