Dávat do polosedu 4,5měsíčního prcka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
15.5.12 14:39

@Alpaka Mám PP Pliko, které jde samo o sobě téměř do lehu a tašku z Phila - má úplně pevné dno. Takže je tam jakoby napolohovaná, lehounce zešikma, ale neprohnutá. Že by to nějak drncalo mi nepřijde, ale jezdím s tím teda jenom po městě, po chodnících - většinou typu zámková dlažba a po obchodech, úřadech a tak. Na kočičí hlavy to není, ale pro moje potřeby super. I když si myslím, že jak je teplo, tak budem po výstupu z auta spíš víc nosit - naše město není příliš kočárupřátelské, ale přece jenom to lednové miminko se mi líp babušilo v té tašce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.5.12 14:40
@suricata píše:
A jaký je rozdíl, když sedí v tom sporťáku a když sedí v polohovacím sedátku? příjde mi to hodně stejné… a můžu si tří měsíční miminko posadit na klín a opřít zádíčka o bříško, v šátku má přece podobnou polohu, mám v tom trochu zmatek.
Omlouvám se zakladatelce za nabourání tématu, ale tohle mě fakt trápí :oops:

myslíš jakoby polohu „klubíčko“?
pokud v tom máš zmatek,doporučuju Něžnou náruč rodičů.Je to výborná knížka jak manipulovat s miminkem,mě v těch 3m dost pomohla.
Jinak,pokud SAMO nesedí,nemělo by sedět nikde,ani ve sporťáku,ani v polohovacím sedátku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.5.12 14:44

@momi33
jo jakoby klubíčko, nožky mu držím výš než prdýlku, malý je hodně pevný a furt se natahuje jako do sedu
musím si tu kníku půjčit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.5.12 15:28
@Angua píše:
Radši ho tam dej na břicho…

přesně tak :palec:

Já jsem si nesedící dítě párkrát přizvedla do polosedu, ale jen ve chvíli, kdy dostával venku jídlo, abych mu to neházela za krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.5.12 15:33

@suricata já jsem si kvůli nesedícímu dítěti pořídila jídelní židličku, která není polohovací jako běžný kočár (záda/podnožka), ale takovou, která se napolohuje celá, takže se mi tam dítě nehroutí do strany a zároveň má hlavu výš než žaludek. Investice sice větší, ale vyplatilo se, mladší podědil a ještě nesedí…
Stejně tak si rozhodně neposazuju třímešsíční na klín, maximálně nosím v předním klubíčku.
Jinak děti nosím v šátku a rozdíl mezi přizvednutím v kočáru a nošením ve vertikálu v šátku vidím ten, že v šátku je dítě podepřené ze všech stran a zůstane rovně, v kočáru se různě hroutí do stran, ještě 1,5r to v kočáru různě ujíždělo a když jsem ho nerovnala, tak seděl jak paragraf, což teprve maličké mimino…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.5.12 15:52

@Gladys
a co je to za sedátko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.5.12 15:56

@suricata jídelní židlička chicco poly magic nebo magic poly, už nevím, je drahá jak prase, ale já ji tehdy sehnala jako akční kus zhruba o 30%levnější, tak jsem ji brala.
Dítě je tam jako v autosedačce-vajíčku, ale při položení sedátka bych řekla, že ještě o něco víc v lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
15.5.12 23:42
@Gladys píše:
@suricata jídelní židlička chicco poly magic nebo magic poly, už nevím, je drahá jak prase, ale já ji tehdy sehnala jako akční kus zhruba o 30%levnější, tak jsem ji brala.
Dítě je tam jako v autosedačce-vajíčku, ale při položení sedátka bych řekla, že ještě o něco víc v lehu.

Jo ta je perfektní mám ji také, malé už bude 8 měsíců a sedí krásně sama, ale večer, když je unavená, tak ji polohuju do teď :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.5.12 08:23
@Pirana píše:
Jo ta je perfektní mám ji také, malé už bude 8 měsíců a sedí krásně sama, ale večer, když je unavená, tak ji polohuju do teď :pankac: :pankac: :pankac:

Jako já k ní mám spustu výhrad, třeba ten tác, co se nacvakává na područky je pro malé dítě moc vysoko, židle má spoustu záhybů, kam zapadávají drobky a kusy jídla a je tím pádem dost obtížně čistitelná, když v ní je dítě déle, tak se mu totálně zapařej záda, jak leží na neprodyšném plastu, ale to polohování je zkrátka nedocenitelné, když mi obě děti sedají tak pozdě a nepočítám, že by třetí bylo vyjímka.
(jinak bych se bez váhání spokojila s ikeáckou židličkou, no ale holt to bych nemsměla mít lenochy :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí