Dcera 15, zácpa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
20.1.19 08:59
@Greneia píše:
@Lajla zdravím, rozhodně upravit stravu.. Na tom, co jíme velmi záleží, nicméně, je to jako s hubnutím… Člověk se může stravovat zdravě, cvičit a dělat pro to první poslední a přesto bez výsledku, protože ve většině případech se jedná o překyseleny organismus. Ve vašem případě doporučuji upravit trávení… Se zácpou u dětí (i novorozenců) a i dospělých, máme fajn zkušenosti… Nevím, jak je to tady s odkazy, ale pokud chcete, napište mi, zašlu podrobnosti k českému přírodnímu výrobku na úpravu trávicího ústrojí. Věřím, že i Vaší malinké pomůže. :kytka:

Aha, malé, znovu si to čtu :-) nevadí, i tak nabídka platí.. Každopadne teda váhu má neuvěřitelně nízkou na uváděnou výšku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
23.1.19 06:43

zítra jdeme na sono a jái jsem strašně vystrašená aby nenašli nic vážného. Zácpu má stále forlax nezabírá jen kapky vždy za 3 dny kdy si dá večer laxygal a jde ráno. Od léta zhubla 4 kg ale jí v pohodě jen ten 3 den už málo protože říká že je plná. Dneska mají být testy na celiakii , štítnou žlázu prý má ok. Hrozně se bojím čím to může být..už vidím to nejhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
23.1.19 14:25

Takže celiakie vyloučena a paraziti taky. Zítra jdeme na sono a prý pokud bude dále problém tak kompletní vyšetření zažívacího traktu. Jsem uplně vynervovaná. Zase dneska bsyla po 4 dnech kdy bere florlax a jen kapky z lékárny laxygal jí zaberou a pak se jí uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí