Mám dát výpověď, nestranný názor

Anonymní
18.1.18 12:41

Dát výpověď- nestranní názor

Dobrý den. Vím že tohle musím rozhodnout sama ale uvítám nestranní názor. Pracuji v soukromé ambulanci jako sestra. Tři roky. Doteď vše ok- lékařka úžasná, práce mně baví. Nastala ale situace kdy dr. praxi prodala někomu jinému. Zna ho dost let. Obě zůstáváme pracovat dál akorát jiný majitel. Potiz je ale v chování nového lékaře. Je naprosto cholerický, hrozné střídání nálad, lítají věci. Svoji práci odvádíme na 100 procent tohle trvá již rok.Mam nějak pocit že už to dál nedávám. Doktorka je taky zařazena jeho chováním tohle nečekala. Vzdy se to nějak uklepe zasmějeme se tomu ale já začínám chodit do práce s pocitem co bude. Bohužel tahle práce má pro mně dost výhod-uvazek, vzdálenost a pod.Tak váhám. Bojím se že jinde to bude horší a také jsou na mne závislé kroužky děti-s jinou prací bych to asi nedala.Budu vděčná za nestranní názor. prosim o anonym. děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
18.1.18 12:47
@Anonymní píše:
Dobrý den. Vím že tohle musím rozhodnout sama ale uvítám nestranní názor. Pracuji v soukromé ambulanci jako sestra. Tři roky. Doteď vše ok- lékařka úžasná, práce mně baví. Nastala ale situace kdy dr. praxi prodala někomu jinému. Zna ho dost let. Obě zůstáváme pracovat dál akorát jiný majitel. Potiz je ale v chování nového lékaře. Je naprosto cholerický, hrozné střídání nálad, lítají věci. Svoji práci odvádíme na 100 procent tohle trvá již rok.Mam nějak pocit že už to dál nedávám. Doktorka je taky zařazena jeho chováním tohle nečekala. Vzdy se to nějak uklepe zasmějeme se tomu ale já začínám chodit do práce s pocitem co bude. Bohužel tahle práce má pro mně dost výhod-uvazek, vzdálenost a pod.Tak váhám. Bojím se že jinde to bude horší a také jsou na mne závislé kroužky děti-s jinou prací bych to asi nedala.Budu vděčná za nestranní názor. prosim o anonym. děkuji

tak se začni rozhlížet a když najdeš něco vhodného, tak výpověď dej. Asi bez něčeho jiného bych neodcházela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
18.1.18 12:48

Koukala bych po jine praci. Nikdy nevis, zda nenajdes neco lepsiho. Takze si rekni, jakou praci chces a tech podminek se drz. Ona prijde.

• Citovat
  • Upravit
5866
18.1.18 12:57

Kvůli pitomému cholerikovi bych neodcházela. On tam taky pořád není, ne? Se tomu pak s doktorkou zasmějte, zdrbněte ho a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.1.18 13:02

Ja bych rozhodila site a pockala bych, jestli se neco nenaskytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
18.1.18 13:08
@Paola21 píše:
Kvůli pitomému cholerikovi bych neodcházela. On tam taky pořád není, ne? Se tomu pak s doktorkou zasmějte, zdrbněte ho a hotovo

Jenom kvůli cholerikovi bych taky neodcházela, když jinak je to naprosto vyhovující práce. Ale je fakt, že já umím takové chování totálně vytěsnit. Prostě to pouštím jedním uchem dovnitř druhým ven a myslím si svoje. Ale je mi jasné, že ne každý to tak dokáže brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.18 13:09

Bohužel cholerik je tam každý den. Snazime se tomu vždy pousmát ale pozoruji na sobě poslední dobou že jsem nervózní z jeho příchodu. Napr. včera ho rozčílila jeho manželka a už to jelo. Litali vulgární slova, papíry. Domluva s ním je jinak nulová jedná se o „nadsamce“který myslí že svět se točí jen pro něj

• Citovat
  • Upravit
5866
18.1.18 13:11
@ivašot. píše:
Jenom kvůli cholerikovi bych taky neodcházela, když jinak je to naprosto vyhovující práce. Ale je fakt, že já umím takové chování totálně vytěsnit. Prostě to pouštím jedním uchem dovnitř druhým ven a myslím si svoje. Ale je mi jasné, že ne každý to tak dokáže brát.

No já zrovna nepatřím mezi ty, kteří to umí vytěsnit a nic si z toho nedělat, ale pořád by mi nad tím zvítězila ta pozitiva. Samo že zakladatelka může hledat jinou práci a třeba i najde lepší, ale dát výpověď z tohoto místa a být bez práce by mi kvůli jednomu cholerikovi nestálo za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.18 13:12

Jinak nabídky mám ale většinou chtějí hned a mně by čekala 2 měsíční výpovědní lhůta.

• Citovat
  • Upravit
5672
18.1.18 13:13

A zkoušely jste si s ním promluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat