Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den,
Jak už zní nadpis.
Dceru jsem kojila 2 měs. Z důvodu ztráty mléka a nepřibírání dcery na váze jsme přešli na UM.
Dnes mam tvrší trošku prsa (Mám dostat dnes MS). Tak po zmáčkutí obou dvou prsou se mi udělalá kapka mléka. Né průhledá voda, ale fakt mléko
. Dceři je 20 měs a jsem z toho trochu nesvá. Nevíte zda je to normální?
.
Napadlo mě totéž, jako @Lejaa
Na druhé straně kapka se mi při zmáčknutí dělala i několik měsíců po, ale je fakt, že jsem po necelém půl roce zase otěhotněla ![]()
@novakova.t @Lejaa Taky to bylo první co mě napadlo
ale jinak u mě to bylo normální ikdyž sem prvního nekojila vůbec protože sem ze sebe víc jak ty kapky nedostala…když sem otěhotněla tak jich bylo akorát víc
No tak to doufam že ne,
. Další dítě nejdřív za rok jsem chtěla. Dneska pomažu pro test ![]()
Jako první mě taky napadlo to, co holky předemnou.
Uvidíš, jestli to dneska dostaneš. ![]()
@lovesmile ms mam po 28-32 dnech… dneska je 28 den. Ten test bude asi nejspolehlivější
Synovi je 22m, kojila jsem 4m a kapka se mi dela stale. Tehotna nejsem..
@Almira-Alm ale dělá se ti stále… a ne najednou po 20 měsících..
Zakladatelko, udělej test a neděs se:) Já mám taky 20-ti měsíčního syna a jsem v 11.tt:) Taky jsem chtěla později, ale co… Když kolem sebe vidím páry, který se snaží X let a furt nic, tak jsem nakonec ráda, že nám to šlo tak „hladce“ ![]()
Holky budu mit takovy mozna hloupy dotaz. Syna jsem kojila rok a 14 dni. Je to mesic co jsem ho uplne odstavila. Myslite, ze je mozne, ze kdybych se z nejakeho duvodu potrebovala nebo chtela vratit ke kojeni, tak kdyz se mi porad dela kapka na prsou, tak bych se jeste rozkojila? Ne ze bych to mela v planu, ale myslite, ze je to mozne?
U me to byl „pozitivni tehotensky test“ jeste tyden pred terminem MS. Z nicehonic se mi udelala 2 mala kolecka na kosili. Pak uz dlouho nic. Testovala jsem az 11 dnu na to jen abych mela ulozeny test ![]()
@kar-maa
já myslím, že jo.. Měsíc není tak dlouhá doba.. a pokud máš pořád náznak, tak šance je.