Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jestli je dospělá, tak neuděláš asi nic.
Ale že zrovna muslimka? ![]()
Kde k tomu přišla? Nějaký nový partner muslim, nebo co?
Bohužel je velké nebezpečí, že dcera upadne do špatné společnosti. S tím nic nemůžeš dělat, ale snaž se na ni výchovně působit.
Kolik je dceři? Proč zrovna Islám? Je to hluboký zájem o kulturu, jazyk, dodržuje pět pilířů Islámu? Mluvila bych s ní o tom, nekritizovat, jen mluvit, mluvit, mluvit. Víc udělat nejde.
Pracuji s muslimem, je to jeden z nejhodnejsich lidi co znam. Nedavno na zastavce byla zena s velkym kufrem. Jako jediny ji pomohl do autobusu, a to ma po operaci kolene. Takze nemyslim, ze by to byla uplna tragedie. Asi bych o tom s dcerou mluvila, zjistila do jake miry ji to bude ovlivnovat zivot - treba co bude jist, kdy se bude modlit, atd. Ale taky bych rekla, ze ja osobne o viru zajem nemam, tak aby to na me nejakym zpusobem netlacila.
Co by. Jako muslimka si vezme muslima, budou mít spolu další muslimatka, pak ji začne terorizovat, bit, odejdou spolu do islámské země a to bude asi naposledy, kdy o ni uslysis. Na vnoučata zapomen, děti v islámu patří muži, žena na ne nemá právo. Pust ji film - Bez dcerky neodejdu. Všechno to je jedna verbež. ![]()
@sahrazad1 😂 Kdyby bylo všechno v životě takhle jednoduché…
@frauhofman píše:
@sahrazad1 😂 Kdyby bylo všechno v životě takhle jednoduché…
Tak pro někoho takhle jednoduše svět funguje.
@frauhofman a není? Se podívej k sousedům do Německa - myslíš, ze ti se tam chovají mirumilovne? A víš o tom, ze v Koránu se píše, ze pro své dobro muže muslim lhát a pretvarovat se? Dokonce tohle chování oceňuji! Není to kultura kompatibilní s tou naší.
A ona už konvertovala, nebo se rozhodla, že se stane?
Kolik jí je a není to jen nějaké dočasné nadšení?
Umíš pojmenovat, čeho přesně a proč se bojíš?
@sahrazad1 píše:
@frauhofman a není? Se podívej k sousedům do Německa - myslíš, ze ti se tam chovají mirumilovne? A víš o tom, ze v Koránu se píše, ze pro své dobro muže muslim lhát a pretvarovat se? Dokonce tohle chování oceňuji! Není to kultura kompatibilní s tou naší.
s tys četla korán, jo?
@Karamba2020 ne cely, přibližně třetinu, více jsem nedala. Pretvarovani je u nich umění, které úplně vážně oceňují. Radost mají, když někoho převezou. A i u lidi, co žili v Evropě, nemůžeš očekávat kulturnejsi chování - jakmile jsou mezi svými, chovaji se přirozeně, jak jsou naučení, tzv agresivně a nadřazeně ke své ženě, nebo i k cizím ženám. Německo, Anglie, Francie jednou budou mít velké problémy, až se muslimové dostanou do vlády.
@sahrazad1 píše:
Kdyby to bylo tak jednoduchý jak popisuješ, tak tady asi žádný muslim do par let není ne?🤦♀️
No co no…Si chystá půdu pro budoucnost Evropy, není hloupá holka 😂
Jinak takhle hloupy troll při pátku?
@biedronka105 píše:
No co no…Si chystá půdu pro budoucnost Evropy, není hloupá holka 😂Jinak takhle hloupy troll při pátku?
Samozřejmě ![]()
Ahojte, bude to pro mě citlivé téma, ale dcera se rozhodla, že se stane mosilmkou. Ona byla od nás jakoby,,vedená" k ateismu, ale nebylo to nucení, jen jsme jí dali jakoby,,volbu" i jsme si povídali o tom, že pokud by chtěla někdy tak to bude její věc. Avšak když přišlo toto tak jsem se lekla, já sice nemám nic extra vůči žádnému náboženství, ale bojím se o ni:(.
Jak byste vy brali kdyby vám to udělá vaše dcera? Resp. co byste dělali být mnou, já bych to také chtěla pochopit ale bojím se ni