Dcera 2 roky snědla prošlé maso
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dala bych zivocisne uhli a cekala, jestli se vubec neco stane. Dceri jsem takhle v podobnem veku dala zkazene kureci (zbytek ode dne predem, akorat porce pro ni, snedla to s chuti a kousek zbyl, chtela jsem to dojist a bylo to hnusne), akorat se zkadila druhy den. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zásada zní: „Než dám někomu něco na talíř, tak to ochutnám!“
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsme s dcerou (2r) nemocný a dnes jsem vařila boloňské špagety s mletým masem bohužel se uvařilo snědlo já si dala taky až dojedla dcera a bohužel to maso chutnalo zkaženě:( co mám dělat mám jít s dcerou do nemocnicne? Snedla celou porci tak se bojim😞
- Citovat
- Upravit
@Hobitka píše:
Dala bych zivocisne uhli a cekala, jestli se vubec neco stane. Dceri jsem takhle v podobnem veku dala zkazene kureci (zbytek ode dne predem, akorat porce pro ni, snedla to s chuti a kousek zbyl, chtela jsem to dojist a bylo to hnusne), akorat se zkadila druhy den.
Uff tak to jsem si oddychla dám a budu doufat že to bude v poho
dcera si taky právě pošmákla 😊
- Citovat
- Upravit
Dej jí probiotika ve dvojnásobné dávce. Do nemocnice určitě ne, stejně by s ní nic neudělali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prostě Vodnář píše:
Zásada zní: „Než dám někomu něco na talíř, tak to ochutnám!“
No taky nechapu, jak nekdo muze varit, aniz by ochutnaval, jak to chutna…a maso musi uz tuplem smrdet i pri vareni, kdyz chutna blbe..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana1515 píše:
No taky nechapu, jak nekdo muze varit, aniz by ochutnaval, jak to chutna…a maso musi uz tuplem smrdet i pri vareni, kdyz chutna blbe..
Hádám rýma, když jsou nemocné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maso zkažené nepoznáš? Nějaký datum? Nebo od řezníka snad víš kdy kupovalas..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše:
Dej jí probiotika ve dvojnásobné dávce. Do nemocnice určitě ne, stejně by s ní nic neudělali.
no ještě by mohli narazit na aktivního b.lba, jako ten doktor, co zabil chlapečka, který snědl syrové fazole ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
no ještě by mohli narazit na aktivního b.lba, jako ten doktor, co zabil chlapečka, který snědl syrové fazole
No, to je taky pravda.
Mmch, zakladatelko, co dcera? Je ok?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pocker píše:
Maso zkažené nepoznáš? Nějaký datum? Nebo od řezníka snad víš kdy kupovalas..
Datum spotreby je jen cislo, i reznikovi to tam muze lezet kdovijak dlouho. Mne se to stalo tolikrat, ze jsem zacala varit z obstojne voniciho a vyhlizejiciho masa a nakonec to ochutnala a vyhodila.
Neni potreba delat ze zakladatelky blbku, patrne je poucena dost. Hlavne jestli je holcicka v poradku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky jsme s dcerou (2r) nemocný a dnes jsem vařila boloňské špagety s mletým masem bohužel se uvařilo snědlo já si dala taky až dojedla dcera a bohužel to maso chutnalo zkaženě:( co mám dělat mám jít s dcerou do nemocnicne? Snedla celou porci tak se bojim😞