Dcera 15, zácpa

563
5.1.19 21:06

Zkuste forlax 10g sáček denně případně ze začátku navýšit dávku. Je to nenavykové a účinkuje čistě jen v tlustém střevě. Nezpůsobuje nadýmání atd. Dá se koupit normálně v lékárně bez předpisu. Můžeme pít kdykoliv během dne. Má pomerančovou příchut jako limča. Můžete používat dlouhodobě nebojte se. Občas se stává že střeva prostě občas zlenivy. Je potřeba jen víc hlídat ten jídelníček pitný režim stres a až se situace úpraví postupně vysazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.1.19 21:07

@Lajla mne vždy pomohly zavarene švestky. Méně pečiva, hodně pít, vlaknina, při potizich 3 lžíce otrub rano a zapít vodou. Kapky nedávat, jsou navykove a pak teprv nastane problem, když už strevo neumi samo pracovat. Stres také hraje svoji roli, člověk je stazeny, že se nemůže ani vy… :)
Prosim anonym, jinak smazat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.19 21:08

@Lajla nejprve zkuste vse prirodni a bez nejakych druhou a kapek, "nenavykovych ".
Otruby zaberou všem;)

• Citovat
  • Upravit
176
5.1.19 21:08

Ať bere hořčík, to je super prohánědlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Epl
81
5.1.19 21:09

Jablká, kyslá kapusta, jogurty, hrušky a smotanu… V najhoršom prípade glycerínovu čipku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
5.1.19 21:11

Já chodila několik měsíců s břichem jak buben, než jsem stylem pokus omyl přišla na intolerancí laktózy. Během pár dnů bylo po problému, stačilo vysadit mléčné výrobky a nahradit je bezlaktozovymi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.1.19 21:12

Ať zajde k lékaři - je třeba vyloučit zánětlivé onemocnění trávicího traktu a potravinové nesnášenlivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
5.1.19 21:12

šťávu z kyselého zelí? Je to superzdravý a navíc to při vyšší dávce prohání ;)
Doporučuje se myslím panák denně. Leckde se prodává i samostatně v lahvích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
5.1.19 21:28

horcik a cviky na bricho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
5.1.19 21:32

Kefir, švestky, zelí, taky to chce dost pohybu, v nejhorším třeba glycerinové čípky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
5.1.19 22:29

pije dost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
5.1.19 22:31

Já bych si teda raději zašel k doktoru. Protože mít pravidelnou zácpu v patnácti letech není moc normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
20.1.19 08:12

Tak stále pokračujeme, byla jsem u lékařky, protože zácpa je stále. Jde jen po kapkách laxygal, které dám večer a jde ráno. Ani čípek nezabral. Od listopadu zhubla další kilo má 170 cm a 46 kg. Doktorka se chovala jako bych ji obtěžovala, prý dělala jsem jí testy krev má v pořádku a celiakii taky. Nakonec z ní vylezlo po mém nátlaku že jí teda udělá testy na celiakii, že prý dělala jen nějaké malé testy a musí tedy udělat větší. Na sono jí poslala také když jsem o tom řekla.
Další věc o které jsem s ní mluvila byla že v létě byla dcera na táboře a museli v rámci nějakié bojové hry lézt do potoka, který byl stojatý špinavý a smradlavý. Většina dětí pak zvracela , dcera taky a pak byla asi měsíc celá osypaná. Nějak na to nereagovala ale potíže např. z hubnutím byly přibližně od té doby. Vím, že je to možná bezpředmětné ale stejně jsem chtěla odběry, takže zase jsem musela sama říct jestli jí nevezme stolici. Nejsem hysterická matka ale vidím, že se něco děje. Jí, ale ne tak hodně jako jedla předtím a hlavně nechce sladké vůbec. Tak jsem uplně už vynervovaná. Jinak nevypadá unavená, je čilá jen hrozně hubená… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.1.19 08:57

Jak na zácpu

@Lajla zdravím, rozhodně upravit stravu.. Na tom, co jíme velmi záleží, nicméně, je to jako s hubnutím… Člověk se může stravovat zdravě, cvičit a dělat pro to první poslední a přesto bez výsledku, protože ve většině případech se jedná o překyseleny organismus. Ve vašem případě doporučuji upravit trávení… Se zácpou u dětí (i novorozenců) a i dospělých, máme fajn zkušenosti… Nevím, jak je to tady s odkazy, ale pokud chcete, napište mi, zašlu podrobnosti k českému přírodnímu výrobku na úpravu trávicího ústrojí. Věřím, že i Vaší malinké pomůže. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.1.19 08:59
@Greneia píše:
@Lajla zdravím, rozhodně upravit stravu.. Na tom, co jíme velmi záleží, nicméně, je to jako s hubnutím… Člověk se může stravovat zdravě, cvičit a dělat pro to první poslední a přesto bez výsledku, protože ve většině případech se jedná o překyseleny organismus. Ve vašem případě doporučuji upravit trávení… Se zácpou u dětí (i novorozenců) a i dospělých, máme fajn zkušenosti… Nevím, jak je to tady s odkazy, ale pokud chcete, napište mi, zašlu podrobnosti k českému přírodnímu výrobku na úpravu trávicího ústrojí. Věřím, že i Vaší malinké pomůže. :kytka:

Aha, malé, znovu si to čtu :-) nevadí, i tak nabídka platí.. Každopadne teda váhu má neuvěřitelně nízkou na uváděnou výšku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí