Dát facku za facku?

Anonymní
30.4.14 15:51

Dát facku za facku?

Ahoj maminky, radši anonym :kytka: Dneska jsem byla v situaci, kdy jsem chtěla poprvé někomu dát facku.Byla jsem s tříletým synovcem na dětském hřišti. Hned jak jsme tam došli, tak si šel hrát na pískoviště se zhruba stejně starou holčičkou. Hezky si spolu hráli a najednou synovec se nahnul k holčičce(myslela jsem, že jí chce dát pusu) a kousnul ji do tváře. :oops: Okamžitě jsem vylítla, dostal jednu přes zadek s tím, že tohle se nedělá, že holčička teď pláče. Naštěstí tam nic neměla. ALE dolítla její maminka a dala mému synovci facku přes celou hlavu!!! 8o Do toho začala řvát, že mám nevychovanýho spratka a mě dávala před ním různá jména. Nejradši bych jí dala taky jednu, aby se probrala, ale řekla jsem jí jen, že je ubohá a odešli jsme. :zed: Jak by jste se zachovaly Vy? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
30.4.14 15:53

Stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora

Zachovala bych se naprosto stejně. Nikoho fackovat nebudu, přeci se nesnížím na podobnou úroveň.

• Citovat
  • Upravit
94

Tu ženskou nechápu… mlátit cizí dítě? to je trochu blbý ne.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
30.4.14 15:54

Zachovala bych se stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689

Zachovala bych se stejně jako ty, situaci nezvládla matka holčičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94

Jako sice dítě ublížilo jejímu ale jestli že je malé tak ještě nemá moc rozum :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
30.4.14 15:55

Kdyby nějaké dítě kouslo to moje a viděla bych, že jeho matka provádí patřičné výchovné kroky a že to není žádné velké zranění, tak bych to neřešila. Tamta matka byla asi krapet blbá. Facku bych jí nevracela, protože facka je známkou ubohosti a blbosti, takže je dobře, že ses k ní nesnížila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
30.4.14 15:56

Ihned bych zavolala 156, jen, proto, ze si každý nemůže dovolit, co chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.4.14 15:56

Dobrej prestrel sahnout na cizi dite…souhlasim s tim co uz bylo psano, ale nejsem si vubec jista ze bych v tu chvili zvladla nesnizit se na jeji uroven (vubec ted v tehotenstvi se ve me probouzi matka lvice :lol::mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
30.4.14 15:57

Takto se to píše jednoduše, asi stejně, ale myslím, pokud by mi někdo takto propleskl dítě a ještě mi tam nadával, že bych asi slovo kráva vypustila.. :think: :nevim:
Ale možná bych paní řekla, že má sklidnit hormony nebo něco v tom smyslu, protože fackuje dítě a chová se v podstatě ještě hůř..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Díky holky :hug: Ale ani netušíte, jak mě svrběla ruka :oops:

• Citovat
  • Upravit
11689
@vin píše:
Ihned bych zavolala 156, jen, proto, ze si každý nemůže dovolit, co chce…

156 a to je co za číslo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
30.4.14 15:58
@Anonymní píše:
Díky holky :hug: Ale ani netušíte, jak mě svrběla ruka :oops:

Já se ti nedivím, taky bych měla co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
30.4.14 15:58
@Anonymní píše:
Díky holky :hug: Ale ani netušíte, jak mě svrběla ruka :oops:

Tak to by „svrběla ruka“ asi skoro každého, ale rozdíl mezi tupcem a alespoň průměrně inteligentním člověkem je právě ta facka. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML