Datum úmrtí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Datum úmrtí
Ahoj holky,
včera jsem měla sen, ve kterém jsem na staré kamenné zdi viděla datum. Když jsem si v tom snu uvědomila, že je to datum mé smrti, v šoku jsem se vzbudila. Nikdy jsem nebyla pověrčivá, v podstatě mi tyhle věci bytostně vadí, nicméně na tenhle sen pořád myslím a bojím se, že nezapomenu. 8.6.2035. Ani nevím, na co se ptám…možná, jak to vytěsnit..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Měla bys vidět, kolik sexuálních snů se mi zdálo s různými známými chlapy i ženskými. A nikdy z toho pak v realitě nic nebylo.
- Citovat
- Upravit
Jak si přišla na to, že je to datum tvé smrti?
Jistě ale vnitřně chápeš, že he to nesmysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, holky, všechno v pohodě. @Ahep Mně to došlo v tom snu, na to jsem nepřišla. Já to všechno chápu, mně se zdá spousta volovin a pověrčivá fakt nejsem, ale tohle mi prostě vězí v hlavě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lykaon píše:
13 je smolné číslo víš o tom?
Tohle jsem nikdy neprožívala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jota1989 píše:
Měla bys vidět, kolik sexuálních snů se mi zdálo s různými známými chlapy i ženskými. A nikdy z toho pak v realitě nic nebylo.
nedávno jsem byla ve snu těhotná. To už teda fakt nehrozí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak podle snáře datum značí změnu a náhrobek smutné vzpomínky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paoloska mě by to desilo. Nikdy jsem nevěřila na snar a další blbosti.
Od doby, co se mi zdál sen, který mě vzbudil a měla jsem z toho hrůzu. A říkala si, že tohle není reálné, že bych to slyšela atd (nechci ti popisovat ten sen).
Tak když se sen stal o pár týdnů reálnou zkušenosti, tak od té doby mám z toho respekt a trauma. Fakt z toho deštného snů a reality jsem se ani pomalu po roce nevzpamatovala.
A ten sen byl do detailu. Místo, konkretni situace, Barvy atd.
Vše se splnilo do puntíku a do detailu. ![]()
A zdálo se mi pak pár dalších snů a to se také potvrdilo. Nicméně takh reálny a skutečný sen do detailu se mi ještě nikdy nezdál. Teď zdál, ale nevyplnil se. A tohle se vyplnilo.
Nicméně mě se po porodu probudil něco jako další smysl. Začala jsem se o to zajímat a ne nějaké sarlatanstvi. Prostě vědecky a i s psychologem.
A bylo mi potvrzeno. Že lidi mají od přírody 6 smysl. Ale že jsme ho začali potlačovat a utlacovat. A že jsou lidi, co mají 6 smysl a poslouchají ho a dokáže se i časem rozvinout. Prostě tak jak je to třeba u zvířat.
No a mě se to doopravdy stalo. ![]()
Kazdy si myslí, jaký je to dar mít odhad na lidi atd. Jenže ono je to dost přítez
Dávám anonymne, je ot pro mě dost osobní.
- Citovat
- Upravit
Holky, mně je jasný, že to je blbost a ani nepátrám po tom, co to znamená. Jen se mi to prostě zaseklo v hlavě a fakt si to nechci dalších 13 let připomínat. V podstatě mě to prostě s.re ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Od doby, co se mi zdál sen, který mě vzbudil a měla jsem z toho hrůzu. A říkala si, že tohle není reálné, že bych to slyšela atd (nechci ti popisovat ten sen).
Tak když se sen stal o pár týdnů reálnou zkušenosti, tak od té doby mám z toho respekt a trauma. Fakt z toho deštného snů a reality jsem se ani pomalu po roce nevzpamatovala.
Vše se splnilo do puntíku a do detailu.
A zdálo se mi pak pár dalších snů a to se také potvrdilo. Nicméně takh reálny a skutečný sen do detailu se mi ještě nikdy nezdál. Teď zdál, ale nevyplnil se. A tohle se vyplnilo.
Nicméně mě se po porodu probudil něco jako další smysl. Začala jsem se o to zajímat a ne nějaké sarlatanstvi. Prostě vědecky a i s psychologem.
A bylo mi potvrzeno. Že lidi mají od přírody 6 smysl. Ale že jsme ho začali potlačovat a utlacovat. A že jsou lidi, co mají 6 smysl a poslouchají ho a dokáže se i časem rozvinout. Prostě tak jak je to třeba u zvířat.
No a mě se to doopravdy stalo.
Kazdy si myslí, jaký je to dar mít odhad na lidi atd. Jenže ono je to dost přítezDávám anonymne, je ot pro mě dost osobní.
Nemuzes napsat, o co slo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak 13 let je celkem dost času.. jasný horší by bylo kdyby tam bylo datum za rok,,, ![]()
- Citovat
- Upravit
Co vím, tak se obecně říká, že sny jsou odrazem toho, co si přejeme, nebo čeho se naopak bojíme ![]()
Někdy se nám zdají hlouposti, ale někdy právě třeba věci, kterých se bojíme. Několikrát jsem měla období, kdy se mi zdály sny, že jsem se opravdu dost hádala s mamkou, nebo ségrou. Názory si někdy vyměníme, ale k nějaké velké hádce nikdy nedošlo. Ale více byly hádky s s mým ex a jeho rodinou ![]()
Každopádně i když to vypadá divně, věřím, že někdo má ten „dar“ a opravdu ty sny vidí a vnímá tak, jak se ukazují…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Vše se splnilo do puntíku a do detailu.
No a mě se to doopravdy stalo.
Kazdy si myslí, jaký je to dar mít odhad na lidi atd. Jenže ono je to dost přítezDávám anonymne, je ot pro mě dost osobní.
Tak to mám teda z tebe radost
Nic ve zlém
Zajímavá zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit