Dcera nechce mléko!!

Anonymní
16.7.19 15:02

Dcera nechce mleko!!

Ahojky moje půlroční holka nechce mleko jen s hračkami a stejně nedopiji zoubky nevidíme už dva měsíce pozorujeme jediné co sní všechno jsou masozeleninová příkrmy co za radu máte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2073
16.7.19 15:34
@Anonymní píše:
Ahojky moje půlroční holka nechce mleko jen s hračkami a stejně nedopiji zoubky nevidíme už dva měsíce pozorujeme jediné co sní všechno jsou masozeleninová příkrmy co za radu máte?

Každé dítě je jiné. Asi to není mateřské mléko? :think: Jaké mléko, mléčnou výživu používáte?

A když nechce mléko, tak dávejte řízek a kapku plzničky. Třeba to zabere. A navíc se po tom krásně zakulacuje bříško. (tento druhý odstavec je vtip!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
16.7.19 19:38

Syn mi mléko odmítal od narození, každá spolkla kapka úspěch a těch blbostí kolem aby aspoň tu trochu vzal. Nakonec od 4 měsíce bez mléka, jen klasika prikrmy. No teď mám bezlaktozni dietu. Takže už jako mimi odmítal že mu nedělalo dobře aniž by měl nějaké jasné příznaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.19 15:56
@Milan42 píše:
Každé dítě je jiné. Asi to není mateřské mléko? :think: Jaké mléko, mléčnou výživu používáte?A když nechce mléko, tak dávejte řízek a kapku plzničky. Třeba to zabere. A navíc se po tom krásně zakulacuje bříško. (tento druhý odstavec je vtip!)

Nutrilon již od narození vždy vyhovoval dnes jsme byli u dr. A ten říkal že to neva

• Citovat
  • Upravit
24992
17.7.19 15:59
@Anonymní píše:
Nutrilon již od narození vždy vyhovoval dnes jsme byli u dr. A ten říkal že to neva

Tak ji nech, já mliko nepila a nepiju dodnes, vyrosrtla jsem na sunaru a nijak mě to ne poznamenalo, ani mléčné produkty nijak extra nejím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí