Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj baby, mám takový problém. Dobírám první plato antikoncepce daylette. Dneska si mám vzít třetí placebo tabletku ale menstruace nikde :/ Do toho jsem začala mít průjem a bolí mě hlava. Mohla bych bych těhotná nebo menstruace přijde později u tehle HA? Jak to máte vy? Děkuji za odpověď ![]()
Tak u jiné antikoncepce je taky normální, že menstruace příjde až tak třetí den od dobrání poslední tabletky.
Dobrý den, minulý měsíc jsem si nechala na doporučení doktorky nechat napsat tuto HA, ptz mi byla zjištěna cysta na vajecniku, která mi zpusobovala silné krvácení. HA by toto měla zmírnit a pomoci k vymizeni cysty.
Dnes je to 16 dní, co beru prášky a zároveň 16 dní, co krvácím ( docela dost)… Minulý tyden( 8.den cyklu) jsem kvůli tomu jela za doktorkou, ptz se mi to nezdálo…no říkala, že tělo si musí zvyknout. Napsala mi Norethisteron ( který já nezačala brat, jelikož nechci další hormony a ještě víc se rozhazet)..
Premyslim, že to vysadim…ale zbývá mi ještě týden užívání. Myslíte, že to lze a nestane se něco?
Stalo se to také nekomu, ze takto krvacel ( opravdu krvacel a celkem dost)?
Pisou to v pribalovem letaku. Jen to hodim do googlu tak to na me skace