Dcera 6 let - padání vlásků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
120
1.5.17 23:45

Dcera 6 let - padání vlásků

Ahoj, chtěla bych se zeptat maminek, které mají holčičky kolem 6 let, jestli má někdo zkušenost s padáním vlásků u holčiček. Dcerka má dlouhé vlásky a doteď mi přišlo, že jí snad nevypadl při česání ani při mytí ani vlas. Ani při uklízení jsem žádné vlasy doteď nenacházela. Posledních 14 dní je v kartáči při česání vždy několik vlasů a nacházím je prakticky všude po bytě. Je to normální nebo bych měla zajít k dětské lékařce? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
495
1.5.17 23:49

I zdravým lidem padají vlasy. Pokud to není nějak extrémně moc, tak bych to zatím neřešila. Když tak jí zkus ty vlásky zkrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
2.5.17 00:01

Kazdymu padaji vlasy, je to normální. Pokud to neni teda extrém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.5.17 04:20

DO 100 vlasů denně je vypadávání normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
2.5.17 06:03

Pokud se Ti to zda moc, zkus se poptat po vitaminech, ty ji neublizi :think: ted na jare je to vzdycky divoke, male se ted delaji dost modriny, tak ji asi taky neco chybi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
2.5.17 08:46

Dceři také padají :pocitac: a to už delší dobu. Říkala jsem to mudr a ta mi řekla, že mám koupit vitamíny. Nicméně nic nepomáhá. Má je tedy velmi jemné. Padají ji tedy při česání. Občas nějaký najdu na zemi, ale to nic tragickýho.
Má je na lopatky a odmítá je ostříhat. Nechávám ji tedy zastřihovat konečky, ale to neřeší nic. Dceři je 6,5 roku. Moc jsem nepomohla, ale buď v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.5.17 11:41

Holky díky,
já vím, že se píše, že padání vlasů je normální a dokonce i těch 100 vlasů denně, ale to mi přijde už opravdu extrém takové množství (hlavně u dětí).
Mně vyděsilo spíš to, že jí doteď ty vlásky nepadaly a najednou jich je docela dost.
Trochu mě teď uklidnila kadeřnice s tím, že vlas se dožívá max. 6 let a pak se vymění za jiný, což by u dcery i odpovídalo.
Nicméně jí vlásky určitě nechám zkrátit, aby se jim trochu ulevilo. Pokud se to nezlepší, navštívím dětskou.
Ach jo, čekala bych, že tohle budu řešit až někdy v pubertě a ne teď. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+