Dáví se, řve a plyve

195
17.3.24 16:53

Dáví se,řve,plive

Ahoj, dcera půl roku už měsíc krásně papala. Nebylo opravdu nic, co by nesnědla. Maso, zelenina, na ovoce se trochu xichtila, ale snědla opravdu velké porce a s chutí. Tento týden nastal obrat. Poprvé se mi rozplakala u banánu, myslela jsem, že má třeba velký hlad a trvá to. No, pokračovalo to u jakýkoliv obědů, svačinek a trvá to týden. Kroutí se, dáví, plive, řve a navaluje se ji. Přešli jsme před týdnem na um 2,to s tim ale asi nesouvisí. Jsem z toho nešťastná. Samozřejmě ji to necpu. Čím to může být? Máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1680
17.3.24 17:29

U kojencu se vse ze dne na den meni, i chut k jidlu. Nabizej, nenut a neres to, z UM ma vse co potrebuje a hlady neumre :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16586
17.3.24 18:03
@Markétka111 píše: Více

Přesně tam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru49
18.3.24 08:07

@Karinka323

Máme to úplně stejně, až jsem se lekla, že jsem tento příspěvek napsala já v noci ze spaní. :lol:

Nedělám nic jiného, než hledám informace a snažím se to vyřešit. Je to jak na horské dráze - jeden den nic nesní, druhý den trochu lepší. Už jsme byli ve fázi, kdy celý den jen jedla a um jen ráno, večer a v noci a teď mam pocit, ze jsme zas na začátku. Tolik vyhozených sklenic a pláče u jídla, jsem z toho taky nešťastná.

Mohly bychom si napsat a trochu to spolu probrat. Ja jsem jiz napsala 2 zenam, na ktere jsem dostala tip a mohly by mi pomoc.

• Citovat
  • Upravit
234
18.3.24 12:58

Nerostou zuby? Naše malá vždycky začala odmítat jídlo, když jí zacaly rust zuby, jednu dobu uplne nesnášela lzicku a proste jsme do ni nedostali nic, byla od 6 do asi 9 měsíců vicemene jenom kojená, skleničky už mě nebavilo pořád vyhazovat, domácí mixnuté taky nechtěla, tak kdyz se jakžtakž udržela kolem těk 7 měsíců v sedu, dávali jsme si ji na klín a jeli v podstatě BLW, dostala kousek podušené zeleniny a k tomu třeba natvrdo vařené vajíčko, těstovinu, pečivo,… a byla spokojená, někdy nesnědla nic, někdy všechno, nesměla jsem jí dávat dva dny po sobě to stejné a hlavně jsem si to musela srovnat sama, že dobrovolně hlady neumře a šlo to :D kolem jednoho roku už pak baštila normálně sama ručičkama z talířku kolik chtěla, žvýkala kousky a vydrželo jí to doteď, občas chce od nás, občas sama, jenom to teda střídá, jeden den jí přílohu a druhý den maso i když má na talířku to stejné oba dny :D :nevim: Takže klid, ono se to zase srovná, netlačit a zkoušet, jestli si nebude chtít dávat sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
18.3.24 14:38

@Daisy98 zuby nevidim, dasne natekle nema :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
20.3.24 09:49

Nejdou ji zuby? U nás to bylo přesně takhle při zubech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru49
20.3.24 10:00

@Molu Jak dlouho to trvalo?

• Citovat
  • Upravit
381
20.3.24 10:06

@Veru49 Pokud nevylezl ven, stačilo jen kousek a bylo lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru49
20.3.24 10:22

@Molu U nas to totiz to trapeni s jidlem trva uz skoro mesic. Obed si teda dá, kasi taky ale jinak chce mleko. Tak netusim co se stalo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko