Darujeme potraviny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Darujeme potraviny
Ahojky všem nevím jestli tato diskuze tu už je či ne ale zeptám se.
Kamarádka žije sama s dětmi, jelikož jí na měsíc zbývá sotva tak akorát ptala se mě, jestli nemám možnost se zeptat jestli neznám maminky které by jí byly ochotny pomocí. Bude pobirat sociální dávky, ale teď na ně nema nárok protože se počítají příjmy přítele se kterým žila. Je tady v Žamberku nějaká maminka která by byla ochotná (nebo více maminek ) ochotně pomocí co se týká potravin?
S prošlou lhůtou nebo tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, Potravinová banka Pardubice by měla dodávat do Cesta pro rodinu, z.s. Žamberk, ať se zkusí i zde poptat…
- Citovat
- Upravit
@andysek555 píše:
Ahojky všem nevím jestli tato diskuze tu už je či ne ale zeptám se.
Kamarádka žije sama s dětmi, jelikož jí na měsíc zbývá sotva tak akorát ptala se mě, jestli nemám možnost se zeptat jestli neznám maminky které by jí byly ochotny pomocí. Bude pobirat sociální dávky, ale teď na ně nema nárok protože se počítají příjmy přítele se kterým žila. Je tady v Žamberku nějaká maminka která by byla ochotná (nebo více maminek ) ochotně pomocí co se týká potravin?
S prošlou lhůtou nebo tak?
A ty také pomůžeš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kamarádka nemá ústa, aby se zeptala sama? A proč jí nepomuzes ty, když se zeptala tebe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to jako žije s přítelem a oni nemají na jídlo? On nepracuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem ní pomohla jak jsem mohla. Pomáhala jsem ji i finančně dokud to šlo. Ale sama mám 2 děti teď i školou povinné. Měsíční náklady jsem velké a i když pomáhám tak to nějakým způsobem nestačí. Jen jsem se zeptala. Co se týče Potravinové banky tu Ma ale z těch věcí které dostává nedá moc vařit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit