Roční dítě si stále mne oči

8.5.20 08:36

Roční dítě si stále mne oči

Ahoj všem, mám dceru, teď v sobotu ji byl cerstve rok, je ale nedonosena, takže správně by ji mělo byt cca 10,5 měsíce. Ale k věci.
Od té doby, všímám si tak začátek března, má denně rýmu. Kolikrát jen vodovou, někdy nudle. Ale fakt denně. Každý den musím večer odsavat.
Dr řekl, ať kapeme libenar, dělám to, ale žádná změna.
A do toho, asi před 5 dny, si začala extrémně mnou oči. Ale fakt jede pořad. Oči ale červené nemá, ani žádný výtok na zánět. Jen je má teda menší, natekle, do toho ta vodovou rýma. A fakt si ty oči promne denně třeba 15× :nevim:
Nevíte, jak ji pomoci? Nebo - nemohla bd to byt alergie? Já i partner jsme silny alergici i astmatici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1641
8.5.20 09:01

Alergie? Ted na jaře na pyly stromu, nejagresivnejsi je briza. Klidne od února. U nas se nekdy kycha, slzí a smrka i v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
8.5.20 09:02

Ja alergik nejsem, testy pred dvěma lety a letos me taky občas svedi oci a kycham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
8.5.20 09:05

Promin, ze pisu postupne. Synovi to taky zaclo az po prvim roce. Mysleli jsme, ze jsou to záněty spojivek, ale příčinou je alergie na brizu a dalsi. Dostaval kapky oční Alergocrom, Alergocomod a asi od 4 ma i tabletky. Bere to podle sezony. U něj cca pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.20 09:17

@Zuzaja
Mě prave napadla také alergie, když jsem to rekla dětské dr, tak mi rekla, ze žadne léky ani kapky mi stejnak nepredepise pro dceru, protože je příliš mala. A testy na alergii se údajně dělají až od 3 let :nevim:
Tak sem rekla - Takže jsko chudák má 2 roky trpět??? 8o
Dr řekl, ze to přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
8.5.20 09:42

U naseho syna to byla alergie na roztoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
8.5.20 09:51

@Eminka-Jituska doktorka lehce kecá. Alergie se léčí i u takto malých dětí. A testy se také dělají i dříve, pokud je k tomu závažný dubod. Jen jsou málo průkazné kvůli nedozrálému imunitnímu systému. Objednej se k alergologovi. Jen ten bude chtít doporučení od dětské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
8.5.20 10:02

Zkus podat fenistil kapky, měly by pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
8.5.20 10:33

@Eminka-Jituska Alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie