Dcera a výběr plavek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12562
16.4.19 11:17
@Janule36 píše:
Ahoj, prosím o názor, jak by jste se zachovali na mém místě. Dceři je čerstvě 16, jako dárek dostala mimo jiné peníze na nové plavky, které si přála, výběr jsem nechala čistě na ní. Nevím, zda to nebyla chyba, protože si vybrala docela solidní vrchní díl, ale k němu si zvolila jako spodek tanga kalhotky.. vlastně nevím, zda se dá těm třem šňůrkám a trojúhelníčku vpředu říkat vůbec kalhotky. Moje reakce nebyla nadšená, řekla jsem ji, že se mi to příliš nelíbí a že si o tom ještě promluvíme, načež se trochu urazila, ale dobrý, zatím komunikuje a doufá.. a já nevím. Když jí bylo 13 a zjistila jsem, že,,tajně" začala nosit tanga do školy, aby si je pak mohla doma v umyvadle prát, tak jsem si s ní o tom promluvila a pár ji ještě přikoupila s tím, že nemám nic proti tomu, pokud je nebude nikde vystavovat. Teď je sice už o něco starší, ale to je přesně ten případ vystavování dotažený ad absurdum teda. Chápu, že je mladá a úměrně věku odvážná ale nelíbí se mi představa, že ji v něčem takovém uvidí na koupališti, co já vím.. náš soused, učitel ze školy, mé kolegyně z práce, které ji znají.. Nedej bože nějaký mladý sígr. No nevím, jak by jste se zachovaly vy? Nějaký nápad?

Ať je ted klidně nosí ve 40-ti už to nepůjde..jestli je to štíhlá kočka tak ji nech žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.19 11:32

Už je ji 16, nechala bych ji být. Před takovými 15 lety jsem byla s rodiči ještě jako malá v Chorvatsku a tam místní holky hodily s plavkovými tangy normálně, a to nebyly ani 16leté to byly třeba právě i takové 12,13,14leté. Pokud ona sama má na to odvahu, tak ji nechej. Alespoň se hezky opálí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
16.4.19 11:40

Nechala bych ji, už nikdy nebude mít tak super postavu jako teď, tak ať si ji užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
16.4.19 11:48
@stín katedrál píše:
Nechala bych ji, už nikdy nebude mít tak super postavu jako teď, tak ať si ji užije.

hele.. já nejlepší postavu měla asi v 25… ale věřím že kdybych dělala v 16 fitness a stravovala se jako 25 tak to vypadá lépe---

• Citovat
  • Upravit
5
16.4.19 12:37
@Jančakecalka píše:
Já bych si to na sebe neoblíkla, pro tyhle věci nejsem nakloněná, ale pokud v tom vypadá dobře, tak bych ji nechala. Hlavně, aby se v tom cítila dobře.

Slušet ji asi budou, což o to, má vysportovanou postavu a kulatý a pevný zadek. Jestli se v něčem takovém dá,,cítit dobře" je otázkou, na kterou si asi bude muset odpovědět sama.. já osobně si to nedokážu představit sama na sobě ani z hlediska pohodlí (v případě, že bych na to postavu vůbec měla). Já měla tanga naposledy na plese, kde jsem měla šaty hodně na tělo a kalhotky by vypadaly vysloveně blbě, ale po těch cca 6 hodinách jsem byla ráda, když jsem je mohla sundat. Nedokážu si představit mít je při blbnutí celý den u vody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
16.4.19 12:40
@Janule36 píše:
Slušet ji asi budou, což o to, má vysportovanou postavu a kulatý a pevný zadek. Jestli se v něčem takovém dá,,cítit dobře" je otázkou, na kterou si asi bude muset odpovědět sama.. já osobně si to nedokážu představit sama na sobě ani z hlediska pohodlí (v případě, že bych na to postavu vůbec měla). Já měla tanga naposledy na plese, kde jsem měla šaty hodně na tělo a kalhotky by vypadaly vysloveně blbě, ale po těch cca 6 hodinách jsem byla ráda, když jsem je mohla sundat. Nedokážu si představit mít je při blbnutí celý den u vody..

tak jí nech na tanga je zvyklá psala jsi že to nosí, a když má postavu tak proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
16.4.19 13:10
@Šarlota4 píše:
Nech ji byt :lol:. Jestli ji je videt pul zadku v bikinach nebo cely v tangacich je uz asi fuk.

Taky si myslím.

@ciniminisek píše:
Je to móda, která jde kupředu. Nechala bych ji být…

Moje spolužačky z gymplu taky nosily tanga plavky a to už je nějaký ten pátek :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
16.4.19 13:15

@Janule36 je mladá a nosí to denně tak ji to nepřipadne. Asi by se blbě cítila spíš v kalhotkách. Jestli je to hezká holka tak ji stejně očumovat budou ať má na sobě tanga nebo kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.4.19 07:36

@Náměsíčná Jasně, je to její pohodlí a její věc, já se nad tím spíše jen podivuji, že to ty mladé holky snesou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.4.19 09:49

@Janule36 Verim,ze pro krasu to rada pretrpi :-). To mas stejne jako s lodickami a spoustou dalsich modnich veci. Taky nechapu, jak jsem mohla v mladi pobihat cely den v paskovych sandalkach na vysokem podpatku. Nohy v nich vypadaly krasne, ale to bylo asi tak vsechno. Dneska mru, kdyz si musim jednou za rok obout na nejakou svatbu nebo spolecenskou akci klasicke lodicky s nizkym klinkem a bezne uz chodim jen v barefoot botach :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.22 14:53

Sice je to stará diskuze, ale téma aktuální…
Přijde mi, že v 16 stejně moc nikoho nezaujme. Přece jen nemá ještě takové ženské tvary a chlapi víc slintají nad staršími, vyvinutějšími…
Možná tu budu jedna z mála, ale k 16 leté holce se mi to taky nehodí.

• Citovat
  • Upravit
1
6.7.23 07:25

Dcera nosí tanga plavky od svých 13 let. Jako kalhotky ještě od dva roky dřív. Je to normální typ prádla a když se podíváte kolem sebe v aquaparku, nebo na plovárně, tak rozhodně nic výjimečného. Ani u jejich vrstevnic, ani u starších slečen a žen. Vůbec bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
10.7.23 13:59

I když se to ne každému líbí, myslím si, že ani ta nejodvážnější tanga nejsou jako sportovní oblečení nic neslušného nebo nevhodného. Je v pořádku, že ji nebráníš, aby se oblékla tak, jak se jí to líbí. Daleko horší by bylo, kdyby dcera chtěla tetování nebo piercingy, což je agresivní a nevratný zákrok, kterého by později mohla litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková