Dávat do polosedu 4,5měsíčního prcka?

Anonymní
15.5.12 13:18

dávat do polosedu

Ahojky chtěla jsem se zeptat jestli je možné mít 4,5 měsíčního prcka ve sporťáku a mít ho chvilku na procházce v pololeže, když ještě nesedí jen se přitahuje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
15.5.12 13:22

ne,není to možné.Ničíš mu záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
15.5.12 13:22

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.5.12 13:24

Radši ho tam dej na břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
15.5.12 13:25

Dokud si nesedne sam, tzn. bez pritahovani se za neco, ale opravdu sam, bych do polosedu nedavala. Vim, ze je to tezky, ze je urcite stastny, ze vidi… ale nestoji to za znicena zada. Chvilku vydrzte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.5.12 13:25

Tak možné to je, otázka ale je, jestli je to pro něj dobré...... Mně třeba při prvním dítku doktorka říkala, že na chviličku to nevadí… Při druhém a třetím jsme tedy neposazovala, až když začali lézt. Naštěstí mi v kočárku chrněly

• Citovat
  • Upravit
byron
15.5.12 13:26

Ale musím říct, že dost miminek vidím posazených a divně zkroucených ve sportáku nebo ještě lépe v golfkách, moc hezký pohled to není

• Citovat
  • Upravit
7122
15.5.12 13:27

Posazovat se nemá, ničí se záda. A do sporťáku by se mělo dávat až od půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.12 13:27

Přesně tohle jsem si myslela sestřenka má totiž prcka a ten úplně nesedí a viděla jsem že ji nechává sedět v houpačce a že už jezdí se sporťákem :nevim: přišlo mi to divné že tak malé mimčo které ještě nesedí nechává sedět :nevim: jo pardon má 6 měsíců ale myslím že je to jedno když ještě nesedí píšu radši anonym nevím jestli tu taky nepátrá :oops: a taky jsem si všimla že už od mala ji drželi tak divně a teď má prohlé záda nevím jak to popsat ale když chytnete hadrovou panenku a ta se zakloní po bedra a hodí ručky dozadu tak, tak nějak vypadá ta malá od ní má navíc docela velkou hlavičku takže bych ji ještě přidržovala je mi to divné a navíc je mi líto toho mimča ona za to nemůže a pak bude mít zkažené záda :cert: když jí bylo tak zhruba 2,5 měsíce tak machrovali že už drží hlavičku a drželi ji jen nad zadečkem :think: tak nevím ale nepřijde mi normální že by dítě mělo mít takhle prohlé záda jako luk :nevim: jaký je váš názor :kytka:

• Citovat
  • Upravit
81480
15.5.12 13:29

Možné to je, vhodné není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
15.5.12 13:44
@byron píše:
Ale musím říct, že dost miminek vidím posazených a divně zkroucených ve sportáku nebo ještě lépe v golfkách, moc hezký pohled to není

Taky vídám a vždycky jen valím oči.

Jinak souhlas, dítko bych dala na břicho, moje holka tak taky jezdila, do sporťáku pak šla v 7 měsících do lehu. Naštěstí ty naše PP golfky tak skoro i jdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.5.12 14:04

Naše malá jezdí v golfkách od narzoení :mrgreen: Samozřejmě vleže ve vložné tašce. Mám je v autě na pochůzky po městě.

Nejde přece o druh „dopravního prostředku“, ale o to, jak je tam dítě uloženo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
15.5.12 14:11
@Angua píše:
Naše malá jezdí v golfkách od narzoení :mrgreen: Samozřejmě vleže ve vložné tašce. Mám je v autě na pochůzky po městě.Nejde přece o druh „dopravního prostředku“, ale o to, jak je tam dítě uloženo.

Angu, co máš za golfky a vložnou tašku? Já o tom taky uvažovala, ale nakonec se na to vyprdla. netřese se tam to mimino moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.5.12 14:38

A jaký je rozdíl, když sedí v tom sporťáku a když sedí v polohovacím sedátku? příjde mi to hodně stejné… a můžu si tří měsíční miminko posadit na klín a opřít zádíčka o bříško, v šátku má přece podobnou polohu, mám v tom trochu zmatek.
Omlouvám se zakladatelce za nabourání tématu, ale tohle mě fakt trápí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.5.12 14:39

@Alpaka Mám PP Pliko, které jde samo o sobě téměř do lehu a tašku z Phila - má úplně pevné dno. Takže je tam jakoby napolohovaná, lehounce zešikma, ale neprohnutá. Že by to nějak drncalo mi nepřijde, ale jezdím s tím teda jenom po městě, po chodnících - většinou typu zámková dlažba a po obchodech, úřadech a tak. Na kočičí hlavy to není, ale pro moje potřeby super. I když si myslím, že jak je teplo, tak budem po výstupu z auta spíš víc nosit - naše město není příliš kočárupřátelské, ale přece jenom to lednové miminko se mi líp babušilo v té tašce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí