Daruje někdo hračky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anna 1987 píše:
Ahojte nemám to v životě lehké daruje někdo hračky pro dcery 14a3roky a syny 12,7,5,4, a 3mesice?
Ach jo, škoda, že jsi tady založila diskusi pod jménem Anna, to většině cvakne to, že to jsi Ty, ta žena ze střední Moravy, která má tolik těch dětí.
- Citovat
- Upravit
Už čtu předchozí diskuzi
„Když neznáte můj příběh nesudte druzí by seděli a čekali na socku ale my pracujeme oba příjem slušný ale rujnujici výdaje za bydlení vůbec lituji že sem tady nějaký příspěvek dávala mějte se“ -
Nj paní za to vlastně nemůže že má 7 dětí. Přeci kdo by mohl za to, že se ráno probudí a je těhotný
A ještě počítat s tím, že je bude muset někdo uživít.
I kdyby nájem nebyl 20 tisíc, ale třeba jen 10 tisíc, pořád je nutnost ty dětí uživít…což se ji daří asi velmi těžko, když nemá ani na ponožky a hračky.
Zakladatelko nech si podvázat vaječníky
- Citovat
- Upravit
Já myslím že důležité je mít na nájem na energie na vodu na stravu atd než mít na hračky, beru antikoncepci na ni si představte že mám taky i na ty ponožky mám ale v chodbě mě stojí půl velkého pytle ponožek po jedné je nás moc situace se změnila ano mám opravdu 7deti, ne jak někdo psal že se záhadně objevovali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna 1987 píše:
Já myslím že důležité je mít na nájem na energie na vodu na stravu atd než mít na hračky, beru antikoncepci na ni si představte že mám taky i na ty ponožky mám ale v chodbě mě stojí půl velkého pytle ponožek po jedné je nás moc situace se změnila ano mám opravdu 7deti, ne jak někdo psal že se záhadně objevovali.
Tak antikoncepce vždy selže, to je tady velmi známé. Co to tvoje oddlužení o kterém jsi psala v srpnu minulého roku?
- Citovat
- Upravit
@Anna 1987 píše:
A jak je možné, že v srpnu si těch dětí měla 5? Si to sama psala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna 1987 píše:
Ahojte nemám to v životě lehké daruje někdo hračky pro dcery 14a3roky a syny 12,7,5,4, a 3mesice?
![]()
Proč sis udělala tolik dětí? Kde jsou otcové dětí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 píše:
A jak je možné, že v srpnu si těch dětí měla 5? Si to sama psala.
To je ta socka, co už tu kdysi žebrala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Již brzo bude osmé miminko. Tato osoba se množí jako králík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli jako socku berete příspěvek na bydlení o který žádá 3/4statu tak pak asi ano mám jen příspěvek na bydlení přídavky a rodicak to mi pokryje nájem s inkasem a na jídlo si musím vydělat roznasim poštu jako brigádník roznasim letáky uklízím nádraží HN nemáme nevím kde co bylo nebylo psaný co bylo dřív mě nezajímá já se ptala jestli nemá někdo nepotřebné hračky mám dceru nar 27.5.2008,syna 16.6 2010,syna 31.5 2015,syna 14.3 2017,21.3 2018 syn, dcera 27.6 2019,syn 4.12 2021 starostka nám nikdy nepomohla když už tak nadace a charity dřív tet už ani ne ale já sama nepotřebné věci taky charitě dávám nevidím na tom nis špatného jsme lidi musíme si pomáhat. Ziju s přítelem už 7let ten chodí na nocni a mě s prací pomáhá přes den nebo hlídá když já pracuji a bývalý manžel nic o něm nevím. Rozhodne už nikdy rodit nebudu tento porod byl ten nejhorší se všech rodila sem 12h a málem jsem vykrvácela tet jsme si vseci prošli omicronem takže mazec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna 1987 píše:
Jestli jako socku berete příspěvek na bydlení o který žádá 3/4statu tak pak asi ano mám jen příspěvek na bydlení přídavky a rodicak to mi pokryje nájem s inkasem a na jídlo si musím vydělat roznasim poštu jako brigádník roznasim letáky uklízím nádraží HN nemáme nevím kde co bylo nebylo psaný co bylo dřív mě nezajímá já se ptala jestli nemá někdo nepotřebné hračky mám dceru nar 27.5.2008,syna 16.6 2010,syna 31.5 2015,syna 14.3 2017,21.3 2018 syn, dcera 27.6 2019,syn 4.12 2021 starostka nám nikdy nepomohla když už tak nadace a charity dřív tet už ani ne ale já sama nepotřebné věci taky charitě dávám nevidím na tom nis špatného jsme lidi musíme si pomáhat. Ziju s přítelem už 7let ten chodí na nocni a mě s prací pomáhá přes den nebo hlídá když já pracuji a bývalý manžel nic o něm nevím. Rozhodne už nikdy rodit nebudu tento porod byl ten nejhorší se všech rodila sem 12h a málem jsem vykrvácela tet jsme si vseci prošli omicronem takže mazec
Tak ať tě živí přítel. A proč by ti starostka měla pomáhat? Ona ti ty děti neudělala. Přestaň se laskavě množit a stále něco chtít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych ti poslala, ale pouze tehdy, pokud dokážeš ověřit svou totožnost. Napiš SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se za svůj život nestydím přítel samozřejmě nás živí nechápu proč vytahujete co bylo nebo nebylo já se ptala jen na hračky a do žádné výměny chodit nepotřebují to je fuk odcházím steto diskuse každý žije svým životem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mozna bych nasla neco po detech ve sklepe, spis pro ty mladsi. Starsi diskusi si pamatuji, nemam pocit, ze by se nejak menil pocet deti nebo informace o rodine. A pamatuji se, jak se angazovala @Pears206 a jeste to schytala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!