Sen - obava

9
29.6.22 14:59

Sen - obava

Ahoj všem, jsem muž. Je mi 28 let. Trpím hypochondrií a zdálo se mi o zkažené čokoládové tyčince Bounty. Prostě jsem ji ve snu otevřel a ochutnal a byla hořká, podíval jsem se na datum spotřeby a byla prošlá. Po probuzení jsem si hledal ve snáři a je tam informace o zkaženém jídle - těžká choroba. Samozřejmě to ve mě vyvolává velký strach. V zahraničních webech je sen o zkažené čokoládě jako nespokojenost v lásce. Věříte ve snář? Mám každodenní úzkosti z nemocí a do toho se přidal takový sen. Také před spaním jím například oplatku. Nevím, jestli to má nějakou souvislost s tím.
Díky za odpovědi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1892
29.6.22 15:12
:mrgreen:

Buď v klidu a nečti blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.6.22 15:19
@RajNa píše:
Ahoj všem, jsem muž. Je mi 28 let. Trpím hypochondrií a zdálo se mi o zkažené čokoládové tyčince Bounty. Prostě jsem ji ve snu otevřel a ochutnal a byla hořká, podíval jsem se na datum spotřeby a byla prošlá. Po probuzení jsem si hledal ve snáři a je tam informace o zkaženém jídle - těžká choroba. Samozřejmě to ve mě vyvolává velký strach. V zahraničních webech je sen o zkažené čokoládě jako nespokojenost v lásce. Věříte ve snář? Mám každodenní úzkosti z nemocí a do toho se přidal takový sen. Také před spaním jím například oplatku. Nevím, jestli to má nějakou souvislost s tím.
Díky za odpovědi :,(

Ve snářích se pohybuju jen pro pobavení. Sny jsou prostě jen sny. Nic neznamenají. Když se pred spaním cpeš a zatěžuješ trávicí orgány, tak se nediv, že špatně spíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
29.6.22 15:21

Snar je za me blbost. Ovsem v mych snech mam predtuchy. Treba ze se mi o nekom zda, dalsi den ho potkam, apod. Takze takhle svym snum verim, ale kdykoliv jsem je zkoumala podle snare, nikdy mi to nesedelo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15061
29.6.22 15:29
@Capricorn61 píše:
Snar je za me blbost. Ovsem v mych snech mam predtuchy. Treba ze se mi o nekom zda, dalsi den ho potkam, apod. Takze takhle svym snum verim, ale kdykoliv jsem je zkoumala podle snare, nikdy mi to nesedelo. :nevim:

Jo, mne se jednu dobu opakovane zdavalo o tezke nehode dcery. Pak to na par mesicu prestalo. No a pred 2 mesici se ta nehoda fakt stala, jen o cca 100 m vedle toho mista ze sna 8o Nastesti se z toho dostane +- bez nasledku. A zadne dalsi podobne silene sny se mi nezdaji. Jinak souhlasim s tim, ze snar je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
29.6.22 15:32

@Janča6 Tak z toho mi neni vubec dobrem Ja mam sny hodne zive. A musim rict, ze se mi i stalo to, ze to, co se mi zdalo, tak ta sama situace se mi dalsi den stala. Ale uplne presne. Je to psycho nekdy. 8o No nyni se budu bat, kdyz se mi budou zdat nejake skarede sny. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.6.22 15:49

Sen - obava

Jak jsem psal jsem hypochondr a když se mi zdálo toto, nevím zda si to vyložit jako zkaženou čokoládu nebo jídlo. Zkažené jídlo prý nemoc, zkažená čokoláda má možná jiný význam.
Každopádně jako hypochondra mě to trápí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79887
29.6.22 16:15

@RajNa no twl - sen o zkažené tyčince Bounty - to je dobrý bizár,
přejdi na zdravou stravu, a třeba se ti takové sny přestanou zdát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15061
29.6.22 16:17

@Capricorn61 no to mi povidej. Navic v tom snu to skoncilo spatne. A kdyz se to pak stalo ve skutecnosti, tak se mi ten sen hned vybavil 8o No jeste ji ceka par mesicu leceni, ale bude v podstate ok. A uz doufam nebudu mit zadne takove sny. A tobe preju to same ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.6.22 16:18
@RajNa píše:
Jak jsem psal jsem hypochondr a když se mi zdálo toto, nevím zda si to vyložit jako zkaženou čokoládu nebo jídlo. Zkažené jídlo prý nemoc, zkažená čokoláda má možná jiný význam.
Každopádně jako hypochondra mě to trápí. :zed:

Nejez sladkosti před spaním. Je to nezdravé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66309
29.6.22 16:18
@stinga píše:
@RajNa no twl - sen o zkažené tyčince Bounty - to je dobrý bizár,
přejdi na zdravou stravu, a třeba se ti takové sny přestanou zdát

no možná je to opačně, jí zdravě a proto se mu zdá o jídelních prasárničkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9409
29.6.22 16:21
@RajNa píše:

Já tedy snářům vůbec nevěřím a nečtu je ani. Neboj se toho. Taky jsem hypochondr, ale tohle by mě nenapadlo. Jaké já mívám hrozné noční můry, takže se budím vystrašená, ale snad jsou to jen sny - odrazem toho, čeho se bojíme a co potlačujeme v nevědomí se promítne do snu, jsem někde četla. Ale třeba ti uvedu příklad, letos jsem se hlásila na VŠ a po přijímačkách se mi zdálo jednu noc, že jsem byla poslední a druhou noc, že jsem se o bod nedostala… No nestalo se ani jedno a byla jsem mezi prvními přijatými (to tedy nebyly ty noční můry, co mívám, za takovéhle sny jsem ještě i ráda), ale jen prostě ukázka toho, že toho, čeho se bojíme, se stát nemusí… Tak neplaš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15061
29.6.22 16:24
@RajNa píše:

Hele, mozna v blizke budoucnosti snis zkazene jidlo. Ale do snare bych kvuli tomu nekoukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.6.22 16:31

Sen - Obava

Děkuji Vám za uklidnění. Mám rád sladké. Už jsem takový. Celý den si sladkých tyčinek nebo čokolády nevšimnu, vždy k večeru no. Možná to dělá Mirtazapin.
Jinak jsem se toho vážně vyděsil, já mám strach z ALS, z onkologických onemocnění. Takže tato informace ve snářu mě vystrašila.
:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9409
29.6.22 16:38
@RajNa píše:
Děkuji Vám za uklidnění. Mám rád sladké. Už jsem takový. Celý den si sladkých tyčinek nebo čokolády nevšimnu, vždy k večeru no. Možná to dělá Mirtazapin.
Jinak jsem se toho vážně vyděsil, já mám strach z ALS, z onkologických onemocnění. Takže tato informace ve snářu mě vystrašila. :?

Jj, Mirtazapin to může dělat, zvyšuje u někoho chutě k jídlu. Jinak z ALS jsem taky šílela, zemřel na ni děda, takže jsem viděla, jaká je to hrůza. Pak jsem několik let poté začala mít hrozné svalové slabosti a lítala jsem po neurologiích. Naštěstí uzavřeli, že je to z psychiky. Z nádorů mám taky hrůzu, tak to máme stejné. Ale tenhle sen určitě nic takového neznamenal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat