Sen - zrušená svatba

87
14.7.22 11:54

sen zrušená svatba

Ahoj, dnes se mi zdál zvláštní sen. Ša jsem do svatebního salonu v den svatby pro šaty. Čekal tam na mě kalhotový kostým (což je samo o sobě zvláštní, protože kalhoty moc často nenosím). Ten jsem na poslední chvíli vyměnila za šaty a už když jsem je měla vybrané, což bylo na první ohled, ještě ze salonu jsem svatbu zrušila a moc se mi tím ulevilo.
Nevíte co by to mohlo znamenat?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Parninas
14.7.22 11:59

Že sny jsou jen směsice různých myšlenek co člověk přes den má náhodně poslepované dohromady. Žádný hlubší význam za tím nehledej. Mně když se zdá, že mě nahání vrah, tak to taky není nějaká predikce budoucnosti nebo něco. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mackA159
14.7.22 12:03

Je to projev tvých obav a strachu. Neřeš to. ;)

• Citovat
  • Upravit
14727
14.7.22 12:53
@Parninas píše: Že sny jsou jen směsice různých myšlenek co člověk přes den má náhodně poslepované dohromady. Žádný hlubší význam za tím nehledej. Mně když se zdá, že mě nahání vrah, tak to taky není nějaká predikce budoucnosti nebo něco. :mrgreen:

Taky jsem neverila na predikce ve snech. Jednu dobu se mi opakovane (myslim 3× nebo 4×) zdal sen o vaznem urazu dcery. Nevenovala jsem mu pozornost, protoze vim, ze dcera si dava pozor a ze se ji to “nemuze stat”. No a ono se to stalo presne jako v tom snu, jen o par desitek metru jinde.

Ale to byl “realny” sen, zadne “symbolicke nesmysly” jako kalhotovy kostym na svatbu. U zakladatleky to take vidim jen na promitnuti obav a nevenovala bych tomu pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
14.7.22 14:34
@Janča6 píše:
Taky jsem neverila na predikce ve snech. Jednu dobu se mi opakovane (myslim 3× nebo 4×) zdal sen o vaznem urazu dcery. Nevenovala jsem mu pozornost, protoze vim, ze dcera si dava pozor a ze se ji to “nemuze stat”. No a ono se to stalo presne jako v tom snu, jen o par desitek metru jinde.Ale to byl “realny” sen, zadne “symbolicke nesmysly” jako kalhotovy kostym na svatbu. U zakladatleky to take vidim jen na promitnuti obav a nevenovala bych tomu pozornost.

Tak tím pádem doufejme, že mé opakované sny o tom, že mě nahání zlý člověk, zůstanou jen u snů. :mrgreen: :andel:

• Citovat
  • Upravit
14727
14.7.22 14:45
@Parninas píše:
Tak tím pádem doufejme, že mé opakované sny o tom, že mě nahání zlý člověk, zůstanou jen u snů. :mrgreen: :andel:

Drzim palce :palec: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat