Daruji? Své vlastní vajíčka

Anonymní
3.12.10 22:31

Daruji? Své vlastní vajíčka

Daruji? respektive prodám z ( dobré vůle ) své vajíčka bezdětnému páru.Na vážné reakce odpovídám z emailu.( inkognito )

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.12.10 22:38

Nerozumím tématu-jak může někdo někomu prodat vajíčka?To musí přes CAR…asi si někdo dělá legraci…jasně,anonym a čeká na reakce?

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
3.12.10 22:40

No není to první diskuse na toto téma dnes :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16694
3.12.10 22:42

prodám z dobré vůle :lol:
Hele, zakladatelko (pokud se nejedná o chlapa třímajícího v rukou plato z kauflandu), je to zvláštním způsobem podaný inzerát a nevím, čeho tím chceš dosáhnout. Doma ti vajíčka odebírat nebudou, tudíž nejlepší bude, když zajdeš do nějakého CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.12.10 23:11

Já mám tyto inzeráty moc ráda.Vždycky z nich čiší ta touha pomoci a vždy mě to zahřeje u srdce.
zde čiší jen touha po penězích. :lol: :pankac:
Stejnak doufám že to ale někomu pomuže jdi do CAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.12.10 23:13

a mužu se zeptat kolik takové vejce stojí když se tu rozjel takovej obchod? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
3.12.10 23:19
Kamča.dalmatinka píše:
a mužu se zeptat kolik takové vejce stojí když se tu rozjel takovej obchod? :nevim:

Kamčo,předpokládám, že na zbohatnutí to určitě nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
3.12.10 23:21

me by jenom zajimalo, jak by se v tomto pripade provedla punkce…to by se jako slecna pichla do bricha? :nevim: :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.12.10 v 23:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.12.10 23:24
Daniella82 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
a mužu se zeptat kolik takové vejce stojí když se tu rozjel takovej obchod? :nevim:
Kamčo,předpokládám, že na zbohatnutí to určitě nebude :lol:

Já si právě taky myslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
3.12.10 23:41

no to si snad děláš prde. zakladatelko. Pokud chceš tak děsně pomoct, přišlaš se do nějakého caru.Jak vidím tvá mentalita je někde na nule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
3.12.10 23:43

Pokud to není balamucení a úsměv nad diskuzí pro zakladatelku,tak jistě počítá s většími penězi.Myslím,že pokud jde přes takovéto diskuze,anonymně,tak těžko to bude pro pomoc druhému za rozumou finanční odměnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
3.12.10 23:47
lasička1 píše:
Pokud to není balamucení a úsměv nad diskuzí pro zakladatelku,tak jistě počítá s většími penězi.Myslím,že pokud jde přes takovéto diskuze,anonymně,tak těžko to bude pro pomoc druhému za rozumou finanční odměnu.

zakladatelka asi potřebuje předvánoční injekci.. jen by si holka měla uvědomit, čím vším si musí projít, jaká zde jsou kritéria a také, že může ohrozit sama sebe na životě a na zdraví :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
4.12.10 02:13

Zase další obětavej ubožák.

Víš, co, až budeš mít plato, tak přijď. Dám ti 3,5 Kč na jedno vejce a rozbiju ti je o hlavu.

ZAKÁZAT ANONYMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.12.10 08:29

Co si zakladatelko treba prilepsit financne nejak jinak,co takhle vzit lopatu a odklizet snih tim urcite taky pomuzes hodne lidem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.12.10 08:41

Tak mě pobavila ta odpověď na mailu, heh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.