Dcera nechce mléko a mléčné výrobky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Víš, kolik je dětí s ABKM? Ty taky nejí mléčné výrobky
náš taky nejí mléčné výrobky a celkově jí strašně málo
vápník doplňuj jinak, zkus pohledat na netu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když to přežila od 3,5m do roka, kdy by na tom měla být závslá, přežije to i ve 2 letech
zkus třeba krémový polívky s mlíkem, brkaši..ale nehroť to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč myslíš, že je potřebuje? Vždyť bez mlíka neumře, spíš naopak, a UM pije. Můj syn měl na mléko alergii do cca 2 let, jogurty jedl občas a ani teď je nemá denně. A žije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 ja nevim no
ono se rekne doplnit ale jak??
Nesnida, rano nic neji i kdyz ja snidam a vzdy ji malou porcicku nachystam..
Obed sni treba 4 lzicky kavove vyvaru a vybere mi oar kosticek mrkve z polevky a konec, kdyz je omacka tak sni 3-4 lzicky kavove omajdy, maso a knedlik, testoviny, ryzi ignoruje. Kdyz ma " zrave" obdobi sni dve vrtule ( testoviny) a lzicku ryze,
Nesvaci, nechce ani ovoce, ani brumika, kolac, loupak, zeleninu…
Veceri ji nekdy - sunka platek - dva platky nebo platek tvrdeho syru, nebo 4-5 cherry rajcat, ty si vymacka, vycuca a zbytek (slupku) mi necha na taliri. A opravdu neveceri kazdy den
az ji z nouze dam v devet vecer to mleko, aby nesla spat hlady. A kam mam ty vitaminy narvat??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec to nevadi, horsi to bude s vitaminy, to jo. Jinak zkus ji nabidnou jinou alternativu, třeba mandlove mleko, syrovatkovy ochuceny napoj apod. To pasterizovane homogenizovane mleko taky není zadna vyhra a ty umele taky ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tehulka.j my to řešíme sezamovýma semínkama do polívky a nebo třeba i makovým olejem, mák vůbec má nejvíc vápníku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 píše:
Když to přežila od 3,5m do roka, kdy by na tom měla být závslá, přežije to i ve 2 letechzkus třeba krémový polívky s mlíkem, brkaši..ale nehroť to
Bramborove kase si taky nevsimne
kremovou polivku da, ale fakt jak jsem psala 3-4 lzicky ![]()
Ja si taky rikam ze to asi nepotrebuje
dr mi to taky rekla ze kdyz to neji tak neji… Ale porad mi to nejak hloda v hlave…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tehulka.j náš jí úplně stejně
akorát teda polívky sní celej velkej talíř, ale to je tak jediný. dnes jsem měla úspěch s bramborama a pečeným masem, konečně obědval.
kolik máte váhu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 píše:
@tehulka.j náš jí úplně stejněakorát teda polívky sní celej velkej talíř, ale to je tak jediný. dnes jsem měla úspěch s bramborama a pečeným masem, konečně obědval.
kolik máte váhu?
Driv maso jedla ne moc ale jedla ted uz ani to ne… Kdyz ji dame vepro knedlo zelo sni mi jen kousek zeli… ![]()
Za mesic a pul ji budou 2 roky a vazi 9,7 kg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tehulka.j no náš má za měsíc 2 roky a váha 10,1
takže asi nastejno jako u vás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tehulka.j to je těch 300g co mají rozdíl v porodní váze naše děti
hele a měří kolik? náš asi 84cm, při porodu taky 47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 no tak aspon v tom nejsem sama
ja jsem si uz celkemnzvykla ze neji a neprijde mi to, ale z toho me to chytne a trapi
bojim se aby nemela treba zkrehle kosti nebo tak neco.. Ja mam od detstvi spatna kolena, od 14 let operovane, bolesti stale a s vekem vetsi, a bude hur… Proste nechci neco zabedbat aby to odnesla na zdravi kdyz tomu jde predejit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 píše:
@tehulka.j to je těch 300g co mají rozdíl v porodní váze naše dětihele a měří kolik? náš asi 84cm, při porodu taky píše: Více
Ted 82 cm
dobry no ![]()
Ja koukala s manzelem ne nejake tabulky vahy a jako je v te krajni hranici vahy ve dvou letech ale je v limitu
tak to me uklidnuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn (2 roky) také nejí nic mléčného. O jogurt, pudink, kaši atd. nezavadí ani pohledem. Jednou za čas si dá UM. Jinak k snídani si tak 2× kousne do suchého rohlíku (když by byl namazaný, ani se ho nedotkne), ke svačině nic, k obědu tak půlku z dětské porce, ke svačině pár kousků ovoce, někdy se smiluje nad zapečeným toustem, ale také si jen párkrát kousne a k večeři si dá pár lžiček polévky. Má 15 kg a vůbec nevím kde to vzal, když skoro nic nejí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim, maminky chci se poradit s nekym, kdo mel nebo ma stejny problem
ted me trochu trapi, ze dcera nepije jine mleko nez UM, to pije zasadne pred spanim a v noci
jinak ho nechce. ALE HLAVNE neji mlecne produkty!!'
Dcerce budou uz dva roky, od jejiho narozeni je jidlo boj… Ale to by bylo na dlouho
Jogurty, tvarohy, smetana, kefir, pribinak, termix… Nic z toho neji, nechce. Neji ani kasi, zkousim krupicku i takovou tu detskou instantni jak tu z vody, tak z mleka, vydledek stejny - nic. Zkousim ji do toho davat ovoce taky nic…
Obcas ji na noc zkusim podstrcit klasicke mleko ale jen si cucne a odhodi lahev se slovy - ble. To mleko me ani tak netrapi spis ty mlecne vyrobky
ona neji ani jidlo pres den, nechapu kde bere energii, fakt sni minimum jidla a obavam se ze nema zadne vitaminy a vapnik atd. Jedine co ji zivy je to mleko v noci…
Jeste je asi podstatne ze nebyla kojena
nebylo mleko
a UM z lahve pila do necelych 3,5m a pak mi ho odmitala pit, jen videla flasku s mlekem rak rev a proste mi to vystrkovala jazykem, blinkala nechtela pit nepomohlo ani jine mleko, vyzkousela jsem dalsi znacky a ne, musela jsem zacit s prikrmy a ty jedla. Mleko jsem prubezne zkousela ale zacala ho pit az po 1. narozeninach a prave jen na noc, max, misto obeda, kdyz rostly zoubky.