Dcera má teplotu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7205
11.5.20 13:11

Dcera má teplotu

Dcera má teplotu 37, 5.Včera šla spát brzy a dnes mi nechce jíst a leží, pospává. První mě napadl korovavirus :? Člověk už je zblblý. Jít k doktorce nebo pozorovat a pečovat jako obyčejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
11.5.20 13:17

Jak je stará? Může to být cokoliv. Já bych dala klidový režim a čekala na vývoj situace. Určitě bych POUZE se zvýšenou teplotou neobtěžovala doktory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
11.5.20 13:18

Nemyslete hned na nejhorší. :kytka: Starala bych se jako obvykle, když je zvýšená teplota. Pokud by teplota rostla a léky nezabíraly, jela bych. Ať je brzy fit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12582
11.5.20 13:20

Určitě ať by se dělo cokoli, dopředu bych zavolala (u nás to momentálně u dětských lékařů ani jinak nejde). Zvýšenou teplotu děti mívají i jen z únavy, vyčerpání apod., krom toho se teď pořád mění počasí, tak třeba jen ofoukla. Za mě bych počkala ještě do zítra a pak bych ev. zavolala dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.5.20 13:24

Pečovat jako obvykla a i kdyby to byl covid, tak tím spíš nechodit k doktorce. Pokud do tří dnů nebude lepší, tak doktorce VOLAT.

Navíc tedy nakažení aktuální coronavirem prostě má jiné příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.5.20 13:25

@GabinkaCh nesilet a pozorovat. I kdyby měla koronu tak co? Nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
11.5.20 13:25

@GabinkaCh určitě být doma a pečovat jako obyčejně. Kolik dceři je?
Děti mívají často teplotu a nic jim k tomu není. Do dvou dnů bývají jak rybičky.
Děcko, které má teplotu, ale jinak je celkem „v pohodě“ - stav odpovídající teplotě, tak se nebát.
Je to teď náročné poznat, jak se zachovat a nepanikařit. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64956
11.5.20 13:27
@martina.se píše:
@GabinkaCh nesilet a pozorovat. I kdyby měla koronu tak co? Nic..

Tak kdyby měla koronu, měli by jít na testy i ti, co se s ní viděli. Měli by jít do karantény. Po nachlazení můžeš ven hned, po korone az po negativním testu. Ale tím neříkám, že ji má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
11.5.20 13:31
@AninaEli píše:
@GabinkaCh určitě být doma a pečovat jako obyčejně. Kolik dceři je?
Děti mívají často teplotu a nic jim k tomu není. Do dvou dnů bývají jak rybičky.
Děcko, které má teplotu, ale jinak je celkem „v pohodě“ - stav odpovídající teplotě, tak se nebát.
Je to teď náročné poznat, jak se zachovat a nepanikařit. :hug: :hug: :hug:

4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
11.5.20 13:31
@GabinkaCh píše:
Dcera má teplotu 37, 5.Včera šla spát brzy a dnes mi nechce jíst a leží, pospává. První mě napadl korovavirus :? Člověk už je zblblý. Jít k doktorce nebo pozorovat a pečovat jako obyčejně?

Hlavně NIKAM NEJÍT, prokristapána :zed:

S teplotou 37,5 první den ji opravdu lékař vidět nepotřebuje - a pokud by to byl Covid, tím spíš s ní přece k lékaři nesmíš. Pozítří (nebo zítra, když se to zhorší) si k němu zavolej a domluv se na dalším postupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
11.5.20 13:36

Nikam nechod, 37,5 neni zadna horecka, jen trochu zvysena teplota. Nebyla treba pres vikend vic na slunicku? Navic k dr se chodí az kdyz ma dite teploty vic jak 3 dny. At pije, kontroluj ji a nesil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
11.5.20 13:37

Počkala bych. Myslím, že nařízené je k dr prvně zavolat. Ta by vám měla říct co dál. Poslat vás na test na koronu. Vystavuje nějaký papír abyste to nemuseli platit.
Pokud nemusíte tak bych nikde zbytečně nechodila kdyby náhodou ať to neroznášíte po všech čertech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122106
11.5.20 13:38

Ahoj. Klid. Jestli nekašle, je to v pohodě. Dej jí acylpyrin a uvidíš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64956
11.5.20 13:42
@mrav píše:
Ahoj. Klid. Jestli nekašle, je to v pohodě. Dej jí acylpyrin a uvidíš. :mavam:

Acylpirin je přece pro děti nevhodný. A zbytečný při takhle lehce zvýšené teplotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
11.5.20 13:48

@mrav acylpyrin? 8o jsi se zblaznila ne?! Nikdy nesmíš dávat tohle dítěti. Jestli to svými dáváš tak :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí