Maminky jedlíků na pokec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Maminky jedlíků na pokec
Ráda bych alespoň virtuálně popovídala s maminkami malých velkých jedlíků, případně se inspirovala, čím dítko zasytit a tak.
Dcerce bude 10 měsíců, je drobounká, ale živí se stylem „sněd jsem pekáč s buchtami, a teď se dám do mámy“. Je hodně aktivní, takže většinu přijaté energie zase hned vydá. V okolí nikoho takového nemám, dokonce i o měsíc mladší dvojčata kamarádky už jsou větší než moje Eliška
Pomalu začínám mít pocit, že jí špatně živím, i když vím, že to tak není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Suzuveverka Mám 9m syna a je na tom stejně
Dcera má 2,5 a tu musím prosit na kolenách aby něco snědla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak ja mam uz dvouletou, ale mame to stejne, porad ma pusu plnou a je to hubendour ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Suzuveverka hehe, to znám. Naše madam má 15 měsíců, váží 8,5kg a sežere toho mnohem víc než její 4letý bratr
Jen doufám, že jí apetit vydrží. Starší jako batole taky spásl na co přišel, ale ve 2,5 letech se to jaksi zlomilo a teď je živ nejspíš ze vzduchu. Má 12kg ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bud v klidu:-D syn mi jibod prvních příkrmů jakoby týden nedostal nic do pusy:-D sbu toho desne moc a porad chce:-D je to tintitko. Momentalne ma 2.5 roku 13.5 kg a cca 100cm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, to je diskuze pro mě
moje 9 měs. dcera sní všechno na co přijde a nikdy nemá dost. Čekám kdy sní mě
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@scentini píše:
Ahoj, to je diskuze pro měmoje 9 měs. dcera sní všechno na co přijde a nikdy nemá dost. Čekám kdy sní mě
.
Přesně… katalog Hallens, leták Lidlu, drobečky pod stolem, olíže stoleček starší sestry pokud ho včas neutřu…
![]()
takový divný gumový balonek, kostky dřevěný rozhryzal na třísky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm můj 3,5letej syn snědl dva spečené tousty(4 plátky chleba+ sýr+ salám), celou papriku, jablko a mandarinku a už hodinu mi tu brečí že má hlad.
má nějakých 122cm a 25kg
Snažím se do něj dostávat celozrné pečivo, ale to úpně odmítá, a to bílé zase takdlouho nezasytí,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakmile dcera dostala první příkrm stal se z ní otesánej, v květnu jí bude šest a pořád se cpe
když má na talíři zbytek jídla a už nemůže sní aspoň maso to nikdy nenechá
a váží necelých 18 kilo měří okolo 110 cm přesně to ale nevím ale je akorát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, jo muj maly ve dvou letech zvladal na obed stejnou porci jako ja (a ja male porce nejim). Ted ma dva a pul a na jidlo „nema cas“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jayjayka píše:
Přesně… katalog Hallens, leták Lidlu, drobečky pod stolem, olíže stoleček starší sestry pokud ho včas neutřu…![]()
![]()
takový divný gumový balonek, kostky dřevěný rozhryzal na třísky…
To na ni sedí
a hrozně se mi libi s jakou chutí ji a užívá si to
ale když má hlad tak je k nesnesení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas Celozrnné pečivo peču malé bez semínek - asi půl napůl celozrnná a bílá mouka, to jí chutná. A má ráda chleba, když má na výběr, sáhne po chlebu, tak taky peču s trochou celozrnné mouky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jste mě uklidnily, že takových dětí je víc
Malá ještě nemá zuby, ale sešrotuje všechno. Sice taky někdy nemá na jídlo čas, hlavně když se má krmit lžičkou, ale jak dostane něco sama do ruky, tak toho do sebe nacpe hodně. Kolikrát sní svoje a ještě se dožaduje kousků mého jídla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Suzuveverka Přesně. Sní talíř svýho a jak hne někdo hubou jde po něm
a mňam mňam mňam z toho sem hotová. Tuhle sem vařila a manžel je měl oba hlídat v býváku. No přijdu tam. Manžel čumí na telku, dcera se válí na gauči a malý muž si ze stolečku shodil na zem umělohmotný (takže to asi manža neslyšel) talíř a živil se chlebem s lučinou, ač pečivo ještě nejí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jayjayka Jo, ten ňamňam syndrom, jak někdo hne pusou, máme taky. K večeři spořádá 260ml husté kaše, a když pak večeřím já, tak mi jde po chlebu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit