Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Malej na bříško moc netrpěl, takže jsme dali jen, když moc plakal. Dávat před každým kojením mi přijde zbytečné, i finančně, přesto, že to není škodlivé.
Mar__tanka1983 píše:
lefax, infacol, sabsimplex i espumisan - v lékárně mi bylo řečeno, že účinná látka je ve všech stejná, jen to má různé příchutě a je to různě sladké.
Třeba lefax není tak sladký a má banánovou příchuť, sab simplex je sladší a je malinovej jakoby…
já dávám lefax bo je šikovnější dávkování pumpičkou přímo do pusiny, odpadá mi šermování se lžičkou
Já jsem dávala na lžičce, i fenyklovej čajík. A musím říct, že se malej na lžičku aspoň pěkně naučil, a teď při kaši nemáme problém. ![]()
to je taky na pr, jak to každý dr.doporučuje jinak, to pak babo raď… ![]()
No právě, každej říká něco jinýho, na krabičce něco jinýho, každý doporučuje něci jinýho. Ona kamilka taky extra netrpí, ale bříško jí kroutilo, teď je klidnější, jenže jak jí to dávat správně, co? Toť otázka ![]()
teri, já bych asi zkusila míň a pokud budou potíže přetrvávat, tak pomalu přidávat ![]()
terinka4444 píše:
No právě, každej říká něco jinýho, na krabičce něco jinýho, každý doporučuje něci jinýho. Ona kamilka taky extra netrpí, ale bříško jí kroutilo, teď je klidnější, jenže jak jí to dávat správně, co? Toť otázka
Na tenhle dotaz mi právě doktorka řekla to maximum a prý - vyzkoušejte, co sedí právě vašemu prckovi…
terinka4444 píše:
A kolik tedy kapek dáváte nebo jste dávaly úplným mrňatům na jednu dávku?
ahojky,od zacatku davame 15kapek pred kazdym krmenim…coz bylo tak 7×denne
Já dávala Saba taky lžičkou a taky musím říct, že se krásně naučil na lžičku a s příkrmama pak nebyl nejmenší problém. Jestli to bylo tím, to nevím, ale kamarádka dávala klukovi Sab na dudlík a ze lžičkou pak příšerně u příkrmů bojovali.
gabi.design píše:
Já dávala Saba taky lžičkou a taky musím říct, že se krásně naučil na lžičku a s příkrmama pak nebyl nejmenší problém. Jestli to bylo tím, to nevím, ale kamarádka dávala klukovi Sab na dudlík a ze lžičkou pak příšerně u příkrmů bojovali.
taky si rikam,ze mame dobry cvik na prikrmy ![]()
Když malá trpěla na prdíky,tak mi v lékárně ale i doktorka řekla,at dávám před každým jídle 15 kapek
Mohla by jste nektera poradit kolik kapek a jak mam davat 16 dennimu miminku? Diky
@denisaaa píše:
Mohla by jste nektera poradit kolik kapek a jak mam davat 16 dennimu miminku? Diky
Přidávám se, kolik kapek 16tidennimu mimcu? ![]()