Pri říhání se neskutečně vzteká
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Taky to tak máte, ne tedy po každém krmení, ale často. Většinou se uklidní během 5ti minut. Na rameno ho nedávám, to nesnáší a hrozně řve a mně škrábe, dávám ho pouze do vertikální polohy na můj hrudník a je to lepší. Pokud se neuklidní do 5ti minut, tak pak sednu na míč a houpeme se, to zabere vždy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč ho musíš dávat říhat i během jídla? Přijde mi to kontraproduktivní a stresující. Počkala bych na konec krmení, i kdyby to znamenalo, že toho vypije méně nebo potom část vyzvrací. Takhle se musíte oba hrozně trápit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná to chce jinou savicku, já vim že asi savicek na rozštěp moc není, ale chce to asi menší průtok. Já klukovi beru lahev jen když se kucka, jinak ne. Hlta ti asi proto, protože se pudově bojí, že mu už láhev nedáš. V klidu krmit než to vypije a pak dát rihnout, můj syn taky hrozně melduje, vzteka se u rihnuti, ale protože jemu je dávka kterou mu dávám málo.
jenže v 10 týdnech má už 150ml asi měsíc a rychle pribira. Hodně mu chutná, on by snad pil 24/7. Možná taky zkus jiné mléko, my měli nutrilon a ublinkaval na kadil 1× za tři dny. Teď máme Hami a ublinkne jen občas a kadi skoro každý den a nemusí ani moc tlačit. Ještě jsou mléka na ublinkavani. Dělala bych všechno proto, aby se najedl v klidu v kuse.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele vem si to logicky, máš hlad, dostaneš jídlo a v půli ti ho někdo odnese. Bodejť, že se vzteká. Jako samozřejmě nemůžu plně posoudit protože máš specifickou situaci, ale je celkem pochopitelné že se vzteká, budeš muset buď nedávat odříhnout vůbec, nebo najít způsob, polohu, ve které se nevytočí tolik…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magda124 rameno mu dřív nevadilo, naopak, teď mu vadí vše, jakmile mu vezmu flašku tak začne amok, po jídle jakmile jdu přebalovat tak se uklidní ![]()
@mokkk protože polyká hodně vzduchu a pak ho bolí břicho, nebo si přímo při krmení když má pusinku v puse brkne a pak se kucká a vytejká mu to nosem, takže mi to doktorka poradila, je to pro mě hodně stresující.
A určitě i pro něj, protože přitom pláči zrudne a fakt hodně brečí. Přitom před pár dny byl klidnej a teď vypít
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Magda124 rameno mu dřív nevadilo, naopak, teď mu vadí vše, jakmile mu vezmu flašku tak začne amok, po jídle jakmile jdu přebalovat tak se uklidní@mokkk protože polyká hodně vzduchu a pak ho bolí břicho, nebo si přímo při krmení když má pusinku v puse brkne a pak se kucká a vytejká mu to nosem, takže mi to doktorka poradila, je to pro mě hodně stresující.
A určitě i pro něj, protože přitom pláči zrudne a fakt hodně brečí. Přitom před pár dny byl klidnej a teď vypít
Ono taky při krmení začne fungovat trávení, možná začíná bolení bříška, některé děti to tak mají.
A ty se nestresuj, klid. Možná to chce krmit ve svislejsi poloze, nám to pomohlo, aby se mlíčko tolik nevracelo. Opřu si hlavičku mezi prsa a kluka mám jakoby nakline. Láhev mám spíš narovno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xxprincesscz krmím ho skoro v sedě kvůli tomu rozštěpu patra, opřu si ho o kojící polštář, kdybych ho krmila klasicky tak mu všechno vyteče nosem. Většinou při krmení prdí a kadí. Já jen nechápu, že je najednou taková změna a tak moc se vzteká, ale jakmile mu tu lahev vratim tak je klid, si asi myslí, že ho nechám pojít hlady
, do toho má problém s uchem, když na něm leží tak napuchá, zítra jedeme do Motola, vlastně to vztekání začalo když začal mít problém s tim uchem, zkoušela jsem říhat i v sedě, že jsem mu podebřela bradu a mírně ho naklonila, odpoledne na to reagoval docela v klidu, říhnul hned a večír amok
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@xxprincesscz krmím ho skoro v sedě kvůli tomu rozštěpu patra, opřu si ho o kojící polštář, kdybych ho krmila klasicky tak mu všechno vyteče nosem. Většinou při krmení prdí a kadí. Já jen nechápu, že je najednou taková změna a tak moc se vzteká, ale jakmile mu tu lahev vratim tak je klid, si asi myslí, že ho nechám pojít hlady, do toho má problém s uchem, když na něm leží tak napuchá, zítra jedeme do Motola, vlastně to vztekání začalo když začal mít problém s tim uchem, zkoušela jsem říhat i v sedě, že jsem mu podebřela bradu a mírně ho naklonila, odpoledne na to reagoval docela v klidu, říhnul hned a večír amok
No podle mě mysli, je to miminko, všechno má pudově, prostě chce jist, protože má hlad a nic jiného ho nezajímá. Jde mu o život
.holt má těžší začátek, ale bude to fajn. Vyřešíte problém s ouskem a bude líp i tobě
ale může to být i opravdu jenom tím, že mu funguje trávení. Ty první měsíce jsou takový buď a nebo. Člověk občas fakt neví, co miminku může být. Naštěstí to utíká rychle a pak už to bude lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, malému jsou 3 týdny, musím ho během krmení dávat odříhávat, ale jakmile mu vezmu flašku, tak začne amok, neskutečně řve a pláče, dám ho na rameno a kroutí se, že mám problém ho udržet, fakt se vzteká hodně, stupňuje se to a je to čím dál horší, když mu flašku vrátím hltá neskutečným způsobem, takže je schopný jídlo zhltnout během 10minut, tudíž má pořád pocit hladu. Víc jídla mu dát nemůžu, protože pak blije, samozřejmě se často stává, že v tom amoku neříhne a pak se poblije, já už nevím co dělám špatně
blití je u něj problém, protože má rozštěp, má nostrilky v nose, které se přitom ucpou a já mu je musim během vteřiny vyrvat aby mohl dýchat 
Zažila to některá?