Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mě se to jméno líbí, je originální a mě teda tvrdě nezní a hrozně se mi líbí když se vyslovuje po „americku“ zoují… ![]()
Krasne jmeno, taky se mi libilo ale kamarad tak pojmenoval svou Boxerku tak jsem to musela zavrhnout:) Zojka jako zdrobnelina zni nadherne ![]()
včera jsem na to jméno myslela, líbí se mi, ale je trvdé k našemu příjmení se mi nehodí..jinak bych říkala „ Zouí“
@Anonymní píše:
Ahoj holky co říkáte na jméno Zoe? mě se stršně líbí a pořád nad ním uvažuji i když jsem měla vybrané jiné…Každý mě o toho jména odrazuje ,že je tvrdé a jak jí budeme říkat. Maminky co máte doma Zoe jak jim říkate??
moc hezké a originální jméno ![]()
@1simona1 píše:
Mně se nelíbí, ale to jen jen můj názor
Mně taky ne. ![]()
čteno zouí to je krásné ale čteno jako psáno zoe to se mi nelíbí a tvrdé mi připadá
Je to krásné jméno, ovšem čteno česky se mi nelíbí ani za mák, anglická varianta je libozvučnější.
Ale tak lepší než milion Vanessek, Jessiky a podobné (tím nechci urazit žádnou maminku, co takto své dítko pojmenovala)
Ahoj holky co říkáte na jméno Zoe? mě se stršně líbí a pořád nad ním uvažuji i když jsem měla vybrané jiné…Každý mě o toho jména odrazuje ,že je tvrdé a jak jí budeme říkat. Maminky co máte doma Zoe jak jim říkate??