Datum úmrtí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9994
5.8.22 09:33

Datum úmrtí

Ahoj holky,
včera jsem měla sen, ve kterém jsem na staré kamenné zdi viděla datum. Když jsem si v tom snu uvědomila, že je to datum mé smrti, v šoku jsem se vzbudila. Nikdy jsem nebyla pověrčivá, v podstatě mi tyhle věci bytostně vadí, nicméně na tenhle sen pořád myslím a bojím se, že nezapomenu. 8.6.2035. Ani nevím, na co se ptám…možná, jak to vytěsnit..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jota1989
5.8.22 09:35

Měla bys vidět, kolik sexuálních snů se mi zdálo s různými známými chlapy i ženskými. A nikdy z toho pak v realitě nic nebylo.

• Citovat
  • Upravit
485
5.8.22 09:35

13 je smolné číslo víš o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
5.8.22 09:38

Jak si přišla na to, že je to datum tvé smrti?

Jistě ale vnitřně chápeš, že he to nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
5.8.22 09:41

Jo, holky, všechno v pohodě. @Ahep Mně to došlo v tom snu, na to jsem nepřišla. Já to všechno chápu, mně se zdá spousta volovin a pověrčivá fakt nejsem, ale tohle mi prostě vězí v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
5.8.22 09:42
@Lykaon píše:
13 je smolné číslo víš o tom?

Tohle jsem nikdy neprožívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64939
5.8.22 09:42
@Jota1989 píše:
Měla bys vidět, kolik sexuálních snů se mi zdálo s různými známými chlapy i ženskými. A nikdy z toho pak v realitě nic nebylo.

nedávno jsem byla ve snu těhotná. To už teda fakt nehrozí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
5.8.22 09:45

Vsadila bych ty čísla ve sportce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
5.8.22 09:47

Jinak podle snáře datum značí změnu a náhrobek smutné vzpomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.22 09:51

@Paoloska mě by to desilo. Nikdy jsem nevěřila na snar a další blbosti.
Od doby, co se mi zdál sen, který mě vzbudil a měla jsem z toho hrůzu. A říkala si, že tohle není reálné, že bych to slyšela atd (nechci ti popisovat ten sen).
Tak když se sen stal o pár týdnů reálnou zkušenosti, tak od té doby mám z toho respekt a trauma. Fakt z toho deštného snů a reality jsem se ani pomalu po roce nevzpamatovala.
A ten sen byl do detailu. Místo, konkretni situace, Barvy atd.
Vše se splnilo do puntíku a do detailu. :,(
A zdálo se mi pak pár dalších snů a to se také potvrdilo. Nicméně takh reálny a skutečný sen do detailu se mi ještě nikdy nezdál. Teď zdál, ale nevyplnil se. A tohle se vyplnilo.
Nicméně mě se po porodu probudil něco jako další smysl. Začala jsem se o to zajímat a ne nějaké sarlatanstvi. Prostě vědecky a i s psychologem.
A bylo mi potvrzeno. Že lidi mají od přírody 6 smysl. Ale že jsme ho začali potlačovat a utlacovat. A že jsou lidi, co mají 6 smysl a poslouchají ho a dokáže se i časem rozvinout. Prostě tak jak je to třeba u zvířat.
No a mě se to doopravdy stalo. :nevim:
Kazdy si myslí, jaký je to dar mít odhad na lidi atd. Jenže ono je to dost přítez :( Dávám anonymne, je ot pro mě dost osobní.

• Citovat
  • Upravit
9994
5.8.22 09:53

Holky, mně je jasný, že to je blbost a ani nepátrám po tom, co to znamená. Jen se mi to prostě zaseklo v hlavě a fakt si to nechci dalších 13 let připomínat. V podstatě mě to prostě s.re :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21894
5.8.22 09:55
@Anonymní píše:
Od doby, co se mi zdál sen, který mě vzbudil a měla jsem z toho hrůzu. A říkala si, že tohle není reálné, že bych to slyšela atd (nechci ti popisovat ten sen).
Tak když se sen stal o pár týdnů reálnou zkušenosti, tak od té doby mám z toho respekt a trauma. Fakt z toho deštného snů a reality jsem se ani pomalu po roce nevzpamatovala.
A zdálo se mi pak pár dalších snů a to se také potvrdilo. Nicméně takh reálny a skutečný sen do detailu se mi ještě nikdy nezdál. Teď zdál, ale nevyplnil se. A tohle se vyplnilo.
Nicméně mě se po porodu probudil něco jako další smysl. Začala jsem se o to zajímat a ne nějaké sarlatanstvi. Prostě vědecky a i s psychologem.
A bylo mi potvrzeno. Že lidi mají od přírody 6 smysl. Ale že jsme ho začali potlačovat a utlacovat. A že jsou lidi, co mají 6 smysl a poslouchají ho a dokáže se i časem rozvinout. Prostě tak jak je to třeba u zvířat.
Kazdy si myslí, jaký je to dar mít odhad na lidi atd. Jenže ono je to dost přítez :( Dávám anonymne, je ot pro mě dost osobní.

Nemuzes napsat, o co slo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.8.22 09:55

Tak 13 let je celkem dost času.. jasný horší by bylo kdyby tam bylo datum za rok,,, :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16178
5.8.22 09:56

Co vím, tak se obecně říká, že sny jsou odrazem toho, co si přejeme, nebo čeho se naopak bojíme :think:

Někdy se nám zdají hlouposti, ale někdy právě třeba věci, kterých se bojíme. Několikrát jsem měla období, kdy se mi zdály sny, že jsem se opravdu dost hádala s mamkou, nebo ségrou. Názory si někdy vyměníme, ale k nějaké velké hádce nikdy nedošlo. Ale více byly hádky s s mým ex a jeho rodinou :nevim:

Každopádně i když to vypadá divně, věřím, že někdo má ten „dar“ a opravdu ty sny vidí a vnímá tak, jak se ukazují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
5.8.22 10:00
@Anonymní píše:

Tak to mám teda z tebe radost :mrgreen: Nic ve zlém ;) Zajímavá zkušenost 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat