Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Myslím, že by se cítil odstrčený. My máme pět dětí od V, taky už nám pomalu docházely nápady:)
Asi to trochu divné bude, když jako jediné bude mít jméno začínající jiným písmenem. Ale pokud se vám jiné jméno začínající na D nelíbí, tak ho prostě nedejte no.
Vždyť jde o houby, je to jen písmeno
![]()
Ve vašem případě bych tradici asi nerušila. I když jinak je to jedno.
Me se to moc libi, také bych asi hledala jméno na D ![]()
Já mám syna Vojtu a pro druhého syna jsme meli vybrana jména Vašík nebo Vítek. Bohužel jsme o něho přišli ![]()
Příjmení mame taky na V.
Já i manžel jsme od A, oba kluci taky. Třetí prcek, pokud jednou bude, bude samozřejmě taky od A ![]()
Za mě,,netrhat" partu…
Mám tři děti od „V“. Další už mít nebudu, ale kdybych měla, tak bych taky dala na „V“…
U Vás bych pokračovala, ať to dalšímu dítku není líto.
Asi bych už taky u D zůstala
Třeba Daniel/Daniela je přece hezké.
Zůstala bych u D. Být tím dítkem, cítila bych se odstrčeně. Mně se od D strašně líbí Daniela a Damián ![]()
Osobně znám rodinku, kde mají samá jména na V: rodiče Věra a Václav, děti Viktorie, Veronika, Viola, Vít a Vojtěch. Kouzelná rodina a všichni jim „nápad“ s V moc chválí, ačkoli to do třetího dítka nebyl záměr ![]()
Já mám Daniela a Dominika. Desne se to plete, ale je to pěkný. A praktické při popisování věcí do školky.
Dala bych zase od D.
Daniel, Damian, Daniela, Darina, Dagmar..
Ahoj,
prosím jaký máte na to názor? Já i manžel máme jméno od D. K tomu máme i příjmení od D. Máme tři děti, prvnímu jsme dali jméno po manželovi, tedy David. Druhý je Dominik. Pak máme holčičku Dianku. Všechna tato jména se nám líbila. Teď čekáme čtvrté, ale už se mi nic moc dalšího od D nelíbí. Bylo by zvláštní dát poslednímu dítku jméno úplně jiné? Nejdřív mě to ani nenapadlo, přišlo mi to jako hloupost. Ale potom mi to nasadila širší rodina při „rodinné poradě“ do hlavy, že by to bylo hloupé, dát poslednímu něco jiného, kdyz jsme se toho do teď drželi. Co myslíte?