Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, mám dvouletou dceru. Měla rýmu a od té doby v noci nemůže spát. Odsávačkou už nic neodsaji a nos ucpaný nemá. Během dne je vše normální ale když si pšikne, občas má u nosu žlutý hlen. V noci chrčí a špatně se nadechuje. Převracím ji na bok a je to lepší. Více polštářů pod hlavou nepomáhá. U doktorky jsem byla a v poslechu nic neslyšela. V čem může být problém? Děkuji za odpověď ![]()
Nedávno jsem řešila něco podobného, jen dcera předtím neměla teda rýmu. Ale začala mi zničehonic chrčet a chrápat, zkoušela jsem vyplachovat mořskou vodou a odsávat..v podstatě jsem neodsála nic a stejně pořád chrčela. Na doporučení pár maminek jsem začala dávat Sinupret kapky, dávala jsem je asi týden, dceři se to neskutečně ulevilo.
A víte proč to měla? Napadlo mě ještě zajít na ORL jestli nemá zadní rýmu. Kapky vyzkouším děkuji
@Nausika
@MonikaBous26 možná to byla ta zadní rýma, která se tam držela. Nebyla jsem s dcerou u doktorky, je zvyklá jen na naší doktorku, která má dovolenou. Samozřejmě, kdyby se to zhoršovalo, někam bych s ní zašla. Ale ty kapičky fakt pomohly, ten hlen jí to uvolnilo a šlo to konečně odsát.