Dáváte někdo dětem miso pastu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
davate nekdo detem miso pastu?
Davate nekdo detem miso pastu? Jakou a do jakych jidel? Jak casto? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@fifinka609 píše:
Davate nekdo detem miso pastu? Jakou a do jakych jidel? Jak casto? Diky
co to je? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stáhni si na Uložto „Radost ze zdravých dětí“ - kniha v PDF, najdeš tam, co potřebuješ, od kdy se co zařazuje z téhle „exotiky“ (Já děti ještě nemám, tak si netroufám radit).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tedy pouzivam jecmenne miso a davam ho do vsech vyvaru.To je ale tak vsechno. Nemam napad, jak ho jeste pouzit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Např. v téhle polévce jí dávají v malinkém množství dětem od dvou let http://www.jimejinak.cz/…ka-s-wakame/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davam svetlou (jecmenou) do polevek a svetlych omacek a tmavou do marinad a tmavych omacek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davam ji synovi bezne do polevek a do dusene zeleniny a chutna mu, davam ji odroka a pul. Myslim si, ze je pro nej zdrava, tak proc se bat? Kdyz vidite co deti konzumujou mnohem driv, tak jsem v klidu. Muj syn teda ji i krevety:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli je to ze sóji, tak tuším, nejdřív od tří let. Soja je pro malé děti nevhodná, že obsahuje hodně přírodního estrogenu. Ale nevím, jestli je to pravdivá informace. Jenom se mi to vybavuje, že jsem to někde četla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adusinka
Mas pravdu, ale tyka se to sojovych vyrobku, ktere nejsou fermentovane. Miso pasta je fermentovana, tak se muze davat i drive ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ptala jsem se na to výživové poradkyně a může se dávat od roku, já dávám asi od roka a 3 měsíců, ale může se jen trocha kvůli obsahu soli, (stejně tak kvašené zelí - a to opláchnout).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit