Dcera 2 roky snědla prošlé maso

Anonymní
21.10.23 13:54

Dcera 2 roky snědla prošlé maso

Ahoj holky jsme s dcerou (2r) nemocný a dnes jsem vařila boloňské špagety s mletým masem bohužel se uvařilo snědlo já si dala taky až dojedla dcera a bohužel to maso chutnalo zkaženě:( co mám dělat mám jít s dcerou do nemocnicne? Snedla celou porci tak se bojim😞

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30879
21.10.23 13:57

Dala bych zivocisne uhli a cekala, jestli se vubec neco stane. Dceri jsem takhle v podobnem veku dala zkazene kureci (zbytek ode dne predem, akorat porce pro ni, snedla to s chuti a kousek zbyl, chtela jsem to dojist a bylo to hnusne), akorat se zkadila druhy den. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.10.23 13:58

Jen bych hlídala a podle mě bude max průjem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
21.10.23 14:00

Zásada zní: „Než dám někomu něco na talíř, tak to ochutnám!

@Anonymní píše:
Ahoj holky jsme s dcerou (2r) nemocný a dnes jsem vařila boloňské špagety s mletým masem bohužel se uvařilo snědlo já si dala taky až dojedla dcera a bohužel to maso chutnalo zkaženě:( co mám dělat mám jít s dcerou do nemocnicne? Snedla celou porci tak se bojim😞
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.23 14:00
@Hobitka píše:
Dala bych zivocisne uhli a cekala, jestli se vubec neco stane. Dceri jsem takhle v podobnem veku dala zkazene kureci (zbytek ode dne predem, akorat porce pro ni, snedla to s chuti a kousek zbyl, chtela jsem to dojist a bylo to hnusne), akorat se zkadila druhy den. :hug:

Uff tak to jsem si oddychla dám a budu doufat že to bude v poho ;) dcera si taky právě pošmákla 😊

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.23 14:02

@Prostě Vodnář jednou jsem to neudelala a tak to dopadlo diky :)

• Citovat
  • Upravit
9722
21.10.23 14:05

Dej jí probiotika ve dvojnásobné dávce. Do nemocnice určitě ne, stejně by s ní nic neudělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
21.10.23 18:57
@Prostě Vodnář píše:
Zásada zní: „Než dám někomu něco na talíř, tak to ochutnám!

No taky nechapu, jak nekdo muze varit, aniz by ochutnaval, jak to chutna…a maso musi uz tuplem smrdet i pri vareni, kdyz chutna blbe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.10.23 11:03
@Jana1515 píše:
No taky nechapu, jak nekdo muze varit, aniz by ochutnaval, jak to chutna…a maso musi uz tuplem smrdet i pri vareni, kdyz chutna blbe..

Hádám rýma, když jsou nemocné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
22.10.23 16:54

Maso zkažené nepoznáš? Nějaký datum? Nebo od řezníka snad víš kdy kupovalas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
22.10.23 21:15
@Jahru píše:
Dej jí probiotika ve dvojnásobné dávce. Do nemocnice určitě ne, stejně by s ní nic neudělali.

no ještě by mohli narazit na aktivního b.lba, jako ten doktor, co zabil chlapečka, který snědl syrové fazole :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9722
22.10.23 21:23
@stinga píše:
no ještě by mohli narazit na aktivního b.lba, jako ten doktor, co zabil chlapečka, který snědl syrové fazole :,(

No, to je taky pravda.
Mmch, zakladatelko, co dcera? Je ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30879
23.10.23 06:27
@pocker píše:
Maso zkažené nepoznáš? Nějaký datum? Nebo od řezníka snad víš kdy kupovalas..

Datum spotreby je jen cislo, i reznikovi to tam muze lezet kdovijak dlouho. Mne se to stalo tolikrat, ze jsem zacala varit z obstojne voniciho a vyhlizejiciho masa a nakonec to ochutnala a vyhodila. :nevim: Neni potreba delat ze zakladatelky blbku, patrne je poucena dost. Hlavne jestli je holcicka v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí