Dcera odmítá kakat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Korculalala Resime uplne to stejny,dceri je teda 2,5 je mesic bez pliny a presne kadi tak jednou za 3 dny a to jeste k tomu zasedne v noci kdyz ma plinu.Vcera poprve si rekla ze chce kadit na nocnik,tak uvidime jestli uz to prolomila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marie432875 máš naprostou pravdu. Všichni při každém čůrání, včetně dcery, tleskáme.. je z toho radost. Takže to bude určitě stresem. Jen mi jde o to aby ji nebylo špatně. Pokud se nevykaká zítra, v úterý ráno zavolám doktorce jen se poradit. @Ivana 85 Mě dcera už dříve kakala jen po obědě v postýlce, kdy měla klid a proto jsem si myslela, že to bude pokračovat. Nepokračuje. Tak uvidíme do budoucna jak to bude. Hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v případě kritické situace zkusit naládovat do tvorečka jakýmkoli způsobem aspoň deci vychlazené zaječické na lačno (dospělák dvě) - sotva doklusá a navíc bude krásně empty - zdravotně neškodné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Korculalala měli jsme podobné problemy
už jsem mu skoro dala zpátky plynky
… Zkusili jsme laktuozu ( dvakrát zabrala tuším ) probiotika, více vlákniny, olej jsem mu dávala do jídla, ze začátku ok, kadil co 2-3 dny. Když jsem si myslela, že je to za náma přestal kadit zase a tentokrát to byl schopný zadržovat i 5 dní
dala jsem mu čípek a lital kolem gauče, a řval a ne, on nepůjde prostě. Pak mi babička poradila, odvar z ovesných vloček. Diky bohu, za tuhle radu. Každý večer převařim tak 3lzice ovesných vloček, scedím, naliju místo vody do flašky, přidám pár lžiček sunaru, malý to mlaskne před spaním a je. Každý den nebo Ob den jde
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, máme stejný problém dcera 3,5 nechce kakat. Dávali jsme lactulosu 3×10 ta nezabrala. Dnes mi sestřička řekla ať navysime. Ráno jsem jí nic nedala, až odpoledne po školce, cca 20,to ji vyvolalo průjem, ale pak si stěžovala na bolest břicha. Může ji lactulosa nějak ublížit. Jinak sladké nejí, hodně pije. Dáváme jablka, švestkovou šťávu, homeopatika a prostě nechce tlačit.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den, máme stejný problém dcera 3,5 nechce kakat. Dávali jsme lactulosu 3×10 ta nezabrala. Dnes mi sestřička řekla ať navysime. Ráno jsem jí nic nedala, až odpoledne po školce, cca 20,to ji vyvolalo průjem, ale pak si stěžovala na bolest břicha. Může ji lactulosa nějak ublížit. Jinak sladké nejí, hodně pije. Dáváme jablka, švestkovou šťávu, homeopatika a prostě nechce tlačit.
Měli jsme to samé. Laktuloza ublížit nemůže, ale dlouhodobě užívat by ji také neměla. Syn ale dostal pytlíky do pití, aby se mu stolice změkčila a nemohl ji zadržet. Pravidelně jsme vysazovali na záchod( po snídani a po obědě) a hlavně jsem kolem toho přestala dělat divadlo. Prostě posadit, nechat sedět, nejde to, nejde. Bylo to v zimě. Teď jsme ve fázi, kdy si sem tam sám řekne a nebo přijde, že si připrdnul trenky a po vysazení na záchod to klapne. Nebudu lhát, je to fakt nářez.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 děkuji už jsem se bála, že toho dostala moc. U starší dcery jsem tohle nezažila. Má to v hlavě, má strach, že to bude bolet, tak si nesedne na záchod. Divadlo také u toho dělám, domlouvám atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verim, ze to je jen stres z nove situace. Co si budeme nalhavat, přechod z pleny na nocnik je velká změna (a mnohdy i událost, o které vi cela ulice), a deti to samozřejmě vnímají. Pokud je v pohodě, projevuje se standartne, tak zkuste jeste vydržet