Těstoviny, s čím připravit
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Těstoviny, s čím připravit
Chtěla jsem se zeptat s čím tak děláte těstoviny? Budeme mít 10 měsíců, tak jsem je chtěla zkusit uvařit, už jsem se dočetla, které jsou tak nejlepší:-),jen mě teď nenapadá s čím to udělat..nějaké tipy??? díky…třeba těstoviny, kuřecí maso, brokolice, trochu másla a vše rozmixovat:-)…šlo by?? nebo máte nějaký jiný tip…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Darinka7777 píše:
Chtěla jsem se zeptat s čím tak děláte těstoviny? Budeme mít 10 měsíců, tak jsem je chtěla zkusit uvařit, už jsem se dočetla, které jsou tak nejlepší:-),jen mě teď nenapadá s čím to udělat..nějaké tipy??? díky…třeba těstoviny, kuřecí maso, brokolice, trochu másla a vše rozmixovat:-)…šlo by?? nebo máte nějaký jiný tip…
Já bych z té brokolice raději udělala polévku a těstoviny rozmixovala s kuřecím masem a trochou vývaru. A máš bašty dvě:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja myslim, ze s cimkoliv, kdyz to nebude mastne a slane ![]()
Co treba variace na rajskou omacku (rajcata udusit a prepasirovat)? Nebo brokolicova (pridas trosku UM a masicka)?
Mrkev se hodi, brokolice, lilek… A co treba se zloutkem a spenatem?
Maso dle libosti…
- Citovat
- Upravit
Nesoleny, nekoreneny masovy vyvar. Uvarit v nom kuskus a pridat maso a zeleninu z vyvaru. Alebo to iste a curknut este rajcatovy 100% dzus (teraz neviem ci v 10 mesiacoch sa mozu rajcata.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kuřecí maso a špenát.. a pro dospěláky přihodit nivu..
nebo sýrovou omáčku (ale netuším, jestli může, náš jedl v tomto věku se mnou)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jak píšeš - po tom se může náš malej utlouct
Jinak teď měl těstoviny + hovězí maso + zelenina (oloupaná rajčata, cuketa, zelené fazolky) a čerstvý sýr - chtěla jsem alá špagety, ale to nějak nevyšlo a jako špagetový to nevypadalo, ale synovi chutnalo
Jinak se teď chystám na těstoviny s tuňákem a nějákou zeleninou (asi hrášek, kukuřice, rajče).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem malýmu v tomhle věku třeba těstoviny zapekla s kouskem tvrdého sýru a kuř. masem, nějakou zeleninku do toho.
Pak určitě rajskou, kousek prsou z grilovaného kuřete, taky záleží jak moc „supermatka“ jsi.
Náš malej už okolo 10M jedl kde co, v čem nebyla tuna smetany, tuku nebo koření…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
Já jsem malýmu v tomhle věku třeba těstoviny zapekla s kouskem tvrdého sýru a kuř. masem, nějakou zeleninku do toho.
Náš mladej už taky sežere kde co, ale nevím proč, nesní nic zapečenýho…
Jestli je to moc vysušený nebo nevím. Samozřejmě mu nedávam „opálený“ vršky, ale prostě třeba šunkofleky do něj zapečený nedostanu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, kde co ![]()
Takove „suche“ jidla ji mala dodnes malo, mela v lednu dva roky a rizoto, zapecene testoviny, sunkofleky, rizek a brambor - to moc nechce. Je polivkova a omackova. Jen ty samotne testoviny tehdy busila ve velkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamila Jakub tak možná jí vadí to „suché“, nebo mě ještě napadlo, náš malej dlouho nechtěl jídla, kde je vajíčko, tak jestli nezapíkáš s vejcem a nevadí jí to… ![]()
Jinak bych zkusila „zapéct“ nějaký těstoviny s větším množstvím toho mokrého - kys. smetana, vývar z masa nebo tak a uvidíš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nejraději mám zapečené.
***.
edit admin - nepovolená propagace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
také přidám inspiraci, třeba těstoviny Pepka námořníka , mušličky s rajčaty, cuketou a šunkou , těstoviny s mletým masem , těstoviny se žloutkem a dýní …
spoustu dalších receptů najdeě ve skupince vaříme pro kojence a batolata ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit