Sunar complex - podávání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
18.1.15 11:25

sunar complex

Maminky, potřebuji poradit mam prcka budou mu 3 měsíce mame sunar complex vypije denne 650 ml nekdy víc! když krmím vypije mi 90ml a za hodku a pul chce zase a vypije 60ml, az 70 nevadí že mu to podavam takhle? važím ho doma a sundava na vaze, a nebo nabere fakt malo! nevím čím to je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Sunar Complex?

Přidejte zkušenost s Sunar Complex
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
18.1.15 11:33

@kattynka19 na jaké váze vážíš? Na kojenecké? Od kdy hubne?
Hele, já mám kojeneckou váhu a třeba doma a u doktorky byl rozdíl i 100 g a víc. Jinak to chce vážit mimi nahé a vždy v podobnou denní dobu, protože u nich stačí jedno vyčůrání a váha je jinde.
Jak čůrá a kaká?
Kdy jdete na tříměsíční k doktorce? Ta uvidí, jestli přibírá nebo ne a určitě navrhne řešení.

• Citovat
  • Upravit
130
18.1.15 11:36

Ahoj ja mela taky sunar davala sem podle navodu a vzdy kdyz chtel caa po 3hodinach a pekne nabiral a spinkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
18.1.15 11:36

Porodní vaha byla 3080 ted ma 4900g a meří tak 58cm k mudr se musím objednat jelikož malickej mel operaci srdicka tak jsem tam nakou dobu nebyla! čura prave hodne a kaka jednou denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
18.1.15 11:40
@Billi píše:
@kattynka19 na jaké váze vážíš? Na kojenecké? Od kdy hubne?
Hele, já mám kojeneckou váhu a třeba doma a u doktorky byl rozdíl i 100 g a víc. Jinak to chce vážit mimi nahé a vždy v podobnou denní dobu, protože u nich stačí jedno vyčůrání a váha je jinde.
Jak čůrá a kaká?
Kdy jdete na tříměsíční k doktorce? Ta uvidí, jestli přibírá nebo ne a určitě navrhne řešení.

Souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
18.1.15 11:43
@kattynka19 píše:
Porodní vaha byla 3080 ted ma 4900g a meří tak 58cm k mudr se musím objednat jelikož malickej mel operaci srdicka tak jsem tam nakou dobu nebyla! čura prave hodne a kaka jednou denne

Ja bych rekla ze je peknouckej a kdyz cura a kaka tak mu asi staci co rikas jen bych udelala rezim at ti spapa tu celou davku co ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
18.1.15 11:45

@kattynka19 jestli je po operaci, tak tu váhu má pěknou. Moje dítě mělo podobnou výchozí a ve 3 měsících měl 5,2 kg a 62 cm.
Být tebou, tak neplaším, pokud čůrá, tak dehydrovanej není, zítra bych hned ráno zavolala doktorce a domluvila bych se s ní.

• Citovat
  • Upravit
81
18.1.15 12:04

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat