Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nerozumím tématu-jak může někdo někomu prodat vajíčka?To musí přes CAR…asi si někdo dělá legraci…jasně,anonym a čeká na reakce?
prodám z dobré vůle ![]()
Hele, zakladatelko (pokud se nejedná o chlapa třímajícího v rukou plato z kauflandu), je to zvláštním způsobem podaný inzerát a nevím, čeho tím chceš dosáhnout. Doma ti vajíčka odebírat nebudou, tudíž nejlepší bude, když zajdeš do nějakého CAR.
Já mám tyto inzeráty moc ráda.Vždycky z nich čiší ta touha pomoci a vždy mě to zahřeje u srdce.
zde čiší jen touha po penězích.
![]()
Stejnak doufám že to ale někomu pomuže jdi do CAR
a mužu se zeptat kolik takové vejce stojí když se tu rozjel takovej obchod? ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
a mužu se zeptat kolik takové vejce stojí když se tu rozjel takovej obchod?
Kamčo,předpokládám, že na zbohatnutí to určitě nebude ![]()
me by jenom zajimalo, jak by se v tomto pripade provedla punkce…to by se jako slecna pichla do bricha?
![]()
Příspěvek upraven 03.12.10 v 23:32
Daniella82 píše:Kamča.dalmatinka píše:Kamčo,předpokládám, že na zbohatnutí to určitě nebude
a mužu se zeptat kolik takové vejce stojí když se tu rozjel takovej obchod?
Já si právě taky myslim ![]()
no to si snad děláš prde. zakladatelko. Pokud chceš tak děsně pomoct, přišlaš se do nějakého caru.Jak vidím tvá mentalita je někde na nule…
Pokud to není balamucení a úsměv nad diskuzí pro zakladatelku,tak jistě počítá s většími penězi.Myslím,že pokud jde přes takovéto diskuze,anonymně,tak těžko to bude pro pomoc druhému za rozumou finanční odměnu.
lasička1 píše:
Pokud to není balamucení a úsměv nad diskuzí pro zakladatelku,tak jistě počítá s většími penězi.Myslím,že pokud jde přes takovéto diskuze,anonymně,tak těžko to bude pro pomoc druhému za rozumou finanční odměnu.
zakladatelka asi potřebuje předvánoční injekci.. jen by si holka měla uvědomit, čím vším si musí projít, jaká zde jsou kritéria a také, že může ohrozit sama sebe na životě a na zdraví ![]()
Zase další obětavej ubožák.
Víš, co, až budeš mít plato, tak přijď. Dám ti 3,5 Kč na jedno vejce a rozbiju ti je o hlavu.
ZAKÁZAT ANONYMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co si zakladatelko treba prilepsit financne nejak jinak,co takhle vzit lopatu a odklizet snih tim urcite taky pomuzes hodne lidem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Daruji? respektive prodám z ( dobré vůle ) své vajíčka bezdětnému páru.Na vážné reakce odpovídám z emailu.( inkognito )