Omáčky pro batolata

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Katerina38
27.4.13 08:50

omáčky pro batolata

Ahoj holky, moc prosím, napište mi jaké omáčky mají vaši prcci rádi a jak je děláte, vím že to tady někde bude, ale nemám čas projíždět diskuse, malému je 18 měsíců…děkuju moooooc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3234
27.4.13 08:56

Svíčková, rajská, koprová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.13 09:02

Jeste treba jen smetanova do dobreho vyvaru hoveziho, pak petrzelkova, vyvar z kurecich srdicek, zahustit, pridat smetanu a na drobno petrzelku a provarit…
Jako asi bych diteti nedavala neco ostreho, ale jinak v 1,5r normalne bezne omacky, co jsi zvykla varit, jen to moc nepresolit a neprekorenit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
27.4.13 09:09

Moje 11 měsíční dcerka už měla svíčkovou, rajskou, kuře na paprice, žampiónovou (s masem ale bez žampiónů, jen omáčku s masem jsem ji dala ), chystám se na koprovku. Akorát já nedávám smetanu, ale jogurty nebo mlíko.

• Citovat
  • Upravit
854
27.4.13 09:23

Od roka dělám stejné omáčky, jako nám. Takže svíčková, rajská, roštěná, UHO, smetanová se špenátem, atd. Do všeho leju smetanu a nezdá se, že by to něčemu extra vadilo. Z koření používám jen sůl a bylinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.4.13 09:41

Koprovka, smetanova se zelenyma fazolkama, rajska, kure na paprice, taky malej miluje veprove s mrkvi :-)svickova a pak teda varim hodne polevky :-)
Ja uz je teda taky varim nekde od roka a taky kupuju normalni smetanu ;)

Příspěvek upraven 27.04.13 v 09:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
27.4.13 09:43

Tak mala dostavala omacky od asi 10 ci 11 mesicu, ale ja nezahustuju a kvuli bezlaktozove diete maly, ani nepridavam smetanu.

U nas je oblibena svickova, rajcatova, koprova, takova domaci uho (treba u rostenek), spanelske ptacky (bez parku), znojemska…
Abych omacku mela hustou a nemusela zahustovat jiskou, delam vice zakladu-zeleninoveho, cibuloveho a pak to rozmixuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.4.13 09:47

Tak u nás od roku: koprovka, houbová (bez hub pro dítě), svíčková, rajská, fazolková, okurková, vepřový s mrkví, sýrová. Dávám normálně smetanu, něco zahušťuju jíškou.

• Citovat
  • Upravit
14856
27.4.13 09:56

V tomto veku jsem delala stejne jako nam…dcera ma rada smetanove - koprovou, ale i treba gulas, slepici na paprice a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
27.4.13 10:58

@Katerina38 roční jí to, co my. Pokud to není moc kořeněné a nedávám mu houby. Takže rajská, koprová, kuře na paprice atd. Nevím jak je to s vnitřnostmi, děláme často játra s rýží, ale to ještě neměl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.4.13 11:46

Jakoukoliv a nejradeji ma bolonskou omacku se spagetama a syrem a nebo zakad na svickovou, kdyz to budu pocitat tak i gulas. Uho ma rada :-) a treba maso pecene dusene na zelenine se stavou nezahustene to taky ma rada.
Ale nesni zadnou, kde je smetana tak i tu svickovou delam bez, nesni koprovou a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
27.4.13 19:18

Kuře na paprice, guláš, rajskou, svíčkovou, sýrovou, špenátovou. Malé je taky 18 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
11.8.13 13:57

Boloňská omáčka

Prosím, máte někdo recept na boloňskou omáčku pro batole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí