Jméno k příjmení Říha/ová

Anonymní
22.2.16 19:11

Jméno k příjmení Říha/ová

Ahoj,

poradíte nám jméno? Vždy se mi líbila jména Kateřina a Jiří, ale to by k tomuto příjmení nesedělo. Ještě mě napadla Adélka (jenže tak se jmenuje už několik holčiček z okolí) nebo Milan. Přítel to moc nechce rozebírat, prý mu na jméně až tolik nezáleží. Mám něco vybrat a nechat ho to schválit, tedy takový předvýběr. Tak třeba nám poradíte něco, co by mě nenapadlo. Díky moc =)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
97
22.2.16 19:15

Ja bych teda k prijmeni Riha/ova dala jmeno, ktere nema diakritiku. Aby to nebylo moc " slozite" jmeno.
Milan! Krasne jmeno :srdce:
Holcicce treba Lucie :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
22.2.16 19:16

Líbilo by se mi třeba Kamilka, nebo Ludmilka pro holčičku. A pro chlapečka ten Milan je opravdu super, Milan Říha. Nebo něco s jiným počtem slabik, tedy Antonín, Jan Říha. Pěkné je i Dalibor, jenom teď asi kvuli SuperStar bude celkem frčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.2.16 19:16

Znám Jakuba a Vojtěcha..Adélka je super k příjmení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.16 19:19

Máme Denisku a Patrika se stejným příjmením =)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.16 19:26

Já mám vybraná jména Linda a Luděk. K příjmení by to také hezky sedělo ;)

• Citovat
  • Upravit
44198
22.2.16 19:29

Jakékoliv česky znějící jméno bez Ř. Rozhodně bych nebrouzdala v cizích vodách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
22.2.16 19:34

K příjmení se mi líbí David a Daniela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.16 19:35

@Jana206 to je mi jasné, Ř už bych nedala, proto jsem se vzdala Kačenky a Jiříka. A cizí jména mě neberou, jsem ta nudná matka bez fantazie :D :D :D Jinak pro ostatní, moc děkuji, zatím se mi líbí naprostá většina návrhů :palec:

• Citovat
  • Upravit
3520
22.2.16 19:36

Mně by se líbilo pro holku Veronika a pro kluka Daniel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.2.16 19:38

Ještě mě napadla Lenka, Milan je moc pěkné k příjmení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
22.2.16 19:43

V příbuzenstvu se stejným příjmením máme Veronika, Markéta, Šárka, Karolína, Simona, Pavel, Zdeněk, Ondřej.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.16 19:52
@Anonymní píše:
Ahoj,poradíte nám jméno? Vždy se mi líbila jména Kateřina a Jiří, ale to by k tomuto příjmení nesedělo. Ještě mě napadla Adélka (jenže tak se jmenuje už několik holčiček z okolí) nebo Milan. Přítel to moc nechce rozebírat, prý mu na jméně až tolik nezáleží. Mám něco vybrat a nechat ho to schválit, tedy takový předvýběr. Tak třeba nám poradíte něco, co by mě nenapadlo. Díky moc =)

Jeeej, tak je nás víc. Já jsem z toho už taková smutná, že se o tom přítel nechce moc bavit. K tomu vybírání jména, to by měl dělat pár spolu. Já vybrala Mariku, víme, že to bude holka. Přítel na to řekl, „tak jo“. Trochu mě to mrzí, že se k tomu víc nevyjádřil, ale zase mám jméno, jaké chci já =). Ale máme na to lepší příjmení, k Říha/ová bych také dala něco klasičtějšího. Já ještě přemýšlela nad Sylvinkou a Renatkou. A to by se mi líbilo i k tvému příjmení, Renata Říhová, Sylvie Říhová. Nad klukem jsem tolik nepřemýšlela, když známe pohlaví, ale vybrala bych asi Radim nebo Jáchym. Tedy i to přikládám mezi návrhy - Radim Říha, Jáchym Říha.

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
22.2.16 19:54

Měla jsem spolužačku Terezu Říhovou, a sama mám Terezku-hezké jméno ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4190
22.2.16 19:57

Sylva :)

• načítám...
  • Citovat