Dáváte děti do družiny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5924
20.12.18 21:05

Prvňačka- ráno v družině 6:15, odpoledne vyzvedávám po 15:00.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
20.12.18 21:09

Mám zkrácený úvazek tak aby děti mohli odcházet z družiny ve tři. Tj v první třídě jsem končila v půl třetí, abych byla na třetí v družině. Další rok už byli schopní se združiny vypakovat, dojít na první autobus a sjet 3 zastávky, kde jsme měli sraz, končila jsem tedy ve tři. Ted už zvládnou i jeden přestup, takže zase končí ve tři, ale dojedou dál, takže pracuji do 15:15, sraz máme v půl.
Ráno je budím v půl sedmé a hned odcházím, vozí je do školy exmanžel, do ranní družiny nechodí.
Ted je jim 7 a 9.
Do 17. bych je v družině nechávala jen nejvyšší nouzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
20.12.18 21:18

Druhačka, ráno vstává cca 6:15, buď se mnou nebo s tátou. Po sedmé už je sama a odchází do školy po 7:30. Odpoledne je v družině do 14:30 a jde sama domů. Já pak přijíždím do 15:30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.12.18 21:27

Rano si beru dceru do druziny a po vyucovani jde ke kolegyni, protoze mam praci a potrebuji vse dodelat. Kdyz mam po praci, tak si jdu pro dceru do druziny a syna do skolky. Nebo nase starsi dcera je vyzvedne.
Rano jdeme na 7h. a vyzvedavam v 15h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.12.18 21:33

Rano vstavame spolecne 6:30. My odchazime driv. Nejmladsiho vede ctvrtacka do skolky, kdyz jde do skoly. Skolkar by vstaval driv, kdybych ho odvadela.
Tento tyden byl uz volnejsi rezim, tak jsem brala po obede prvnacku i skolkare, ze jsem to stihala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
20.12.18 23:38

Rano chodili kluci na 7:40, vodila jsem je na krizovatku, pak uz chodili sami. Ranni mam od 8. Vyzvedavali jsme kolem 15 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.12.18 19:14

Prvňák chodí o družiny, otevřeno mají 6:00 - 15:30. Mám zkrácený úvazek, ráno ho tam dávám v 6:20 a vyzvedávám 15:20. Pak jdeme do školky pro čtyřletého, ten má ještě o půl hodiny v „ústavu“ víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.12.18 19:35

V první třídě do družiny nechodila, byla jsem doma s mladším. V druhém.pololeti nechodila do školy vůbec. Teď ve druhé třídě od září chodila ráno do družiny na 7 a já pak hodila syna do školky a jela do práce na 8. Manžel je
Vyzvedal před půl čtvrtou a nebo babi nebo děda dřív. Teď manžel přestal dojíždět a tak bude vyzvedávat v 14:30. Já od ledna přestanu též dojíždět a budu doma pět minut po třetí. Jsem za to ráda, dcera má dvakrát týdně trénink a jednou kroužek, takže i úspora času třičtvrtě hodiny odpoledne má význam. Opustila jsem místo v kanceláři. Ale je to o prioritách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
21.12.18 19:43

Syn prvňák chodí do do družiny jen odpoledne. Vyzvedávám ho mezi třetí a čtvrtou, družině je do pěti. Většinou nechce ani domů ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin