Chlapec bez očí

6836
12.5.12 18:02

Chlapec bez očí

Viděli jste tohle video o miminku bez očí?Vůbec netuším,jak bych se zachovala já :oops: .

http://www.novinky.cz/…-pribeh.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alli_li
12.5.12 18:05

Taky jsem to uz cetla - a uprimne taky nevim jak bych to zvladla.

• Citovat
  • Upravit
5453
12.5.12 18:08

Je to šílený,ale díky bohu má opravdu milující rodiče :srdce: .Já bych to určitě nezvládla,šla bych na přerušení.Ale opravdu před maminkou klobouk dolů :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.5.12 18:09

Dívala jsme se natop a je sice hezké jak se o něj maminka stará ale myslím že až klučina vyroste tak se bude hodně, hodně trápit a holky prosím neukamenujte mě včil ale můj názor je , že maminka udělala chybu že nešla na potrat… já sama si to nedovedu představit a nevím jak bych se rozhodla kdyby to potkalo mně ale trápit se bude kluk celý život.. :,(
přeju mu ale hodně sil, bude jich potřebovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
12.5.12 18:09

To teda, maminka musi byt velka bojovnice - uz i kvuli okoli, nektery lidi bohuzel dokazou byt pekne zly. :-(

• Citovat
  • Upravit
5453
12.5.12 18:10

Já bych řekla,že se budou trápit všichni(bohužel).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
12.5.12 18:11

:-( hrozné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.5.12 18:13
@JayLee píše:
Ty jo já nevím zda je po dnešní diskuzi jak jí admini už smazali s tím nechutným týráním toho mimča, tak zrovna 2× vhodná tahle diskuze :nevim: trošku moc takových emotivních a ne zrovna 2× moc pozitivních věcí najednou :think:Jsou tu těhule a maminy a taky z toho moc hezky udělaný :pankac:

Taky jsem si říkala že pro dnešek by už stačilo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.5.12 18:14

Tak já o té předešlé nic nevím :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
12.5.12 18:15

No.. ja si tedy taky myslim ze tady je prevahy lekarske vedy nez prirody, co asi bude mit za zivot..
Ja bych do tohodle urcite nesla, sice se ji splnil sen, ma dite, je hrdinka ale jakou kvalitu zivota o nbude mit? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.5.12 18:15
@1simona1 píše:
Dívala jsme se natop a je sice hezké jak se o něj maminka stará ale myslím že až klučina vyroste tak se bude hodně, hodně trápit a holky prosím neukamenujte mě včil ale můj názor je , že maminka udělala chybu že nešla na potrat… já sama si to nedovedu představit a nevím jak bych se rozhodla kdyby to potkalo mně ale trápit se bude kluk celý život.. :,(
přeju mu ale hodně sil, bude jich potřebovat :hug:

Mně by zajímalo, proč si myslíš, že se ten chlapec bude trápit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.5.12 18:16
@kamikaa píše:

Buď ráda a myslím by bylo rozumné kdyby se to tu ani nevytahovalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
12.5.12 18:17
@kamikaa píše:

Já taky ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.5.12 18:18
@marmil píše:
Mně by zajímalo, proč si myslíš, že se ten chlapec bude trápit?

Já nevím, já kdybych měla být celý život slepá a s ráštěpem, co bych měla ze života?? Ano bude mít milujíci rodinu a přátele ale dnešní doba je fakt hnusná a jak jen psala maminka toho kluka, jak naněj okolí pohlíželo, co teprv až bude dopspělý.. no to je jen můj názor no…
jde o to že to bude mít v životě hodně těžký.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
12.5.12 18:19

Asi nikdo netušil, jak moc to bude vážné. Doufám, že se nikdy nebudu muset potýkat s rozhodnutím ukončit těhotenství kvůli VV. Paní je moc statečná opravdu. Ono je hrozné se rozhodnout a zabít vlastní dítě, v 18 tt už je to veliké miminko… Já měla 1:25 na Downa a šílela strachy a to jsem byla v 15tt, když mi dělali plodovku.....
Někdy si osud ošklivě zahraje.....ale chlapeček má milující rodinu a to je strašně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí