Dávkování Sab Simplexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
25.1.12 11:06

Malej na bříško moc netrpěl, takže jsme dali jen, když moc plakal. Dávat před každým kojením mi přijde zbytečné, i finančně, přesto, že to není škodlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
25.1.12 11:07
Mar__tanka1983 píše:
lefax, infacol, sabsimplex i espumisan - v lékárně mi bylo řečeno, že účinná látka je ve všech stejná, jen to má různé příchutě a je to různě sladké.
Třeba lefax není tak sladký a má banánovou příchuť, sab simplex je sladší a je malinovej jakoby…
já dávám lefax bo je šikovnější dávkování pumpičkou přímo do pusiny, odpadá mi šermování se lžičkou :P

Já jsem dávala na lžičce, i fenyklovej čajík. A musím říct, že se malej na lžičku aspoň pěkně naučil, a teď při kaši nemáme problém. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
25.1.12 11:07

to je taky na pr, jak to každý dr.doporučuje jinak, to pak babo raď… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.1.12 11:15

No právě, každej říká něco jinýho, na krabičce něco jinýho, každý doporučuje něci jinýho. Ona kamilka taky extra netrpí, ale bříško jí kroutilo, teď je klidnější, jenže jak jí to dávat správně, co? Toť otázka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
25.1.12 11:19

teri, já bych asi zkusila míň a pokud budou potíže přetrvávat, tak pomalu přidávat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.1.12 11:19
terinka4444 píše:
No právě, každej říká něco jinýho, na krabičce něco jinýho, každý doporučuje něci jinýho. Ona kamilka taky extra netrpí, ale bříško jí kroutilo, teď je klidnější, jenže jak jí to dávat správně, co? Toť otázka :mrgreen:

Na tenhle dotaz mi právě doktorka řekla to maximum a prý - vyzkoušejte, co sedí právě vašemu prckovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
25.1.12 11:23
terinka4444 píše:
A kolik tedy kapek dáváte nebo jste dávaly úplným mrňatům na jednu dávku?

ahojky,od zacatku davame 15kapek pred kazdym krmenim…coz bylo tak 7×denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.1.12 12:01

holky děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.1.12 13:03

Já dávala Saba taky lžičkou a taky musím říct, že se krásně naučil na lžičku a s příkrmama pak nebyl nejmenší problém. Jestli to bylo tím, to nevím, ale kamarádka dávala klukovi Sab na dudlík a ze lžičkou pak příšerně u příkrmů bojovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
25.1.12 13:33
gabi.design píše:
Já dávala Saba taky lžičkou a taky musím říct, že se krásně naučil na lžičku a s příkrmama pak nebyl nejmenší problém. Jestli to bylo tím, to nevím, ale kamarádka dávala klukovi Sab na dudlík a ze lžičkou pak příšerně u příkrmů bojovali.

taky si rikam,ze mame dobry cvik na prikrmy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
25.1.12 14:14

Když malá trpěla na prdíky,tak mi v lékárně ale i doktorka řekla,at dávám před každým jídle 15 kapek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denisaaa
7.12.12 12:44

Mohla by jste nektera poradit kolik kapek a jak mam davat 16 dennimu miminku? Diky

• Citovat
  • Upravit
102
16.9.20 10:34
@denisaaa píše:
Mohla by jste nektera poradit kolik kapek a jak mam davat 16 dennimu miminku? Diky

Přidávám se, kolik kapek 16tidennimu mimcu? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna