Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zachovala bych se naprosto stejně. Nikoho fackovat nebudu, přeci se nesnížím na podobnou úroveň.
Tu ženskou nechápu… mlátit cizí dítě? to je trochu blbý ne.. ![]()
Zachovala bych se stejně jako ty, situaci nezvládla matka holčičky.
Jako sice dítě ublížilo jejímu ale jestli že je malé tak ještě nemá moc rozum
![]()
Kdyby nějaké dítě kouslo to moje a viděla bych, že jeho matka provádí patřičné výchovné kroky a že to není žádné velké zranění, tak bych to neřešila. Tamta matka byla asi krapet blbá. Facku bych jí nevracela, protože facka je známkou ubohosti a blbosti, takže je dobře, že ses k ní nesnížila ![]()
Ihned bych zavolala 156, jen, proto, ze si každý nemůže dovolit, co chce…
Dobrej prestrel sahnout na cizi dite…souhlasim s tim co uz bylo psano, ale nejsem si vubec jista ze bych v tu chvili zvladla nesnizit se na jeji uroven (vubec ted v tehotenstvi se ve me probouzi matka lvice
) ![]()
Takto se to píše jednoduše, asi stejně, ale myslím, pokud by mi někdo takto propleskl dítě a ještě mi tam nadával, že bych asi slovo kráva vypustila..
![]()
Ale možná bych paní řekla, že má sklidnit hormony nebo něco v tom smyslu, protože fackuje dítě a chová se v podstatě ještě hůř..
@vin píše:
Ihned bych zavolala 156, jen, proto, ze si každý nemůže dovolit, co chce…
156 a to je co za číslo? ![]()
@Anonymní píše:
Díky holkyAle ani netušíte, jak mě svrběla ruka
Já se ti nedivím, taky bych měla co dělat.
@Anonymní píše:
Díky holkyAle ani netušíte, jak mě svrběla ruka
Tak to by „svrběla ruka“ asi skoro každého, ale rozdíl mezi tupcem a alespoň průměrně inteligentním člověkem je právě ta facka. ![]()
Ahoj maminky, radši anonym
Dneska jsem byla v situaci, kdy jsem chtěla poprvé někomu dát facku.Byla jsem s tříletým synovcem na dětském hřišti. Hned jak jsme tam došli, tak si šel hrát na pískoviště se zhruba stejně starou holčičkou. Hezky si spolu hráli a najednou synovec se nahnul k holčičce(myslela jsem, že jí chce dát pusu) a kousnul ji do tváře.
Okamžitě jsem vylítla, dostal jednu přes zadek s tím, že tohle se nedělá, že holčička teď pláče. Naštěstí tam nic neměla. ALE dolítla její maminka a dala mému synovci facku přes celou hlavu!!!
Do toho začala řvát, že mám nevychovanýho spratka a mě dávala před ním různá jména. Nejradši bych jí dala taky jednu, aby se probrala, ale řekla jsem jí jen, že je ubohá a odešli jsme.
Jak by jste se zachovaly Vy?