Daruje někdo hračky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jo to je ta, co si stěžuje, že musí chodit do potravinové banky pro jídlo, že ji to nepřivezou, previti líní, až domů.
A sama prý všechny děti uživí, to jo, pak z ní vyleze, že je živí potravinová banka, obléká charita, další organizace platí dětem obědy, kroužky a cestovné. A matka se stará jen o to množení.
Některe děcka jsou psychiatricky nemocné a potřebuji zvýšenou péči, tak si ze samotné zodpovědnosti naseka ještě další děcka, aby se jim věnovat nemusela a rozšířila pravděpodobnost, že budou nemocné i ty další.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše:
Jo to je ta, co si stěžuje, že musí chodit do potravinové banky pro jídlo, že ji to nepřivezou, previti líní, až domů.
A sama prý všechny děti uživí, to jo, pak z ní vyleze, že je živí potravinová banka, obléká charita, další organizace platí dětem obědy, kroužky a cestovné. A matka se stará jen o to množení.
Některe děcka jsou psychiatricky nemocné a potřebuji zvýšenou péči, tak si ze samotné zodpovědnosti naseka ještě další děcka, aby se jim věnovat nemusela a rozšířila pravděpodobnost, že budou nemocné i ty další.
Tady: https://deti.bazos.cz/…je-nekdo.php
Je všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio jasně, sockuje, jen aby to bylo pro ta děcka. Nebo ty - hračky, povlečení, školní pomůcky-ty chtěla minule, v září náhodou zjistila, že začíná školní rok, - nestřelí dál na bazaru a nebudou z toho peníze na chlast a cíga.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna 1987 píše:
Já se za svůj život nestydím přítel samozřejmě nás živí nechápu proč vytahujete co bylo nebo nebylo já se ptala jen na hračky a do žádné výměny chodit nepotřebují to je fuk odcházím steto diskuse každý žije svým životem
Přestaň si tu stěžovat. Jste ve velké sociální nouzi ale množit se budete dál.
Můžete si za to sami v jaké situaci jste. Paní starostka opravdu za váš život nemůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše:
@topazio jasně, sockuje, jen aby to bylo pro ta děcka. Nebo ty - hračky, povlečení, školní pomůcky-ty chtěla minule, v září náhodou zjistila, že začíná školní rok, - nestřelí dál na bazaru a nebudou z toho peníze na chlast a cíga.
Já vím. Diskuzi jsem četla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jak to tedy je? Paní existuje, děti existují. Paní shání hračky dětem. Kde je problém? Kdo chce dát, ať dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vendulaaa píše:
Tak jak to tedy je? Paní existuje, děti existují. Paní shání hračky dětem. Kde je problém? Kdo chce dát, ať dá.
No přesně, chtěla jsem napsat to samé.
Kdyby chtěla peníze, tak neřeknu, chce hračky pro děti. Stejně to každý vyhazuje nebo je rád, že to má komu strčit.
Zakladatelko, klidně napiš sz, i ty ponožky a takové věci bych možná dohledala, pokud jsem to už nerozdala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vsak uz jsem dobehla do sklepa, vyfotila a napsala ji SZ, tak uvidime, zda nepohrdne a ozve se. Stejne by se to tam valelo, dokud bych to nevyhodila uplne. Puvodne jsem to chtela dat do cekarny k Dr., ale ted kvuli Covidu tam zakazali hracky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio Já chápu, že tě to rozčiluje, mě kolikrát taky, když to kolem vidím. Ale tak to prostě je. Mezi námi existují i ty sociálně slabší skupiny, i ti úplně chudí. A ano, i já si myslím, že už by se neměli množit, ale oni to nikdy nepochopí, nemají na to kapacitu. I takoví lidé na světě žijí, a není jich úplně málo.
Teď je otázka, jestli je nutné to v každém příspěvku zdůrazňovat, podle mě to vůbec nemá smysl. My, co máme více životního štěstí, více inteligence a zdravého rozumu, tak my si můžeme vybrat, jestli těmto lidem dobrovolně pomůžeme, anebo si na jejich osudu budeme masírovat ego.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, já už mám děti dospělé a hračky jsem dávno rozdala. Ale určitě se pozeptám známých v našem okolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna 1987 píše:
Jestli jako socku berete příspěvek na bydlení o který žádá 3/4statu tak pak asi ano mám jen příspěvek na bydlení přídavky a rodicak to mi pokryje nájem s inkasem a na jídlo si musím vydělat roznasim poštu jako brigádník roznasim letáky uklízím nádraží HN nemáme nevím kde co bylo nebylo psaný co bylo dřív mě nezajímá já se ptala jestli nemá někdo nepotřebné hračky mám dceru nar 27.5.2008,syna 16.6 2010,syna 31.5 2015,syna 14.3 2017,21.3 2018 syn, dcera 27.6 2019,syn 4.12 2021 starostka nám nikdy nepomohla když už tak nadace a charity dřív tet už ani ne ale já sama nepotřebné věci taky charitě dávám nevidím na tom nis špatného jsme lidi musíme si pomáhat. Ziju s přítelem už 7let ten chodí na nocni a mě s prací pomáhá přes den nebo hlídá když já pracuji a bývalý manžel nic o něm nevím. Rozhodne už nikdy rodit nebudu tento porod byl ten nejhorší se všech rodila sem 12h a málem jsem vykrvácela tet jsme si vseci prošli omicronem takže mazec
u toho nejmenšího bych zvážila, jestli by pro něj nebylo nejlepší dopřát mu normální milující a fungující rodinu. Udělej pro něj to nejlepší co můžeš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna 1987 píše:
Jestli jako socku berete příspěvek na bydlení o který žádá 3/4statu tak pak asi ano mám jen příspěvek na bydlení přídavky a rodicak to mi pokryje nájem s inkasem a na jídlo si musím vydělat roznasim poštu jako brigádník roznasim letáky uklízím nádraží HN nemáme nevím kde co bylo nebylo psaný co bylo dřív mě nezajímá já se ptala jestli nemá někdo nepotřebné hračky mám dceru nar 27.5.2008,syna 16.6 2010,syna 31.5 2015,syna 14.3 2017,21.3 2018 syn, dcera 27.6 2019,syn 4.12 2021 starostka nám nikdy nepomohla když už tak nadace a charity dřív tet už ani ne ale já sama nepotřebné věci taky charitě dávám nevidím na tom nis špatného jsme lidi musíme si pomáhat. Ziju s přítelem už 7let ten chodí na nocni a mě s prací pomáhá přes den nebo hlídá když já pracuji a bývalý manžel nic o něm nevím. Rozhodne už nikdy rodit nebudu tento porod byl ten nejhorší se všech rodila sem 12h a málem jsem vykrvácela tet jsme si vseci prošli omicronem takže mazec
Co to meleš? 3/4 lidí ze berou příspěvek na bydlení? Asi ti uniklo že existují lidé co nemovistosti dokonce vlastní.
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko, proč ale pokud nějakou věc sháníš a potřebuješ, j vzápětí prodáváš na bazoši? Viz třeba houpací a vibrační lehátko, chodítko, nebo zhruba čtyři až pět kočárků, když máš teď novorozeně? Působí to dojmem, že buď neumíš hospodařit s penězi a potřebuješ rychle peníze, ať už třeba na oblečení či jídlo pro děti, a nebo někde něco seženeš za pár korun nebo nejlépe zadarmo a vzápětí to prodáváš. Jednu takovou jsem měla to „štěstí“ poznat. Všude tvrdila, jak je samoživitelka se třemi dětmi. Přitom ale všechny tři děti měla s jedním chlapem, kterého se nestyděla vydávat za teprve nového přítele. Nestyděla se před nikým a ničeho se neštítila. Navíc ani ona, ani její děti, si neuměli naprosto ničeho vážit, protože vše dostali zdarma od dobrých lidí, charity a dalších, kteří se jim rozhodli pomáhat a kteří uvěřili jejím lžím. Před každými Vánoci si tak nechávala posílat plné bedny hraček, oblečení, školních potřeb a dalšího od ostatních maminek.
Jo a také to začalo tím, že jí údajně ve školce jiná maminka vyčetla, že její syn je v tričku, které je mu už malé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barbarossa píše:
Zakladatelko, proč ale pokud nějakou věc sháníš a potřebuješ, j vzápětí prodáváš na bazoši? Viz třeba houpací a vibrační lehátko, chodítko, nebo zhruba čtyři až pět kočárků, když máš teď novorozeně? Působí to dojmem, že buď neumíš hospodařit s penězi a potřebuješ rychle peníze, ať už třeba na oblečení či jídlo pro děti, a nebo někde něco seženeš za pár korun nebo nejlépe zadarmo a vzápětí to prodáváš. Jednu takovou jsem měla to „štěstí“ poznat. Všude tvrdila, jak je samoživitelka se třemi dětmi. Přitom ale všechny tři děti měla s jedním chlapem, kterého se nestyděla vydávat za teprve nového přítele. Nestyděla se před nikým a ničeho se neštítila. Navíc ani ona, ani její děti, si neuměli naprosto ničeho vážit, protože vše dostali zdarma od dobrých lidí, charity a dalších, kteří se jim rozhodli pomáhat a kteří uvěřili jejím lžím. Před každými Vánoci si tak nechávala posílat plné bedny hraček, oblečení, školních potřeb a dalšího od ostatních maminek.
Jo a také to začalo tím, že jí údajně ve školce jiná maminka vyčetla, že její syn je v tričku, které je mu už malé.
Myslím že to tak dělá..
Dostává věci od charity organizací a navíc ještě všude píše do skupin na Facebooku i jinde a co jde prodá dál aby měla peníze. Je jasný že teď s miminkem pracovat nemůže má 10 tis rodičák to je pro 7 děti nic.. i když spoustu věcí má asi od charity ( jídlo) musí to být masakr.
Na jednu stranu mi je jí líto protože ten život bude strašidelný na druhou stranu se do toho dostala naprosto vědomě. Pomáhali ji spoustu lidí včetně starostky.. bez pomoci ostatních by vůbec nefungovali a děti by nomalne trpěli hladem. Na druhou stranu ústavní výchova dětí by přišla stát o mnoho dráž než dotovat tuto rodinu. ![]()
- Citovat
- Upravit
@ludmilaadamkova píše:
Co to meleš? 3/4 lidí ze berou příspěvek na bydlení? Asi ti uniklo že existují lidé co nemovistosti dokonce vlastní.
Jenomže tu nemovitost vlastní jen díky svým rodičům, kteří jim dům dali zadarmo a tedy k tomu přišli jak slepý k houslím. Názor zakladatelky v minulé diskuzi
@Anna 1987 od srpna řešíš oddlužení, tak jak to pokračuje? Ptám se upřímně, protože bez toho se nikdy z těch dluhu nevyhrabeš a aspoň z nějakého normálního žití
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!