Těstoviny, s čím připravit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
124
29.4.13 20:43

Těstoviny, s čím připravit

Chtěla jsem se zeptat s čím tak děláte těstoviny? Budeme mít 10 měsíců, tak jsem je chtěla zkusit uvařit, už jsem se dočetla, které jsou tak nejlepší:-),jen mě teď nenapadá s čím to udělat..nějaké tipy??? díky…třeba těstoviny, kuřecí maso, brokolice, trochu másla a vše rozmixovat:-)…šlo by?? nebo máte nějaký jiný tip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15051
29.4.13 20:47
@Darinka7777 píše:
Chtěla jsem se zeptat s čím tak děláte těstoviny? Budeme mít 10 měsíců, tak jsem je chtěla zkusit uvařit, už jsem se dočetla, které jsou tak nejlepší:-),jen mě teď nenapadá s čím to udělat..nějaké tipy??? díky…třeba těstoviny, kuřecí maso, brokolice, trochu másla a vše rozmixovat:-)…šlo by?? nebo máte nějaký jiný tip…

Já bych z té brokolice raději udělala polévku a těstoviny rozmixovala s kuřecím masem a trochou vývaru. A máš bašty dvě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
29.4.13 20:49

Ja myslim, ze s cimkoliv, kdyz to nebude mastne a slane :nevim:

Co treba variace na rajskou omacku (rajcata udusit a prepasirovat)? Nebo brokolicova (pridas trosku UM a masicka)?
Mrkev se hodi, brokolice, lilek… A co treba se zloutkem a spenatem?

Maso dle libosti…

• Citovat
  • Upravit
29.4.13 20:50

Nesoleny, nekoreneny masovy vyvar. Uvarit v nom kuskus a pridat maso a zeleninu z vyvaru. Alebo to iste a curknut este rajcatovy 100% dzus (teraz neviem ci v 10 mesiacoch sa mozu rajcata.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.4.13 20:55

Kuřecí maso a špenát.. a pro dospěláky přihodit nivu.. :palec: nebo sýrovou omáčku (ale netuším, jestli může, náš jedl v tomto věku se mnou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.4.13 21:08

Ma dcera milovala testoviny samotne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
29.4.13 21:19

Přesně jak píšeš - po tom se může náš malej utlouct :) Jinak teď měl těstoviny + hovězí maso + zelenina (oloupaná rajčata, cuketa, zelené fazolky) a čerstvý sýr - chtěla jsem alá špagety, ale to nějak nevyšlo a jako špagetový to nevypadalo, ale synovi chutnalo :) Jinak se teď chystám na těstoviny s tuňákem a nějákou zeleninou (asi hrášek, kukuřice, rajče).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
29.4.13 21:25

Já jsem malýmu v tomhle věku třeba těstoviny zapekla s kouskem tvrdého sýru a kuř. masem, nějakou zeleninku do toho.
Pak určitě rajskou, kousek prsou z grilovaného kuřete, taky záleží jak moc „supermatka“ jsi.
Náš malej už okolo 10M jedl kde co, v čem nebyla tuna smetany, tuku nebo koření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
29.4.13 21:27
@Mar__tanka1983 píše:
Já jsem malýmu v tomhle věku třeba těstoviny zapekla s kouskem tvrdého sýru a kuř. masem, nějakou zeleninku do toho.

Náš mladej už taky sežere kde co, ale nevím proč, nesní nic zapečenýho… :roll: Jestli je to moc vysušený nebo nevím. Samozřejmě mu nedávam „opálený“ vršky, ale prostě třeba šunkofleky do něj zapečený nedostanu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.4.13 21:36

Jojo, kde co :mrgreen:
Takove „suche“ jidla ji mala dodnes malo, mela v lednu dva roky a rizoto, zapecene testoviny, sunkofleky, rizek a brambor - to moc nechce. Je polivkova a omackova. Jen ty samotne testoviny tehdy busila ve velkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
29.4.13 21:47

@Kamila Jakub tak možná jí vadí to „suché“, nebo mě ještě napadlo, náš malej dlouho nechtěl jídla, kde je vajíčko, tak jestli nezapíkáš s vejcem a nevadí jí to… :think:
Jinak bych zkusila „zapéct“ nějaký těstoviny s větším množstvím toho mokrého - kys. smetana, vývar z masa nebo tak a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.19 13:20

Ahoj, nejraději mám zapečené. :) :srdce: ***.

edit admin - nepovolená propagace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
11.2.19 21:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie