Slané jídlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
104
30.4.13 11:05

Slané jídlo

Zdravím maminky. Začínám malé dávat normální jídlo, co jíme my. Samozřejmě že ne žádné guláše apod. :-) Ale chystám se dělat kuře na paprice a chtěla jsem se zeptat, zda-li to mám uvařit neosolené a pak odebrat jídlo pro malou zvlášť a pak dosolit pro nás? Nebo dáváte normálně osolené? Předem děkuji za odpovědi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
30.4.13 11:10

Jidlo solim jen trochu, a pak si to s manzelem dosolime na taliri, nic neodebiram…bych mela v lednice 2× tolik veci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
30.4.13 11:11

Ahoj, záleží, kolik je tvé holčičce. Já jsem od 1 roka dávala jídlo od nás, nic jsem zvlášť už nevřila. Dr mě to taky řekla, že od roka začít solit. Doma moc nesolíme, takže to nebyl problém. Ale jak píšeš, třeba guláš bych mu taky nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
30.4.13 11:12

Já nesolím, dosolíme si to na talíři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
30.4.13 11:14

Jo, pardon. Malé je rok a Dr. právě řekla že už může „všechno“ jen jsem s ní nějak nekonzultovala to solení. Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.4.13 11:18

Solím méně… Ono je to prospěšné i pro nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
30.4.13 11:22

Od roka jsem dávala prakticky to samý co nám a nám solím velmi málo, tak jsem to neřešila (akorát teda steaky jsem mu nedávala :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.4.13 11:24

Od cca roka jedla malá s námi, jken jsem míň solila a přestala jsem používat pepř. Ale klidně jsem dala i guláš, co v něm je špatnýho - maso, cibule, majoránka, kmín, paprika a maličko rajč. protlaku, k tomu jsem jí třeba uvařila brambor, my ho jíme jen s chlebem. Za to jsem moc nedávala smetanové omáčky, ale nevařila jsem je moc ani tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
30.4.13 11:27

Jasně no, já neříkám že je v něm něco špatného ale my s manželem rádi ostřejší:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.4.13 11:37

@Aubrys jojo, tak pak je to jasný :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.4.13 12:22

Od roka jsem už normálně solila. O dost méně (já si sama solím dost), takže jsme si to většinou přisolovali na talíři, ale solila. Do toho roka jsem odebírala zvlášť, pak už teda ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí