Píchání u prsa

Anonymní
5.1.19 18:59

Píchání u prsa

Dobrý večer, ráda bych se zeptala jestli někoho netrápí, nebo netrápil stejny problem jako mě. Občas mě z ničeho nic probije ostrá bolest od pravého prsu a cítím jak to jde až k páteři. Není to z duvodu nějakého pohybu nebo tak. Občas me to chytne když stojim u zrcadla, ležím v posteli nebo treba sedím. Když se mi to stane tak se mi těžko dýchá a bolest trvá par minut.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.1.19 19:16
@Anonymní píše:
Dobrý večer, ráda bych se zeptala jestli někoho netrápí, nebo netrápil stejny problem jako mě. Občas mě z ničeho nic probije ostrá bolest od pravého prsu a cítím jak to jde až k páteři. Není to z duvodu nějakého pohybu nebo tak. Občas me to chytne když stojim u zrcadla, ležím v posteli nebo treba sedím. Když se mi to stane tak se mi těžko dýchá a bolest trvá par minut.

Tohle jsem mivala taky. A jedina odpoved co jsem vzdy dostala byla - pater. Zkus nejake cviky na zada, ktera by to mohla uvolnit. Muze to byt taky skripnuty nerv mezi zebry. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
5.1.19 19:18

Může to být skříplé žebro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
5.1.19 19:31

Já četla píchání u psa :lol: :lol: Tohle jsem mívala taky, těžko říct co to bylo, tak jak se to objevilo tak to i zmizelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí